İzmir Demir Çelik'ın 2024 yılı 6 aylık konsolide net zararı 2.073.229.987 TL (2023/6 aylık: -1.916.324.937 TL)
.
Printable View
İzmir Demir Çelik'ın 2024 yılı 6 aylık konsolide net zararı 2.073.229.987 TL (2023/6 aylık: -1.916.324.937 TL)
.
Zarar , zarar, zarar ... Kardeşim son 10 yılın bir kaç yılı hariç bu hisse zarar açıklıyor. Yok mu maliye bakanlığından birileri çıkıpta bu adamları denetlemiyor. Ağa sen her sene zarar açıklayarak nasıl faaliyetlerini sürdürebiliyorsun demiyor ? Ben borsada şunu öğrendim ki; bir şirketin sahibi adam değilse isterse şirket fezaya çıkacak olsun ondan uzak durmak lazım. YTD.
DFG tarafından yorumlanan İzmir Demir Çelik ( İZMDC ) Bilanço Analizi 2024-6 ( 2. Çeyrek ) :
https://www.youtube.com/watch?v=c7cJ_qBlyl8
İyi seyirler.
hay senin ben alacağın ve almış olduğun payların .......
alıyon da ne oluyor ? kağıt yerden kalkmıyor. üstelik daha da dibe batıyor... la , dalga mı geçiyonuz ? :28:
kıyat gelmiş 07-07-2020 deki fiyata... ulan ben sizin taaaaaa ...... :rtfm:
bu kağıdın dibi yok mu yav. bu ne böyle
İzmir Demir Çelik'ın 2024 yılı 9 aylık konsolide net zararı 3.145.341.775 TL (2023/9 aylık: -357.876.230 TL)
Tüm Dostların mübârek Ramazan Bayramı 'nı en içten dileklerimle kutlarım... :)
Sağlık ve mutluluk içerisinde sevdiklerinizle birlikte bayram tadında bir Bayram geçirmelerinizi temenni eder; büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim... Nice bayramlara inşaAllah...
hayret bi şey.!!!! kimsede yok mu bu kıyat yaw ?
Türkiye ve uluslararası düzeyde geçerli liman işletmeciliği standartlarına uygun olarak yapılandırılmış, tahmil-tahliye, yükleme-boşaltma, antrepo ve depolama hizmetlerini çevresel sorumluluk bilinciyle yürüten, yıllık 7,5 milyon ton operasyonel kapasiteye ve 43.215 m² gümrüklü depolama alanına sahip bulunan ve Şirketimizin %99,81 oranla bağlı ortaklığı konumunda olan İDÇ Liman İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu'nca yapılan değerlendirmeler sonucunda;
24/04/2025 tarihinde (Bugün), İDÇ Liman İşletmeleri A.Ş. şirket paylarının halka arz edilmesine karar verilmiş ve halka arz süreci kapsamında Şirket Esas Sözleşmesi'nin Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun hale getirilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na ön izin başvurusu gönderilmiştir.
Halka arz süreci ile ilgili gelişmeler kamuoyu ve yatırımcılar ile ayrıca paylaşılacaktır.
Bende var... :)
Bunlar şimdilik önemli şeyler değil...!
Gerçek hareketin başlayacağı zamanı bekliyorum...
Biraz daha zamana ihtiyacı var...
https://i.ibb.co/v4rLjLV8/IZMDC-D-25-04-2025-2.png
Bende var... :) Bunlar şimdilik önemli şeyler değil...!Gerçek hareketin başlayacağı zamanı bekliyorum...
Biraz daha zamana ihtiyacı var...
------------------
onun zamanını ikeyim... 1.5 sene oldu beeeaaaa... 7.5 iken 2€ olcak diyenler , kol kesmişler. söylemedi ********ler..
İzmir Demir Çelik'ın 2025 yılı 3 aylık konsolide net zararı 611.111.535 TL (2024/3 aylık: -1.419.216.015 TL)
.
Herkesin Kurban Bayramı 'nı en içten dileklerimle tebrik ederim... :)
Nice nice bayramlara sevdiklerinizle birlikte; sağlık, mutluluk ve bereket içerisinde erişmenizi dilerim...
Bayram tadında bayramlarınız olsun...
IZMDC İzmir Demir Çelik Sanayi konsolide bilanço 2025 6 aylık net zararı 650,526,119 TL (Önceki: 2,799,869,257 TL net zarar)
peeeehhh , zararı geçen yıla göre daha az açıkladı diye , 1 yıl sonra tekrar 6.5 larda....
uzun sürünmeden sonra . bir yıl önceki seviyesine ancak gelebildi.....
Ek 30551
6.55 beklentisi yanlış olmaz, düzeltme görüşür..
oh beeee . nihayet 1.5 yıl sonra tavanını gördük...
bae ile anlaşma olmayınca alsancak limanını yerli bir firmaya vereceklerini söylemişti ulaştırma bakanı.. acaba ?
işlem hacmi çok yükseldi... son 2 yılın en yükseğine ulaştı. şimdiden 64 mil. lot oldu...
08-2023 te bıraktığı 8.64 gap ınıda tam 2 sene sonra kapattık hayırlısı ile....
nooluyo leeeyyynnn.. 9.65 çanağı tamamlamaya mı gidiyon....
ya sonrası ?
5.80 - 83 , 7.27 -44 gap ını ne yapçan ? her gap bir gün gelir kapanır... ama ne zaman ?
VBTS kapsamında EYGYO.E, IZMDC.E ve SKTAS.E payları seans başından 10 Ekim seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek