Twitte yaklaşık 43 bin takipçisi olan bir analizci yeni bir kaç hisse ve Acseli 7.58 maliyetle listesine almış takipçileri acseli sormaya başlamış yani anlayacağınız Reklamımız başlamış hayırlı olsun İnşAllah.
Printable View
Twitte yaklaşık 43 bin takipçisi olan bir analizci yeni bir kaç hisse ve Acseli 7.58 maliyetle listesine almış takipçileri acseli sormaya başlamış yani anlayacağınız Reklamımız başlamış hayırlı olsun İnşAllah.
Şirketin son yaptığı KAP açıklamasından sonra insanların dikkatini çekti sanırım. 2,3,4. Çeyrek iyi olacağı kap haberinden belli ama ben ilk 3 ayı çok merak ediyorum. Kapasite artışı çok önemliydi ve 10 Ocak sonrası %50 daha fazla üretiyoruz. Rakamlara nasıl yansıtıldı sabırsızlıkla bekliyorum. YTD
Bugün biraz geçmişe baktım kasım ayının başında Endeks 98 bin iken Acsel 4.78miş bugün endeks 97 bin Acsel 7.58.. 3 lira üstüne koymuşuz endekse rağmen çok iyi gitmiş...Son gelen haberler güzel Ekiz kimyadan ne eksiği var bunun Fark edilmeye başladı bakalım spek efendi ne yapacak elindeki mala talip olanlar çoğalıyor...
biraz önce ekiz kimyayı gördüm baktım ne üretiyor ne yapıyor bilanço filan
ekiz kimyaya onu yaptıran bize neler yaptırmaz
onun için biz bize yeteriz kampanyası gibi şu anki yatırımcı ile patron bir arada çoktan fiyatlamalıydık geleceği
ama patron bizi ortak olarak şirket yatırımcısı olarak görmediği için baskılıyor nede olsa eski borsacı
başka grupların kağıdı önermesi alması patronun hiç işine gelmez aldırmak istemiyorsan sen alacaksın o zaman patroncuk
o gruptan bin kişi biner lot alsa 1 milyon lot yapar ortalıkta zaten dolaşan 500 bin lot var
patron bunları hiç düşünmüyor sanırım ya paraya sıkıştı yada hala kaptırdığı malı geri alabileceğini sanıyor
başkalarının önermesine almasına gerek yok eski yatırımcılar olarak biz bize yeteriz diyerekten p.tesi bir kaç K daha destek atacağım
gelecek bilançolar şimdiden alınır açıklandığında alınmaz öngörmek budur yatırım budur bence
Sonuna kadar katılıyorum.. ayrıca böyle piyasa lot sayısı az olup böyle üretime ara vermeden full çalışan yatırım yapıp kapasiteyi artıran temettü ödemesi yapan kaç şirket var.. Twitte ki analizci iyi bir yatırımcı sepetini 5 er gruplar halinde bölmüş Aselsanı 7 lerden hektaşı 1.80 lerden aldığını ve elinde hala tuttuğunu belirtmiş Acsel de geleceği görüp girmişse peşinden en az 100 200 kişi bile gelse Speğimize panik yaptırır zaten son günlerde aşağı yukarı yapıp asansör taktiği ile dökmeye calışıyor bakalım neler göreceğiz..
Ankaralı kardeşim Artık ne desek boş bilanço dönemi. Sessizce bekleyip görelim YTD
Takipçi sayısı artıyor...