arkadaşlarımız yazılarında hiç önemli bir ayrıntı değil,genelde gözden kaçıyor ve çok kullanılan bir kelime olan.İSTİNAT kelimesini kullanmaktalar ,doğrusu İSTİNAF şeklindedir...İSTİNAF MAHKEMESİ.......
Printable View
arkadaşlarımız yazılarında hiç önemli bir ayrıntı değil,genelde gözden kaçıyor ve çok kullanılan bir kelime olan.İSTİNAT kelimesini kullanmaktalar ,doğrusu İSTİNAF şeklindedir...İSTİNAF MAHKEMESİ.......
Vergi dairesi eski bilançolara göre borçlu görünüyor yeni açıkladığı bilançolar doğruysa doğrumuş öyle gözüküyor çünkü iflas etti bu durumda alacaklı konuma geçiyor vergi dairesinden zararda olduğu için yani o borçlar yok kağıt üstünde
Müjdat patron tüm vergi borçlarından kurtulmuştur yeni açıkladığı zararda olan bilançolarla doğruluğunu da iflas edip göstermiştir bundan sonra jenaratör yoktur bitmiştir geride kalan şirketleri ise yarı iflas durumuna geçmiş pasif iflas halidedir hepsi gen yatırım gen power holding hepsi pasif iflas durumunda dır bu işten müjdat patron kendini kurtarmıştır olan hisse alanlara olmuştur hisseler değersiz olmuştur aynı asyab gibi olmuştur
Vergi borcu konusunu araştırdım. Vergi borcu gerçek. Batarsam ödemem, batmazsam da nasıl olsa af çıkar demiş büyük patron. Bilanço değişikliği ile alakalı değil. Geçmiş vergi borcu değil anlayacağınız. Büyük bölümü kdv. Maykraft internet sayfası kocaman punto ile cefa makina olmuş. 2018 Yılında yani 4 gün önce güncellenmiş site. Artık bundan böyle Maykraft ile yola devam edecek. Bizi yola döktü, hafif tonaj bol kazançla işlerini yüzdürecek. 500 milyon şuna buna, 50 milyon sana bana iteledi gitti. Şimdi hayata sıfırdan başlayacak. Onun sıfırı; birikmiş müşteri portföyü. İş deneyimi. El altından yürütülmüş yaklaşık 60 milyonluk mal. Takriben 30 milyon el altından aktarılmış para. Yetişmiş insan gücü. Birkaç tane gizli alınmış gayrımenkul. İkizler yapıya yaptırılmış orta büyüklükte depo + fabrika olarak kullanılabilecek bina. Cambaza bak cambaza 219 dönüm deyip biz oraya bakarken bizim gözümüz önünde orayı iflasa bırakıp, vah gitti ülkemin en büyük fabrikası diye ağlarken, ağam 2 sene önce yaptırdığı binada imalata devam edecek. Şu an imalat yaptığı yeri de elinden gitme ihtimali ile tam kendinin sayamıyor. İKİZLER YAPI yaptı.. http://616ikizleryapi.com.tr/Proje-D...C4%B0nsaati/tr İşte bakın Müjdat beyin iki katlı devasa olmasa bile ideal üretim alanı. Depolama yeri. :)
Burada yatırım tavsiyesi verilmez. Burası zaten yas evidir. Ağlama duvarıdır. Herkese selam.
İşin ilginç tarafı, 2015 şubattan beri on kuruş bulamayan, üretim yapmak için motor satın alamayan, parasızlıktan kıvranan Müjdat bey, bu kocaman lojistik deposu (Bence yeni fabrika) inşa ettiriyor. Ha bu iş sana bana borç takmaya benzemez. İkizler yapı hak ediş almadan tek çivi çakmaz. Herhalde buranın maliyeti 10 milyonu bulmuştur. Nasıl oldu da oldu değil mi? Bana mail atsa yol yordam öğretse, şu çulsuz Allah kulu da yolunu bulsa olmaz mı? Olur elbet.
YTD yazalım adet yerini bulsun.
Yazılarınızdan Müjdat Uslu'nun dolandırıcı ve sahtekar olduğunu mu anlamamız gerekiyor?
Hem patronu yerden yere vuruyorsunuz hem de Yönetim Kurulu Başkanı olduğu hisse senedinden almak Genyh'e ortak olmak istiyorsunuz. Üstelik patrona yolunu bulması için yol yordam gösterebileceğinizi ima ediyorsunuz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani patronu sahtekar olmakla itham ediyor. Köşeyi dönmek için siz de onunla beraber iş tutmak istiyorsunuz, öyle mi?
