Önümüzdeki hafta başkan adayları belli olur diye tahmin ediyorum
Tspor a güçlü bütün camiyayı birlestiren supriz bir baskan adayı bekliyorum
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Önümüzdeki hafta başkan adayları belli olur diye tahmin ediyorum
Tspor a güçlü bütün camiyayı birlestiren supriz bir baskan adayı bekliyorum
http://www.hisse.net/topluluk/showth...78#post1842278
Haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım
ersun yanal davasının sonucu da hüsran ve rakamlar çok daha kabarık 1.3 milyon euro (6 milyon lira) ödemeye mahkum edilmiş :(
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aralıkda zaten olagan seçim olması gerekiyordu,USTA bence burda yine bir cinlik yapıp 8 ay süre kalmışken hodri meydan dedi..
Sebep bence olası adayları hazırlıksız yakalamaktı,ve başardı..
Şimdi kim 8 aylıgına başkan olmayı ister,Tabikide isteyenler olacaktır ama takım bu kadar kötü iken,borçlar ayyuka çıkmış iken zorlama başkan adayları ortaya çıkar.buna İHO dahil..
USTA ya tamam sorun sende degil devam et derlerse hiç şaşırmam,
HEKİMOGLU nerde ? sesi .çıkmıyor,önceki seçimi hatırlayın..kensini parçalamıştı..şimdi dönüp bakmıyor bile çünkü durumu anladı,işler görünenden kötü
SÜPRİZ ADAY çıkarmı ? çıkar:rtfm: ama çıkan kişi emin olun SÜPRİZ OLARAK kalır..
bize ve kulübe bir faydası olmaz..
BAŞKA ŞEYLER LAZIM..ama onu yapacak yürekli başkan nerde..
Şehir normal degilki..Herkesin kulüp adına bir beklentisi var..kimisi reklam kimisi koltuk..kimisi hava atmak derdinde
Sonucu görmeden peşin konusmayın
Daha önceki fikirlerimin arkasındayım
Bir gece ansızın yönetim toplanip hisse satışı ile ilgili karar kap a düstugünde insanlarin ne düşündugü önemlidir.
Yoksa tspor ilk defa düşmüyor
Iki hafta icinde tekrar 2.20 geri gelir
Vebal buysa ben alırım
Yeni yonetim daha öncede oldu geldiginde elbet hissseyi kontrol etmek icin hisse alacaktır
Bunuda hisse yatırimcisı bilmiyor mu
Fenerde ali koc baskan adayi
Tspor Ali lagzım
Ali Agaoğlunun kulagına fısıldamak lagzim
Benimkisi bos hayel
Temenimiz bu
Haydi hayırlisı
Bence Usta ile devem etmek zorundalar.Belkide bu bir baskın seçim taktiği bilemeyiz.Yeni başkan adayı olmak da biraz yürek ister.Mali tablolar nedir ne değildir.Oyuncular arasında rahatsız olanlar da var galiba maaşlar ödeniyor ödenmiyor bir muamma.Bakalım fiafa durumu netleşssin , eğer fifa sorununu çözemezlerse sakat olur.Yani transfer yasağı demek elin kolun bağlı demek gibi bir şey bu konuya acilen bir açıklık getirilmesi gerekiyor.Yönetim mali konularda , fifa konusunda gerçekçi açıklamalr yapması lazım ki yatırımcı önünü görebilsin , yoksa kimse bulanık suda balık avlamayı sevmez , spek de sevmez.Yani spek parayı patron hisse satışına kaptırırsa , hisse deli dana gibi aşağı basar.halk arasında derler ya her tarafı b......lu değnek yinede yakından takip edelim.Bu saatten sonra yüksek pozisyon açan zor buluruz.Sanki biz bize kaldık gibi , yani genel kurul sonucu beklenecek , başkan kim olacak , fifa transfer yasağı aşılacakmı aşılamayacak mı ??? şampiyonluğu zaten fiatladık. (Yazdıklarım al-sat tavsiyesi değildir.)
Ben şu anki yaşanan durumu tamamen katar haberiyle ilişkilendiriyorum
Hedef saptırmak mı dersiniz
Unutturmak mı dersiniz
Hisse satışı için ortam hazirlamak mı dersiniz
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek mi dersiniz
Sonuçta kral cıplak bunu herkes görüyor bir sekilde mart nisan mayıs ayları tspor icin hareketli gececek
Hisse biriktirmek bu kötü gunlerde iyidir
Güzel gunlerde keyfini çıkarmak için
Usta 3 hafta önce toplantıyı eski yöneticilerle bosuna yapmadı
[QUOTE=OSET;1850853]
Kıdemli Üye
Hisse biriktirmek bu kötü gunlerde iyidir
Güzel gunlerde keyfini çıkarmak için
Para biriktirmek , hisse biriktirmek yani tasarruf etmek bunlar güzel şeyle çoğu insan yapamaz , ama biriktirdiğiniz paralar tedavülden kaldırılınca biraz sakat oluyor. ytd.
