son düşen haberi yorumlayabilecek var mı arkadaşlar..
Printable View
son düşen haberi yorumlayabilecek var mı arkadaşlar..
Hürriyet Gazetecilik'in vergi dairesine sunulan 2017 yılı 12 aylık net karı 39.279.905 TL
***Açıklanan kar/zarar rakamı Geçici Vergi Beyannamesi'deki tabloda yer
almaktadır. Tablo SPK mevzuatına uygun hazırlanmamıştır. SPK mevzuatına
uygun rakamlar ayrıca açıklanmaktadır.***
vergi dairesine her sene kar bildirir ama daha sonra konsolide bilançoda zarar açıklar.Bu ritüel bu senede değişmeyebilir.Yani konsolide açıklanmadan piyasa bu habere tepki vermez.Ancak konsolide bilançoda iyi gelirse o zaman zıplar.(Yatırım tavsiyesi değildir atmasyondur.)
Bir tobo,bir tobo daha,bir tane daha tobo. Ohh 1.24 olsan. Sen de kurtulsan biz de ... :)
Ytd.
Doğan gazetecilik tavan...
Bunun karın ağrısı neki...
Ya da gün içinde yol alır mı...
sabır, sabır, sabır...
tek tavsiyem budur...
Yorum yapan da yok :(((
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şöyle twetlere bı bakıyorum da ağlama duvarına dönmüş ,ky ya mali cakmislar bukadar adam yukarı maliyetlerle bu hissedeyken hareket yapacağını sanmıyorum,spek mali daha aşağılardan bunlardan geri almadan bırakmaz bence,bunun içinde ya buralardan bezdirecek yada asagalirdan geri alacak.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Aynen böyle, adam 1.24 zart zurt dedi. Millete verdi. Kendi akşam trade ledim çıktım dedi. Herkes zararda bekliyor.
Adam milyon lot alıyor,iki kademeye veriyor, 20-30 bin kazanıyor. Satıp çıkıyor, sonra bekle ki yükselsin. Haftalar sonra dediği fiyata gelince "Benim söylediğim hisse eninde sonunda değerini bulur." der. Az buçuk teknikten anlayan da o fiyatı öngörür.
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama acimiyorum boyle ağlayan küçük yatırımcıya. Başkasının söylediğine balıklama dalan, desteği, direnci bilmeyen, önüne geleni ky dostu zannedip ona üstad diyene müstahak.
Bu şekilde kazanıp parayı büyütecegini sanıyorlar. Hâlbuki adamın trade yapmasına hizmet ediyor hepsi. Kendi göbeğini kesmeden anca bu olur....
Bir de kızıyor, ben zaten kazanıyorum, size daha hisse adı vermeyeceğim diyor. Millet de yapma, etme, bizi yalnız birakma diyor. Üzülüyorum, 3 kuruşluk para düşüyor 2 kuruşa. Parası çok olan kaymağını sıyırıyor...
Bu arada birisini kastetmedim, Twitter'da " Üstad hisse.nette sana laf cakanlar var." denmesini istemem. Maliyetim 1.10, kendi hür irademle aldım. 😂 Biri mal pazarlamadi yani 🤣
Ek 15324
Kısa-Orta Vade DALGA KALIBI ve fiyat hareketi eğitim çalışmasıdır.
Y.T.D.
Lambacilik nedir ? Ne degildir ? 11-11-11-11-11
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.
Sen mi yaktın yoksa 😂
Yok BIST 100, ümit kesmedim. Maliyetim 1.10, bugün trend desteğine geldi, 1.20 ve üzeri fiyatlarda satacağım. Sen bugün niye bu kadar düştün onu söyle 😉 Ne güzel 117.xxxlere göz kirpmistik 😉
Lambaci 1.09
5-5-5-5-5-5-5-3-3-5
Ne olacak böyle. Maliyeti düşürdükçe hisse düşüyor 1.20 den 1.15 kadar çektik ama hisse yürümüyor. Kap haberi bile yok :((
1.12 kademesinde 27-27-27-31-27-27 islem yapiyor
Gün sonu pasta paylaşacak var mı?
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne rezil bir kağıtmış girdiğimize pişman etti borsa kanatlanmış uyuz uyuz bakıyor uzak durulması gereken kağıtlardan
Bugün lamba yakan yok mu Rdx 😂
Soyu kurusun ne gudubet kağıt mış
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uykuya daldıracak bir süre galiba.. Ne zaman hareketlenir bilmiyorum. Şimdilik izlemedeyim. Kalanlara bol kazançlar dilerim. Ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumda bile konuşulmuyor yalandan bekliyoruz ben sattım kalın sağlıcakla.........
Ben de birkaç gün önce sattım aldığım fiyattan, hacim hiç yok. Trend dibinde ama başka kağıtlarda şansımı denedim. Hacim olmadan hiçbir şey olmuyor,yerinde sayıyor.
Kimse kalmamış burada
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satış haberi yada beklenti doğrumu?
Satis haberi Yada beklenti dogrumu by nasil bir cumle anlayamadim
Doğru olsa fiyat ve hacim yerlerde sürünürmüydü?
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zarar 264 milyon