Hangi seffaflik 128 Milyar dolar, nereye gitti bi cevap versinler once.
Printable View
Cuma günü aldıramadim Benjamin ve altını arkadaşima. Yarın versinler 7,3 dan alıp cekip yatacağız. Bu saatten sonra izahı zor. İstanbul sözleşmesinin bence kötü tarafı evden uzaklaştırma. Ondan sonra o adam eve geri döndüğünde musmutlu bir hayat ihtimali kalmıyor.
Herkes önce kendi üslubuna baksın .. Sakin olun derdinizi özelden cozun ..
İngiltere imzalamadıysa bize ne ? Ben okudum , hatta meclisin yaptığı 6284 sayılı yasa maddesinde bile bu ve bunun gibi sözleşmelere atıfta bulunuyor . Bu sözleşmenin kimseye zararı yoktu , bu kadar kadın cinayeti yaşanırken bu sözleşmenin kaldırılmasına gerek yoktu , bu sözleşme olmasa bile yasalarınla gerekli tedbirleri alabilirsin ama bu ortamda bu sözleşmenin kaldırılmasına ihtiyaç yoktu . Eşcinselliği özendiriyormuş vs vs bunlar sacmalik hangi escinsel İstanbul sözleşmesinden esinlenerek bu tercihi yapar .
kardeş beni bulaştırma biz diyerek.
burayı okuyan anlıyor zaten.sizler çoğul ben bu ne demek.ya.
kardeş ben siyaset yapmıyorum.
sen siyaset yapıyorsan yada muhalefette yapıyorsan yap.
beni karıştırma. ben sadece yazdım.
burada zaten yazılanları okuyan .okuyordur.
okuyan değerlendirir.sizleride.benide.
yazanları okuyorum.değerlendiriyorum.ne derler.demezler.
senden not alacak değilim.....ytd
İstanbul sözleşmesinin bize uymayan sıkıntı olan maddeleri var bunu Medeni kanun ve ceza kanunu ile bileşenleri uygun hale getirirsek olurdu. Adam evden uzaklaştırma aldı. Maddi gücü yok nerede kalacak yada ailesinin yanına gitti orda dolduruşa geldi döndü evine bu adam artık potansiyel katil adayı. Bence sebep bu. Katledilen kadınların çoğu bu yoldan geçip öldürüldü.
Mb baskani sakinlestiriciyi verdi ...
12, 14 , 18 ,48 ve 60 a bakarsan görürsün medwig..
kadın beyanı esastır gibi bi saçmalığı ben kabul etmiyorum o garabette kalkacak..
çocuklar hariç herkes eşittir , anayasada güvence altına alınmıştır bu..
hiçbir zanlı mahkeme önünde ifadesi alınmadan ceza alamaz , fatura kesilemez ;hangi hak hukukla bağdaşır bu olay..
cinsel kimlik diye birşey yoktur , erkek ve kadın vardır..
bu mu övmelere doyamadığınız sözleşme..