Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa İstanbul'daki GPG yatırımcısı diyelim üstadım :) Bence o oran her yer için üç aşağı beş yukarı geçerli. Ama yarın bakalım TÜİK ne diyecek. Ondan bile beklenti %1,5'muş.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bence o oran her yer için üç aşağı beş yukarı geçerli. Ama yarın bakalım TÜİK ne diyecek. Ondan bile beklenti %1,5'muş. Demekki enflasyon üzeri getirmiş :)
Alıntı: Originally Posted by myfinans TCD ve YSU %1,78'i geçmiş ve kazandırmışlar geçen ay. Sizin HTT ve DZT bu haftada idare eder bence, ordan devam edin. Tsklr ustadim....
Alıntı: Originally Posted by admustafa HTT'den çıkıp DZT mi yapacaksınız hepsini :) Ya sadicim bu adam yuzunden forumu terkettim siz dusunun Irrite ediyor beni...
Alıntı: Originally Posted by aydinc ula kendine hayrın yok :kmk: uyu saat geç oluyo noldu hani ev işleri senindi - bebek vardı git onla ilgilen Su stilin cok komik aydin Dt ye yakismiyor Gerci mr bilmeyen dt beni dusundurur 😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Ya sadicim bu adam yuzunden forumu terkettim siz dusunun Irrite ediyor beni... Düşünemiyorum hakikaten neden terkettiniz forumu üstadım ? :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Düşünemiyorum hakikaten neden terkettiniz forumu üstadım ? :) TBV'de kalıcımısınız.
Alıntı: Originally Posted by admustafa Düşünemiyorum hakikaten neden terkettiniz forumu üstadım ? :) Kontor bitmisti 😃😃😃😃