Sahtekar direk hakaret olur. Uyanık diyorum. Evet ben onunla iş tutmak istiyorum. Ondan ders almak, öğrenmek istiyorum. Ben sıfıra yakınım ekonomik olarak. 500 milyon borçla böyle büyük işler yapabilen adamdan ders alırsam, borçsuz birisi olarak daha büyük işler yapabileceğime inanıyorum. Kendisine yakın olabilmek için hisse almaya çalışıyorum.. Sen Mesud olmuşsun ben de mesud olmak istiyorum. :cool:
Belki olursunuz...
Genpower Lojistik diye bir firma kurulmuş sanırım. Genpower ismini kullanmış guruptan bağımsız. Bu firmanın yetkilisi Alev KARA. Telefon numaraları Fabrikanın numaraları. Peki, bu bina hangi para ile yapıldı diye niye soran olmaz. Benim aldığım eve kredi harici koyduğum paraya nereden buldun deyip gelir vergisi tahakkuk eden Maliye bu adama niye bulaşmaz. Fabrikanın bir elemanı, kendisi maaşlı eleman, 2 yıldır 70 kişinin maaşını hesabından yatırır. Bu parayı sen nereden buldun diye niye sormazlar. Ha oda desin ki şu satışın parası hesabıma geldi ben de işçi ücretlerini yatırdım. Güzel. Peki normal akışı içinde şirket kayıtlarına girdi mi o para? Soran yok. Daha bir çok konu var. Bunları ciddi ciddi öğrenmek istiyorum. Ben de zengin olmak istiyorum. Sildiği bilançolardan acaba 11. ağır cezanın haberi var mı? Kırcıya bu jeneratörleri satmadığını ikrar ediyor. Buna acep yargı ne diyecek? Ben bilgilenmek, öğrenmek, zengin olmak, girişimci olmak istiyorum. Ben de iş adamı olacağım. Fabrikanın yanındaki helikopter pistini Müjdat bey hiç kullanamadı sanırım. Ben iş adamı olunca boynuz kulağı geçer misali, fabrikamın yanındaki helikopter pistini kullanacağım. Uçan iş adamı olacağım ben. Ben öğrenci olmak istiyorum. İlk tahsilimi Müjdat beyden yapacağım. Sonraki kısmını da, Prof Dursun Ali ALP den tamamlayacağım. Ama bana fırsat versinler. :Sad:
YETEDE :D
ünal bey yazdıklarından anladığım şu,biraz araştırıyorsun karıştırıyorsun,şunu bir öğrenir,yazarsan sewinirim,benim artık genjeneratörle ilgili beklentim yok o bitti.gerçi burada,sn murat bey istinafa baş vurmuş dilekçe makbuzunu yayınladı,ama benim onda bir umut ve beklentim yok....ben sadece şunun peşindeyim,Gen yatırım holdingin tüzel kişiliği devam edecekmi ,,,genyatırım devam edecekse yeni kuracağı şirketler genyatırım bünyesinde olacaksa ,genpower jeneratör gitsin...ytd..
Neden Genyh'te oluyor da Gnpwr'te olmuyor?
Arkadaşlar ticaret sicilde genpower lojistik diye bir firma bulamadım.Tam unvan bilgisini bilen var mı.Acaba bu bina yatırımı genyh bünyesindeki bir firma adına yapılmış olabilir mi.Konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.ytd.
Mesud kardeşim benim dememle olmaz, ben gen yatırım hissem var, gen yatırım ayakta kalsın şu an benim için kafi, sonra nasılsa içi dolar, senin genpower holding hissen var, sende doğal olarak onun devamını istersin, , doğru olan da bu zaten
Murat Bey'in açtığı dava, Mujdata al jeneratör fabrikanı sözleşme feshedildi. Benim sana borcum yok. Fabrikanın 270 milyon sermayesini de eksi yazmıyorum deyip, genyh yı kurtarmak umuduna Müjdat lehine zaman kazanımı olur. Müjdat kazığı iyice dipleme fırsatı bulur. Bu bir. İkinci hala genpower holding diye yirtinan arkadaşlar niye kendi sayfasında yazmaz. Üçüncü olarak o holdingin altın hissesi de gen yatırımın. Dördüncü olarak bunlar isim genpower olunca orayı ceneratörrr sanıyor idi. Anca uyandılar. Hala neyin derdindedir? Hala Müjdat ile anlaşmayı fesh Edip, verdiği zarar için şirketin maddi manevi tazminat hakkı var. Ama süre daralıyor. Sanmasın kimse, taşlar bağlı. Taş da mevcut sopa da. YeTeDe
Bizde iki senedin hissesi de var...
