ismen cok gerı kaldı gercekten mantıklı hamle artık zamanı geldı bence onunda
Printable View
Bol kazançlar arkadaşlar. İnfo ile 4.40 lardan başlayan yolculuğum bugün sona erdi. Herkese bol kazançlar diliyorum.
Tavanda 300.000 lot alışta kapattılar , gün boyu ne verildiyse aldılar , 😀 önümüzdeki hafta sonuna kadar 14 ü gösterecekler galiba ,
Halka arzlar , 3.çeyrek hacimdeki çok yüksek artış , komisyon oranı çok büyük ihtimalle 2.çeyreğe göre çok iyi gelecek , birileri 3.çeyrek karın kokusunu aldılar galiba 😀
Bedelli haberi düşersede seyret cümbüşü 😀
seviiiimmmm koş 5 liracılar gelmiş
Bugün Borsa İstanbul tarafından açıklanan ve 1 Ekimden itibaren yürürlüğe girecek düzenlemelere göre INFO'nun Alt Pazar'da işlem görecek olması umarım olumsuz etkilemez. Alt Pazar işlem görme esaslarından sadece brüt takas olmasını olumsuz gördüm, diğerleri çok fazla etkili olmaz diye düşünüyorum.
Hisse tarafından şirket tarafına geçersek, fiyat marjının arttırılması ve sürekli işlem gören hisse sayısının artması komisyon tarafı için olumlu.
Bencede brüt takas hiç olmamış. Yani saçma bir karar. Brut takasa alınan hisse daha siglastigi icin daha sert hareket ediyor.
Ayrıca infonun hangi kritere takılarak alt pazara alındığını anlayamadim.
Bedelli sermaye artışından sonra bir üst gruba gecebilir bence.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim tabloda gördüğüm info alt pazarda işlem görecek ve alt pazar sürekli işlem görecek brüt takas ceza gelirse olur diye düşünüyorum. Sadece 5 kez işlem görme yip ve pöip de olacak bildiğim kadarıyla. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekrar okuyunca fark ettim, brüt takas var'ı sürekli gibi düşünmüşüm aslında brüt takas cezası verilebilir anlamına geliyor sanırım. Benim düşündüğümden daha az negatif etkileyecektir o halde.
Benim çıkarımım likidite kıstasına takılıyor (1m hacimle fiyat yüzde kaç hareket ediyor). Bedelli sonrası ben de üst pazara geçebileceğini düşünüyorum.
Bende sizin ilk anladigimiz gibi anladım ve dogrusuda bu sanırım. Yani surekli brut takas olacak. Diğer türlü yıldız ve ana pazar icin bürüt takas yok diyor o zaman bu gruplara hiç brüt takas uygulanmayacak anlamina gelir ki saçma olur.
Likidite kıstasına takildiysa bedelliden sonra bu gruptan çıkar kesin çünkü dolasimdaki hisse sayısı 68 milyon lot civarinda olacak.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer öyleyse sürekli işlem görecek ama brüt takas olacak bedelli üst gruba taşırsa güzel olur. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Edepsiz , haddini bil madara ederim seni buralarda , sana söylediğimde 6 -6,20 maliyetle girdim buna 5’li rakamlara yaklaşmadımı o zaman ne konuşuyorsun , senin beyninin kavrayamayacağı bir miktarla girdim bu hisseye 6-6,20 arası , lafa bak 10 dan tahtaya gelir harbi boş birisin sen ya , bunları bırakta hisseyle ilgili bir yorum yap buralarda belli 3-5 bin lotla işkem yapan birisin yazdığım kelimelere zamana değmezsin , zaman kaybısın ,
3-5 kuruş nilkiz ( senin kendine koymuş olduğun ad) , beni çok önemsiyorsun biliyorum 😂 6-6,20 arası topladım bunu 5 li rakamlara yaklaştığı için toplamaya başlamıştım yani dehşet kardayım , Benim yaptığım hacim , ve miktar seninde beynini zorlar merak etme , 5/4 info 5/1 ismen , yavaş yavaş ismene geçiyorum artık ,
Bu forumdaki apranti , clastobar , momoraza bu arkadaşlara teşekkür ederim , emekleri için Balıkadamda önemli , 👏👏👏👏
Çünkü adamlar tahtada ne versen alıyor,
Bilanço veya bedelli öncesi 24-25 fk yı görmeden önce bırakmazlar diye düşünüyorum , bedellide bilanço sonrası gelse harika olur , 3.çeyrek eğer kaldıraçlı işlemlerden bir gol yemezse (beklemiyorum ama bununda yumuşak karnı burası) çok iyi bir çeyrek karı gelir , yeni hesap açanlardan duyuyorum komisyon oranları iyi , 3. Çeyrek hissesi Info sektörde ,
Bakırköy irtibat bürosu çok iyi oldu , önemli bir yer 👏👏
Böyle bir hareket içinde olabilirler mi ? İsmeni sabit bıraktılar infoyu yükselttiler son hisseleri toplamak için , millet ismeni ucuz görsün o tarafa geçsin diye , önem verdiğim apranti de ismene geçmiş yeni gördüm , değer verdiğim biri her yerde kazansın bu arkadaş inşallah , Sonuçta ismen ve info bu grupların elinde , tavanda bu kadar hisse alışta bırakmaları infoda bir strateji var bunun ürünü
Eğer böyle bir durum varsa infoyu dahada çekerler yukarı , ismeni yine sabit bırakırlar belli bir süre sonra o tarafa geç , bunlar bu grupların yaptıkları senaryolar , ihtimal yüksek
*CAHİL CESARETİ YA DA DUNNING - KRUGER SENDROMU
• Niteliksiz insanlar kendilerindeki yetersizliğin ve bilgisizliğin farkında değillerdir.
• Niteliksiz insanlar, var olan özelliklerini ve az sayıdaki becerilerini abartma eğilimindedirler.
• Niteliksiz insanlar, diğer insanların becerilerini ve donanımlarını anlama konusunda da yetersizdirler.
"davulun çok ses çıkarmasının sebebi tokmak değildir, içinin boş olmasıdır."
Tuşu yok mu bunun
20 dakikada 2.devre kesici..
Bugün de taban olacak gibi
veya silkeleme yapıyorlar
akşama tekrar tavana gözünü dikerse şaşırmam..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alış satış kafa kafaya ,
Teşekkürler sayın ibagatir hisse derinlik veya 1 haftalık takas atabilirmisiniz.. Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açılışta 20 kademe kadar boşluklar oluştu ve 1 dakikada devre kesti. Akabinde yine boşluklarla devre kesti. Umarım ceza gelmez.
cıkıp ısmene gırıyorlar herhalde
Aç gözlülük hep felaket getirir
Ismenden ınfoya mal devrişiyorda olabilirler maksatlı yükseltiyorlar ismeni tahtada
Ismen info hacim çok yakın birbirine 14-15 milyon
Lan oğlum almayın ya tabandan hisse alacaktık daha neyse ufak bir miktar aldım kendime göre
Bana enteresan geliyor bilmiyorum ismen info hacim eşit görünüyor 15 milyon ?