Artık uçuş için kemerleri bağlama zamanı geldi diye düşünüyorum.
Printable View
Artık uçuş için kemerleri bağlama zamanı geldi diye düşünüyorum.
Onlarin hepsi de yetmez bu rasyolara ulasmak icin. Reeder denen zamazingoyu Turkiye'nin %6'si almis. Nasil bir kumpassa artik.
Resmi yanlış okuyorsun Sayın Yatırım Uzmanı. Halka arzlar yüzünden piyasaya giren para 50 mlr dolar civarında. Bunun 5-10 mlr doları 3-5 yolunu bulup bazı doğru hisselere kanalize olabilse bazılarının elindeki oyuncaklar gider. Birileri alışmış bu işin kaymağını tek başına yemeye o günlerin bittiğini hep beraber göreceğiz. Akılları gidiyor bu birilerinin. Çoğu işini doğru ve zamanında yapmadı çünkü. Zamanları sonsuz sandı yeni uyandılar bazı şeylere.
Tabii ki bundan sonrası kolay olmayacak çok git geller hatta bazen testereler olacak. Ama nereden. Öyle cümle alemin beklediği yerlerde olmayacak tabii ki.
Sosyal medyadan da uzak durulmasını herkese tavsiye ederim. Çünkü çoğunluk kendisinin nasıl işlendiğini nasıl yönlendirildiğini anlayamayacak kadar bilgisiz ve tecrübesiz.
Türkiye ABD'li yatırımcıların radarında
Türkiye ABD'li yatırımcıların radarında
- Türkiye-ABD İş Konseyi Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ:
- "Amerika'da Goldman Sachs ile yaptığımız görüşmelerde, Türkiye'ye gerçekten çok büyük bir ilgi olduğunu, Orta Vadeli Program'ın Amerikalı yatırımcılar tarafından ilgiyle beklendiğini ve bunu ilgili Bakan'ın ağzından direkt duymak istediklerini gördüm"
- "Yatırımcılarda Türkiye iştahının çok fazla olduğunu gördüm. Bunun sonuçları da bu toplantılar sonrasında görülebilir"
- "Bizim 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefimiz var. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde bunu yakalamak istiyoruz. Bunu yakalamak için de ciddi bir program yürütüyoruz"