Benim bir kankam var çok tatlı.. Bal bal..
Foruma üye.. Aradı bugün beni telden dedi ki bak şurda biri var aynı sen gibi kafasındakiler.. Mutlaka oku faydası olacak.. Heycanlı heycanlı:kalp:
Burdan onu kokulu kokulu öpüyorum:kalp:
Printable View
Benim bir kankam var çok tatlı.. Bal bal..
Foruma üye.. Aradı bugün beni telden dedi ki bak şurda biri var aynı sen gibi kafasındakiler.. Mutlaka oku faydası olacak.. Heycanlı heycanlı:kalp:
Burdan onu kokulu kokulu öpüyorum:kalp:
Gününüz güzel geçsin..:hi:
Birşeyi takmayın kafanıza.. Hayat güzel..:one:
https://www.youtube.com/watch?v=pqU29nHc-U0
Ağaçtaki en tatlı şeftali olabilirsin ama bazı insanlar şeftali sevmez.*
İnsanın başına herkes tarafından sevilme isteği çok dert açmıştır. Ek bilgi olarak burda dursun. 128 yıl sonra belki birisi okur da işine yarar. :evil:
*Bunun yazılma sebebinin gerçek kişi ve kurumlarla ilgisi yoktur, kimseye ithaf edilmemiş ortaya genel geçer bir söz olarak yazılmıştır. Arz ederim.
Ben sevilmekten çok sevmek istiyorum.. Sevilmek bonusu oluyor:yes:
Önüme gelen herşeyi seviyorum zaten.. Canlı cansız:):):)
Allah işte:kalp:
Sevmek mi daha güzeldir sevilmek mi demişler bilge kişiye. Sevmek demiş; çünkü Garan'ın 58'e düşeceğinden hiçbir zaman emin olamazsın.
Bence insanlar gelişim aşamalarındalar.. Farklı seviyelerde.. Sevemeyenler ya da karşılık bekleyenlerde bu ara seviyelerde bir yerdeler..
Bazen sevemediğim insanlar oluyor.. Bu aslında benim zaafiyetim.. Eksikliğim.. Çokça etki tepki olayı.. Bendeki negatif bir düşüncenin karşı yansıması..
Ben bu insandan neden hoşlanmadım diye kendime sorunca.. Kendimde bir yanlışlık hissediyorum genelde..
Derin mevzular:one:
Şimdi Sn Yörük gelir ve bizi daha derinlere götürebilir:yes::)
Sevgiler:kalp:
Allah affetsin...
Endeks Mart vadeyi 10120 den longladım...
10200 den çıkıcam.. Short maliyetleri..
İnşallah tabi:kalp:
Çıkamazsam pazartesiye ortalama yapar çıkarım..
Şu an 10130 larda..