Nasip olursa pazartesi alıyorum
Printable View
Nasip olursa pazartesi alıyorum
Şeker ne varsa alıyor
Kağıt son sahibini arıyor.bu fiyatlar çok pahalı....dikkat ediniz.ytd
Şeker aldığını verdi olmayacak maalesef
Kap :
Pay Piyasası’nda payları işlem gören şirketlere ait A, B, C, D grubu değişiklikleri :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e41b8e6f9e.jpg
BDDK, Denizbank'ın Emirates NBD Bank PJSC'ye 2,8 milyar dolara devrine ilişkin yapılan başvuruyu uygun buldu.
https://www.ntv.com.tr/ekonomi/bddkd...IECyubMqzZY1mg
Cuma günü (28.06.2019) açığa satış olmuş mu? Görebilen var mı? Teşekkürler
Denizbank çağrı fiyatı 4.89 TL olacak.
Bu hisseden aldığınızda kazanacağız para (belki) olabilir ama son sahibine acayip bir kazık girebilir.
Bu yazdığıma muhtemelen birçok kişiden tepki gelecektir.
3 ay sonra okuyun ve benim ne kadar doğru söylediğimi anlarsınız.
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında DENIZ.E payı 02/07/2019 tarihinden (seans başından) itibaren 16/07/ 2019 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
bu soruyu sorduğunuza göre FİNANSAL OKUR YAZARLIK anlamında bir miktar bilgiye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
Denizbank yaklaşık 16 milyar TL ye satıldı. (KAP'ta haberi var)
Ödenmiş sermayesi 3.316.100.000
(denizbank.com/hakkimizda/ortaklik-yapisi.aspx)
16,000,000,000 / 3,316,100,000 =
Hesap son derece basit.
Piyasada çok kağıt olmadığından (sadece 5 milyona yakın bir adet) birileri kağıt ile çok güzel oynuyor.
1 yıl bile değil kağıt 4 TL den işlem geçiyordu.
Halkbank'ın ödenmiş sermayesi 1.250.000.000
Kağıt bugünlerde 6 TL den işlem geçiyor
Yani Halkbank'ın piyasa değer (yuvarlık hesap) 7.5 milyar TL
Denizbank'ın ise bugünkü kapanışa göre (3.316.100.000 x 19.5 TL) = 65 milyar TL
Türkiye'deki bankaların hepsini toplasan (Halk+Ziraat+Garanti+Deniz+Finans+Ak) yine 65 milyar TL yapmaz.
Yazık ki insanlar buralara para kaptırıyor.
Çağrı değil, zorunlu pay gri alım teklifi
Ayrılma hakkı verilecek son bir aylık ortalama ile lâkin zaten fiili dolaşım % 0.08 gibi çok düşük %99.92 toplanmış deniz yatırım ve yandaşları sadece ayrılma hakkı verilecek bu durumda ya da ayrılmayıp ortaklık devam da edebilir bu yatırımcının kararına bağlı
https://i.hizliresim.com/qAPWd5.jpg
8 temmuz 2019
saat 15,40.
Genel kurul dokümanlarında fiyatlama ile ilgili bir belge yok neden
İnsanlar zaten gergin kapa haber düşer 8.35 de gibi sözler söyleme yeterince gerginiz zaten bilmediği şeyler hakkında konuşma bizi rencide ediyorsun
2.151.419 yasaklı pay artık serbest olacak
Şu anda pay sırasında invest marbaş A1 ve yatırım finansman şeytanlık peşinde bana göre 4 kurumda aynı kişi
Pay geri alim teklifi demek irtedim
Pay geri alım teklifi ne zaman genel kurulu 1 Ağustos'ta süreç nasıl işliyor bilen var mı
21.80 de 33.302 lot var
21.64 e ve 21.80e ikiye böldü
Catırtı kopacak ama ne tarafa
20.09.2019 tarihli KAP haberi:
KONUYA ILISKIN ASAGIDAKI ACIKLAMA SERMAYE PIYASASI KURULU (SPK) BULTENINDE YER ALDI.
`DENIZBANK A.S. YATIRIMCILARININ DIKKATINE
DENIZBANK A.S. (BANKA) PAYLARININ %99,85’INE VE BOYLELIKLE BANKA YONETIM KONTROLUNE SAHIP HALE GELEN EMIRATES NBD
BANK PJSC TARAFINDAN KURULUMUZUN II-26.1 SAYILI PAY ALIM TEKLIFI TEBLIGI HUKUMLERI UYARINCA HAZIRLANAN PAY ALIM TEKLIFI BILGI
FORMUNUN, 1 TL NOMINAL DEGERLI BANKA PAYI ICIN 5,72 TL PAY ALIM TEKLIFI FIYATI UZERINDEN KURULUMUZCA ONAYLANMASINA KARAR
VERILMISTIR. BUNUNLA BIRLIKTE KURULUMUZUN II-27.2 SAYILI ORTAKLIKTAN CIKARMA VE SATMA HAKLARI TEBLIGI UYARINCA BANKA
YATIRIMCILARININ SATMA HAKKI 1 TL NOMINAL DEGERLI BANKA PAYI ICIN HAZIRLANARAK ILAN EDILECEK DEGERLEME RAPORU SONUCUNDA DAHA YUKSEK BIR BEDELE ULASILMAMASI HALINDE 21,2 TL UZERINDEN KULLANDIRILACAK OLUP, SATMA HAKKI KULLANIM SURESI 31.10.2019 TARIHINDE SONA ERECEKTIR. YATIRIM KARARLARININ BU BILGILER ISIGINDA ALINMASI GEREKMEKTEDIR. `
Değerleme raporunun yarın veya Ptesi çıkması gerekir. [emoji846] Ytd
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TL geri dönüş alan oldumu?
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Parası gelen oldu mu arkadaşlar?
10 Ekim'de virmanladığım hisseler için ödeme biraz önce geldi
21,2 tl satma hakkı kullanım suresı 31.10.2019 tarıhınde sona erecektır