Bu kağıttan bir cacık olmayacağı kesinleşti...tam 15 yıldır aynı terrane
Printable View
Bu kağıttan bir cacık olmayacağı kesinleşti...tam 15 yıldır aynı terrane
Beradakiler galip gel galip gel diye diye galibi getirmişler beraya bizdemi galibi çağıralım ☺️☺️
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adi spek işte piyasa da ekside 1,44 teki gapına indirsene...yemiyor değil mi ??...:kahkah:
endeks %2,2 gibi sert düşmüş ama nedense gentaşı bir türlü 1,50 nin aşağısına vermiyorlar...şu anda 1,50-51 fiyatında işlem görüyor...spek ne oldu yüreğin yok mu indirmeye...tüm borsa kıpkırmızı olmuşken sadece iki kademe mi aşağı çekebiliyorsun...
o korkutucu spek gitmiş yerine bir palyaço gelmiş yahu...1,76 dan 1,50 lere çok sert indirmiştin...neden devamını getiremiyorsun....:kahkah:
bu süzme bana nasıl zarar verecek dostum...görüyorsun endeks yerle bir olmuş o ise hisseyi sadece bir kademe düşürebildi...:kahkah:
çeksin hisseyi 1,44 gap başına tüm ky lar bol bol yüklensin yahu....bu kötü endekste birileri çok güzel topladı ama kimdir bilemiyorum...bunun kokusu ileriki günlerde çıkacaktır...
Sayın Duka bu sene temettü miktarı önceki yıla göre nasıl değişir diye düşünüyosunuz?
Bırakın spegi kafasına göre takilsin. Ben 1.48 e geri geliyor dediğimde birileri ne düşünmüştü. Kağıt gidiyor diye kağıda zıplayan oldukça 2 leri zor görürüz..
Yatırımcıysak no panik...
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıda zıplayanların çoğalması tezgahlanan oyunu bozar 0,85 defter değeri ile kaptırılan lotları yerine koymak zorlaşır hele karlılık böyle devam ederse... Bırakın ky diplerden yüklensin kağıda yükselmesi daha kolay olur birileri de kaptırdıkça akıllanır
Uyarmisiz,demisiz umarim dinleyen olmustur,
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeks bu gün tekrardan yerlerde...ama gentaş hala nötr...spek kardeş hani düşürecektin bu hisseyi...neden hala düşürmüyorsun...bak 1,44 e kadar koca bir gap vardı...gerçi dün 1,47 e kadar düşürdü ama hala orada 3 kademelik bir gap var...seni gap başında bekliyoruz spek...sıkıysa indir oraya....
şu ana kadar sadece 500 bin tl lik işlem hacmi var...bu hissede dip 1,5-2,00 milyon tl idi...şu anda hisse diplerinden bir günü yaşıyor...bakalım tekrardan adilik yapacak mı ?? yapmazsa çıkması gerekiyor..bir de gapı tam kapatmamış sadece üç kademe açık bırakmış...bu yeterli midir ?? isterse yeterli görülebilir ....top spekte artık...
Bu fiyat cakilacak fiyatmi sizce 110 milyon sermaye 27 milyon 9 aylık kar hisse 1.50 benim bildiğim 10 senedir buralarda alkada 10 yıl 1.20 TL 1.40 TL süründü şimdi 4.20 TL hayırlısı bir gün kopar ama bizde olurmu bilmem ytdr
sana katılıyorum dostum...bizim rehberimiz temel veriler olmalı...şu aldı bu sattı olmamalı...bu günü sadece gözlerimiz görüyor...yarını ise akıl ve mantık görüyor...acelesi olmayanlar ,kısada vole peşinde koşmayanlar için oldukça güzel ve kaliteli bir hissedir..
gaptan bir miktar çekincem vardı bu gaptan geriye sadece üç kademe kaldı...ama görüldüğü kadarıyla bu gap dolmayacak...zaten dolma zorunluluğu da yok...gentaş ile birlikte banvite çok değer veriyorum....onda da çok güzel karlar söz konusudur...sonrasında alkaya değer veriyorum...uluse ,kront gibi hisseler de uygun yerlerdedirler...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6a9226c81e.jpg
Bugün 1.55 aşılmadi. Şuan 1.54 de doldur boşalt yapılıyor. 1.55 gecilirse 1.58 de zorlayacak. 1.55 direncimiz oldu.
GALİP Ağa gelmeden bu iş zor...
Gelsin gelsin
Herkez gazel okur su akar yolunu bulur bu karla vereceği kar payıyla yönünü bulur ytdr
valla söyleye söyleye sonunda adamı zorla buraya getireceksiniz...:) son zamanlarda beraya geldiği söyleniyor....hisse günlerdir tavan tavan çıkıyor...gelirse açıkçası çok seviniriz...bu tür uyuz hisseleri galip ağa alırsa ancak düzelir...yoksa hiç bir doktor fayda etmiyor...:)
Bu başlığı şu anda 3 kişi okumaktadır. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
aslan3800
kimsecikler kalmamış
Senede 10 milyon dolar kar edebilecek gentaş şuan piyasa değeri 43 milyon dolar bu şirketi alan 4 yılda parasını geri alır ytdr
100 bin lot 130 bin lot satana kadar şirketi satılığa cikarsinlar toptan satsinlar verin kahramanlar sizde kurtulun bizde sizden kurtulalım ytdr
Kahraman ailesinin kahraman evlatları hisse biraz prim yapınca kafasına vurana kadar şirketinize sahip çıkın çünkü siz satınca biz burda hepimiz günaha giriyoruz ağzımızdan küfür çıkıyor istemeden bizi günaha sokmayin ytdr
nasıl birşeysin sen. bilanço üzerine kelebek konmuş gibi duruyo gento
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...26fad84c06.jpg
Maalesef bugünde beklentimizi boşa çıkardılar. Bir çok kağıt dipten güzel tepkiler yaptı. Kapanış şık olmadı....
Bu kara göre çok düşük kaldı kaybettiği lotlari bekliyor bu fiyatdan zor alırsın bu arada bu hafta emeklilik fonu 500 bin lot alım yaptı Osmanlı yatırım aldığını vermiyor 1milyon 400 bin lot bilanço sonrası alım yaptı 600 bin lot doce alimyapti 200 citi alımlar güzel ak ve ziraat 1milyon lot yukarı çekmekden başka caren kalmadı gentasin speginde hisse az kaldı belkide yönetime yalvariyordur abi ne olur biraz verin diye ytdr ☺️
Takas için teşekkürler
Osmanlı aldığını vermiyor güzel