Erdoğan: "Bizim paramız Türk Lirası. Buna sahip çıkacağız. Bunların oyununa da gelmeyeceğiz ve bu faturayı da bunlara ödeteceğiz"
Printable View
Erdoğan: "Bizim paramız Türk Lirası. Buna sahip çıkacağız. Bunların oyununa da gelmeyeceğiz ve bu faturayı da bunlara ödeteceğiz"
Erdoğan, ' Döviz yükselecek diyenler seçimden sonra bedelini ödeyecek '
Niye seçimden sonra ?
Yenikapı mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Döviz yükselecek diyenler seçimden sonra bedelini ödeyecek" dedi.
ahan dolarcılara bildireyim:)
Erdoğan: "Yaklaşık 6 katrilyon lira maliyeti olan Tuzla Biyoteknoloji Vadisi'ni kuruyoruz"
bazen möilyar bazen katrilyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey finans sektörünün içinde olanlar... 'Piyasadan dövizleri toplayın, döviz yükselecek' gibi provokatif eylemlere giriyorsanız bunun bedelini ağır ödersiniz. Bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz. Bu tür eylemlerin içerisine sesleniyorum. Hepinizin kimliğini, neler yaptığını biliyorum. Seçim sonrası bunun faturasını size ağır keseceğim. Bu milleti sömüreyeceksiniz" ifadelerine yer verdi.
Sevda nedir bilmezsek sevdalandığım şehir; kubbeler arasında nakış gibi işlenen şehir, ey şehadetlerle şahlanan şehir; alemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz'in İslam alemine işaret ettiği şehir, Asr-ı Saadet'ten gelen misafirleriyle şereflenen şehir… Fetih Fatih Sultan Mehmet Han’a nasip olan şehir; adaletin huzurun hakikatin hakim olduğu şehir… Her inançtan, her kesimden insanın güvenle yaşadığı eman şehir; herkesin gözü olduğu gözdesi olduğu İslam şehri… Seni yürekten selamlıyorum İstanbul.
Ayasofya’sı ile, Sultanahmet Camisi'yle, en son Büyük Çamlıca Camisi ile… Kıtaları birleştiren İstanbul. Sizleri aşk ile selamlıyorum İstanbul. Yenikapı bugün bir başka güzel. İşte böylesi yürekler fethetmişti İstanbul’u. İşte böylesi bir iman, aşılmaz denilen surları yerle yeksan etmişti. İşte böylesi bir azim asırlarca İstanbul’a dünyayı yönettirmişti.