baskan, pek detayli bilgim yok ancak kaleci icin cok iyi diyorlar. Chelsea ve bazi avrupa kuluplerinin izledigi soyleniyor ve bu yil yurt disina gitmesi bekleniyormus, FB ye gelisi biraz surpriz olmus.
Printable View
Thompson ile yollar ayrilmis. Ekpe geri gelirmi acaba?
Bizim takımın gerisinde kalan bir adamdı, gitmesi iyi olmuş. Ekpe gelmese de ona yakın biri gelsin , yine final four oynarız. Yine alırız bir aksilik olmazsa. Basketbol takımımız son yıllarda marka oldu. Bizde olmak için can atan bir sürü oyuncu vardır. Çok iyi şartlarda oyuncu alabiliriz diye düşünüyorum.
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
Haber doğru başkanım , Mahmut Uslu ve Aziz Başkan kefilmiş ama ben o parayı kendilerine aldığına inanmıyorum , kefil oldukları kredinin parasını neden alsınlar ?
bence zaten illa Amerikali ve NBA dan olmasi gerekmiyor.
Yugoslav ekolu yada litvanya taraflarindan genc ve deneyimli bir pivot bulabiliriz.
Dogus Grubu basketboldan cekilmis.
bakalim yeni bir sponsor olacakmi?
Fenerbahçe : Doğuş Grubu’yla Erkek Basketbol Takımımız arasındaki isim sponsorluğu anlaşmamız sona ermiştir.
Takımımıza yapmış oldukları katkılardan dolayı, başta Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ferit Şahenk olmak üzere tüm Doğuş Grubu Ailesi’ne en içten teşekkürlerimizi sunarız.
Fenerbahçe : Josef de Souza ve eşi Danielle'nin hayata gelmesini bekledikleri bebeklerini kaybettikleri haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Souza ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, değerli eşi Danielle'nin en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.
üzcü bir durum
| Fenerbahçe 3-0 Fulham Hazırlık macı sonucu
yarın 19.07
Kutlu ve mutlu olsun...............
nikrece cafeye atmış:)
Digitürk ‘de Ask tutulması var .. 500.kez izliyorum :) Fenerbahçe gününde Harika olmuş :bravo:
Basketbol takımımız Los Angles Lakers’dan Tyler Ennis’i transfer etti .
Başkanımız Ali Koç, 24 Temmuz Salı saat 21:00’de FB TV ekranlarında yayınlanacak “Camiaya Sesleniş” programında olacak.
https://www.fenerium.com.tr/
30.000 olmuş formasayacı
orta sahaya koydugun 2 genc, Baris ve Elmas ne kadar fark yaratiyor takimda, helal olsun.
Elmas oyunun iki yonunude cok cok iyi oynuyor, aman nazar degmesin.
2-0 oldu mac, dakika 12.
3-3bitti sorun yok
Forma satışı 36.000 oldu.
Maçın tamamında tek kale oynayıp 86.dakikaya 3-0 önde girip son 5 dakikada 3 gol yiyerek maçı 3-3 bitirmek neyin kafasıdır arkadaş !!
Şampiyonalar ligi başlıyor , 7 agustos’da maç var ama henüz transfer yok .. Elenmeyelim ilk turdan , zorlu rakipler gelecek ..
Muhtemel rakipler :
[emoji1201] Benfica
[emoji1255] Dinamo Kiev
[emoji1112] PAOK vs [emoji1237]Basel
[emoji1179] Ajax vs [emoji1038] Sturm
bu rakiplerin çoğuna transferle elenem ihtimalimizde yüksek
Rakibimiz Benfica .
ligi 2. bitirmişler ama ha benfice ha porto poprtekizde 2 side çok sağlam takım
ayew i kiralayacakmışız
bu sene kesin sampiyonlar ligindeyiz. uzun zaman oldu, cok buyuk bir heyacan olacak hepimize.