Nasıl batırdılar bu şirketi akgiray şirket batırmakla ilgili kitap yazsa üniversitelerde ders kitabı olur insan imkb Başkan'ı olmuş yanda Nasıl şirket batar ünvanını alıp ender iki zıt ünvana sahip olmuş oscar aday bence
Printable View
Nasıl batırdılar bu şirketi akgiray şirket batırmakla ilgili kitap yazsa üniversitelerde ders kitabı olur insan imkb Başkan'ı olmuş yanda Nasıl şirket batar ünvanını alıp ender iki zıt ünvana sahip olmuş oscar aday bence
[emoji122] [emoji106]
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıklamadan sonraki satış yaklaşık 1 milyon250 bin sadece karanlık odada 215 bin olduğunu düşünürsek yarın zor bir gun olacak
Biz battık yıkıldık allah da sebep olanların evinlerine ateşler düşürsün
Geçen yıl temmuzdan beri ben ortak arıyorum diye yatirimcilarini uyutuyor eylül ayında bloomberge verdiği röportajda ortaklık görüşmelerimiz devam ediyor belli bir olgunluğa ulaştığında kamuoyuna paylaşacağız diye biz ortak bulduk haberi beklerken bugün aynı kanala çıkmış bir çok görüşme yaptık ama ortak bulamadık diyor simdide alacaklilarla hisse ortaklığı oda olmaz ise diyecek ki ben şirketi satıyorum bir kac tane bomba haberde o zaman duyarız bunların hayatı yalan
Bence böyle yapacak yapacak ky çıktıktan sonra tüm malları aldığında basacak gaza.Belki 0,18 lere bile çakacak ama sonra yürüyecek. Gören varmı patron topluyormu malı? Bu işleri bilsem zaten bmekse bulaşmazdım:)ytd.