120.000 liram batarsa(alış malıyetimin yüksekliğinden) ve Müjdat bey tüm dolambaçlı yollardan kaçırdıkları ile çıkar, paralar kazanırsa,ben 120.000 liramı 3 yıllık faiziyle ondan tahsil ettiririm.Şayet oda varlıklarını kaybederse zaten sorun kalmaz...hep beraber batmış oluruz.ytd...ve başkalarına tavsiye dğildir
Batık şirketi,300.milyar karlı gösterip,stokları 500 milyar gösterip yayınlayıp,beni kandırmasını yanına bırakırmıyım.....ytd
Yahu Murat ne kizip duruyorsun, kaciyorum diye tehdit ediyorsun. Bu hisseye emeginin oldugunu biliyoruz. Bir da sirke cevirmeden alsan satsan hisseleri be kardesim.
Çoktan beri takip edememiştim bizde üye olalım takip edelim istedik son durum nedir sayın yatırımcılar.. Böyle bir markanın batmasına nasıl izin verdiler halen şoktayız... Yakın bir arkadaşımın eşi bu fabrikada çalışmıştı oradan biliyorum az bir şey. .
teşekkür ederim sayın ünal... Şimdik şunu merak ediyorum benim diyelimki 77.000 lotum var 110.000 tl maaliyetli spk bunun ne kadarının parasını bize Yatırımcı Koruma Fonundan ödemesi için ne yapmalı ? dilekçe yazsam Ödeyebilir mi... acaba
Efendim siz bir deneyin. Sonucu da buraya yazın. Böylece bu Müjdat a bizi mahkum eden devletimize gereğini maledelim. Böylece Müjdat sadece devleti hal etsin. Biz de bir daha Müjdat dan uzak duralım. Yatırımcı koruma fonu mevzuatını bir inceleyin. Olmaz mı. Selamlar efendim.
BÖYLE YAZIYOR YORUMLAYA BİLİRMİSİNİZ SAYIN ÜNAL ..
Koruma Kapsamı
6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 84 üncü maddesine göre tazminin kapsamını, yatırımcılara ait olan ve yatırım hizmeti ve faaliyeti veya yan hizmetler ile bağlantılı olarak yatırım kuruluşu tarafından yatırımcı adına saklanan veya yönetilen nakit ödeme veya sermaye piyasası araçlarının teslim yükümlülüklerinin yerine getirilmemesinden kaynaklanan talepler oluşturur.
Yatırımcıları tazmin kararı verilen kuruluşların yatırımcıları,bu madde kapsamında tazmin talep etme hakkına sahiptir. Yatırımcıların yatırım danışmanlığı veya piyasadaki fiyat hareketlerinden kaynaklanan zararları tazmin kapsamında değildir.
6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 106 ncı ve 107 nci maddelerde yer alan suçlardan veya suçtan kaynaklanan mal varlığıdeğerlerini aklama suçundan mahkûm olan yatırımcılara ait talepler, söz konusu eylemlerle ilgili alacaklarla sınırlı olmak üzere, tazmin kapsamı dışındadır. Söz konusu suçlardan dolayı hakkında suç duyurusunda bulunulan kişilere yapılacak ödemeler anılan suçlara ilişkin soruşturmanın başlamasından mahkeme kararının kesinleşmesine kadar durur.
Aşağıda sayılan kişi ve kurumlar tazmin edilmez:
a.Yatırımcıları tazmin kararı verilen yatırım kuruluşlarının yönetim kurulu üyeleri, yöneticileri ve şahsen sorumlu ortakları,yüzde beş veya daha fazla paya sahip ortakları, denetim kurulu üyeleri veya ilgili yatırım kuruluşları ile aynı grup içinde yer alan diğer şirketlerde benzer konumda olan kişiler ile bu kişilerin eş ve ikinci dereceye kadar kan ve kayın hısımları ile bu kişiler adına hareket eden üçüncü kişiler
b.Yatırımcıları tazmin kararı verilen yatırım kuruluşları ile aynıgrupta yer alan diğer şirketler
c. (a) sayılan gerçek ve tüzel kişilerin yüzde yirmi beş veya daha fazla paya sahip olduğu şirketler
ç. Yatırım kuruluşlarının mali sıkıntıya düşmesine neden olan veya finansal durumunun bozulmasına önemli etkileri olan olaylarda sorumluluğu bulunan veya bu olaylardan menfaat sağlayan kişiler
Hak sahibi her bir yatırımcıya ödenecek azami tazmin tutarı yüz bin Türk Lirasıdır. Bu tutar her yıl ilan edilen yeniden değerleme katsayısı oranında artırılır. Kurulun teklifi üzerine Bakanlar Kurulu tarafından toplam tazmin tutarı beş katına kadar artırılabilir. Bu sınır, hesap sayısı, türü ve para birimine bakılmaksızın, bir yatırımcının aynı kuruluştan olan taleplerinin tümünü kapsar. YTM tarafından ödenecek azami tutarın üzerinde kalan tutarın başka bir yatırımcıya ödenmesi amacıyla devredilmiş olmasıhâlinde devralana YTM tarafından ödeme yapılmaz.