0 1 , 45+2 okay yokuşlu
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslanlarım benim en zor zamanda imdada yetistiniz
Kurtlar bekliyordu
Şimdilik bir nefes alırız
Arkadaşlar bu galibiyetlere kanıp da kağıt almayın sakın.GS ile BJk yi görüyorsunuz spek bütün olumlu işleri değerlendiriyor kağıtların durumu ortada devamlı aşağıya veriyorlar.GS ligde birinci BJK ikinci ama ne gariptir ki her galip geldikleri hafta aşağı basıyorlar
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son iki gün https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d7203600ac.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f664336883.jpg
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
başkan şimdi trt sporda canlı yayında röportaj verdi, mutlaka bulup izleyin...
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi dönemimdeki borç euro cinsinden ne kadar artmışsa ben karşılayacağım, önceki başkqnlardan da bunu bekliyorum diyor
giderkende maliyeti yüksek diye eleştirilen topçuların hepsini görtürcem diyor...
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aspor daki kısa bi konuşmaydı, trt dekini de izlemekte fayda var
Muharrem Usta kendisini eleştiren eski başkanların eline bombayı bıraktı.' Herkes kendi dönemin borcunu ödesin' dedi. Ben benim dönemin borcunu ödeyeceğim dedi.
bu adam kesin aday.
söylemler orayi ışaret ediyor.
bu yamyamlar kavgaya tutuşup borcu ödeseler ne harika olur.
albayrak zamanı 20 milyon eur, sadri şener 40 milyon eur,hacıoğlu 100 mılyon eur, usta 200 mılyon eur.borc toplamıdır.
genel görüntü böyle.
haftaliklarda ikili dip.
ya kırılıp bir önceki dibe yada ikili dip çalışıp 2016 zirvesine.
öyle bir yerde.
Ytd. genel durumdur.
https://i.hizliresim.com/1J0R6b.png
Madem öyle kendi döneminizin borcunu ödeyecek paranız var
250 bin euro borcu neden ödemedinizde klubü dünya aleme rezil ettiniz
Yatırımcınızı hisseye küsürdunüz
Tspor dürüst her türlü ayak oyunlarindan uzak bir baskan lagzım
Yok ben borcu öderim
Önce insan verdigi sözleri unutmamalı
Hani şampiyonluk hani lucescu nerde yok
Şimdide yersen başka senaryo
İnsallah şöyle saglam biri çıkar
Yeniden aday olabilecek Hacıosmanogluna blöf yapıyor. Bakalım Hacı ne cevap verecek. Biz de bekliyoruz cevabını.
Pardon cevap vermiş
Usta kendi borcunu oderse ben kalanın hepsini oderim dedi, madem paraniz var ne demeye milleti ugrastiriyorsunuz
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=aimozturk;1859678]Usta kendi borcunu oderse ben kalanın hepsini oderim dedi, madem paraniz var ne demeye milleti ugrastiriyorsunuz
Şu hacı denilen mafya bozuntusunun TS verdiği zararı kimse vermemiştir. O lafı söyleyen zevatın Başkanlığı döneminde federasyona atıp tutması sebebiyle aldığı milyon liralık maddi cezayı kulübe ödettiğini unutmadım, emin olun üç kuruşluk biri bile değil, Ali Ağaoğlu’nun pis işlerini halleden, başkanlığında da ondan para dilenen, TS itibarını düşürmüş ayakçının biridır zevat
para ödendi emme Fifa affettim felan demedi bu sorun mutlaka aşılmalı transfer yasağı bertaraf edilmeli nasıl yaparlar bilemiyorum.usta herkes kendi borcunu ödesin demiş , iyi demişssin ama , geçmişteki başkanlar borç topunu sana atmışlar , aaa bizim borcumuz vardı onu ödeyelim diyecek bir insan evladı yoktur.Şu anda bütün borç yumağı sende.bakalım başkanlık durumu seçimi ne olacak Ali koç gibi güçlü bir başkan gelirse kaçan yatırımcı tekrar gelir.Lamı cimi yok Şampiyonluğu düşünmüyoruz bile Nisana kadar bunlar aşılmadan gerisi laga luga. ytd.
Borsa 121000 dogru gidecek ozamanda burda kalabilcekmisin
Afrin olayı bitti bitecek
Borsa 200 binde olsa bu fiyatları geçemez bu mali durum oldukça....
Boşa umut pompalamya çalışmayın
...
Bende bu fiyatlardan aşagı veya yukarı gitmeyecegini bildigimden
Yukarıda 2.07 gecemez biraz tspor satıp diger hisselere gecip tspor zararnı onlardan cıkarıyorum
Eminim spek te benimle aynı düşünüyordur.
Bugun dedigimiz gibi oldu sabah sat aksam yerine koy
Spek boyle.istiyorsa bizde oyle yaparız
Yazdıklarımı yorumlayamıyorsan sende bir sorun var
Ben hisse satın demiyorum okudugunu anlamadan yorum yazma
Bugünde sabah satacam akşam yerine koyacam nasılsa 2.07 gecemez
Spek efendi
2.07 gecemez dedim gecemedi