Siz bir aracı kurumdan Tüpraş hisse senedi aldınız. Aracı kurum battı yada kaçtı. Tüpraş duruyor. Ama sizde senet yok. Mesela bankasya dan Tüpraş aldınız. Bankasya battı senet gitti. Gibi bir durum. Sizde senet var. Ama batmış. Bunun tazmini olmaz sanırım. Ama deneyin. Ola ki, bürokratın birinin saf yanına denk gelir. Ben spk ya 2015 Mayıs dan beri bu şirket batacak, ici boşalacak diye ihbar yaptım. Yahu nasıl bildin diye bir ödül bekliyorum. Ama mümkün değil. Ben bunu derken şirketin 329 milyon stok, 360 milyon karı vardı. :)
Hisse senetlerinde devlet güvencesi yok o sadece aracı kurumlar da hisseniz varsa aracı kurum batarsa verilen güvencedir yani 5000 lot hisseniz mesela bir aracı kurumda saklı duruyor kafadan isim veriyorum A menkul değerler de mesela sonra bu A menkul batıyor sizin hissenizi geri alamıyorsunuz battığı için bu durumda devlet güvencesi devreye giriyor size hissenizi veriyor geri para değil hisse veriyor 5000 lot aynen hisse veriyor size bu bir işe yaramıyor yani
devlet faizcileri korurken borsacıları korumuyor
Teşekkür ederim Ünal bey bilgilendirme için ; bende umutlanmıştım koruma fonundan ☹
Sayın Yatırımcılar şirketimiz hissedarları ile önümüzdeki günlerde YENİDEN DOĞUŞ ADI ALTINDA BÜYÜK İSTANBUL TOPLANTISINI OCAK AYI İÇERİSİNDE Yapmayı planlıyoruz... Toplantıya katılmak isteyenler 05452990902 telefonumu araya bilir ... Saygılarımla Murat DOĞAN
GÜNDEM MADDELERİ ;
1 : TANIŞMA
2 : GENYH BİLGİLENDİRME
3 : GENPOWER JENERATÖR BİLGİLENDİRME
4 : AÇILAN VE AÇILACAK DAVALAR HAKKINDA BİLGİLENDİRME
5 : VAKİT KALIRSA KISA İSTANBUL TURU BELKİ BOĞAZDA BİR GEZİNTİ..
[attach=confıg]13243[/attach] genpower jeneratör istinaf başvuru tebligat kapak
[attach=confıg]13244[/attach] genpower jeneratör istinaf başvuru ön giriş 1 sayfa
[attach=confıg]13245[/attach] istinaf başvuru genpower jeneratör son sayfa istem...
Sayın yatırımcılar hanım efendiler beyefendiler 2. Inci istinaf başvurusuda hayırlı olsun şirketlerimiz açısından ...
Murat doğan
Bilgilendirme için teşekkürler Murat Bey.. Yeniden Doğuş Büyük İstanbul Toplantısına katılmak isterim... Sizi arayacağım... :bravo:
Sayın Yatırımcılar çok düşük fiyatlardan hisselerinizi almaya çalışanlara itibar etmeyiniz... Bu gelişmelerden sonra GENYH FİYATI SON HALİYLE 0,30 KRŞ OLMUŞTUR... HAYIRLI OLSUN DEMEK DÜŞER BANA
MURAT DOĞAN
[attach=confıg]13246[/attach] ankara bölgelerimizden bir anadolu lisesine yapılan 04/01/2018 tarihli sevkiat [attach=confıg]13247[/attach] ***** [attach=confıg]13248[/attach] **** [attach=confıg]13249[/attach] ***** [attach=confıg]13250[/attach] murat doğan
Genpower jeneratör iflas masasından üretim izni almıştır... Hayırlı olsun...
Murat doğan
Genpower jeneratör iflas masasında faaliyet izni almıştır hayırlı olsun...
Murat doğan
SÖZ MAHULLİDE , SÖZ 666 DA , SÖZ SAYIN NURİ BEYDE , SÖZ MESUD BEYDE , SÖZ PİA DA SİZLERİ BÜYÜK İSTANBUL TOPLANTISINA BEKLİYORUM .. ÖĞRENDİKLERİNİZ BAŞLANGIÇTIR... :halay:
MURAT DOĞAN