Otokar ortağı ünver vefat etti. Allah rahmet eylesin. Samahat hanım babanızın adına yakışır bir divan talya bekliyoruz. Ölmeden önce buda size yakışır. Lakin zaman akıp geçiyor. Saygılar.
Printable View
Otokar ortağı ünver vefat etti. Allah rahmet eylesin. Samahat hanım babanızın adına yakışır bir divan talya bekliyoruz. Ölmeden önce buda size yakışır. Lakin zaman akıp geçiyor. Saygılar.
Bedelsiz potansiyeli yüzde kaç bu hissede....?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%1018 potansiyeli
Bedelsiz yüzde 1000 yada 2000 verme ihtimali var
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1000 verebilir
Peki arkadaşlar muhakkakki günün birinde verecek ona şüphe yok ama şirket şeffaf değil örneğin kasasına giren kira parasını kapa açıkladımı hayır dolaysıyla koç iştiraki ama koç grubu yedi sekiz yöneticiinin eline bırakmış şirketi
Matematiksel olarak bedelsiz potansiyeli yüksek ama verecek kalitede şirketmi verecek olursa zaten birileri malı toplar bedelsiz açıklanırsa ky nin eline dökerler malı...ytd
2021 yılına kadar sermaye arttırmayacagız dıye sırket acıklama yaptı işkembeden atıp mıllıtı yanıltmayın spk cıddı cezalar yazıyor 60 bıntl cezası var
LG-H840 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hısseyı yıllarca takıp ettım bıraktın şirketın yonecılerıne dunya kadar maaş verılıyor burası onlar için otlanacak çayır olmuş kimse benım kadar ıyı tanıması zor bır kac arkadas harıç her yenı gelen buyuk hayallerle gelıyor artık ınsaatıda yapmazlar tamamen otlagı yaptılar burayı maaşları al keyfıne bak şirketi olmuş çaylaklarda atıp tutuyor formda bedelsiz falan filan inter milan hade hoşca kalın ıyı uykular yenı acemilere
yok öylebir hikaye 2021 yılına kadar artırmıycaklar die bugün karar alsalar arttırabilir 15 yıldır hiç sermaye arttırımına gitmemiş herşey olabilir
http://www.resimag.com/p1/ea79b7265f.png
%2-3 stoploss ile ne olur ne olmaz hesabı ile
yatırım tavsiyesi değildir
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.' -
C. Bukowski
Cahillik zor zanaat ercan mekık var ara onu da bişeyler ögren doluya konuş 242 2486800 olması lazım teli
Ortak seninde engin bilginden faydalanmak isterim ben hissede 3 aylığım...ytd
Sayın cefri sizi çok eskiden beridir takip ediyorum. Bu forumda çok yazınızı okudum. Maalt artık eski maalt değil. Marmaris teki tesisi kiraya verdi. Parayı aylık faize bağladı. Düzenli kar açıklıyor. Hiçbir şey yapmasa bile yıllık 15 trilyon kar açılıyacak. Bu her sene artarak devam edecek. O yüzden artık hisse ağır ağır yükselecek. Diğer gelişmeler de Ballı kaymak olacak. Otel ve bedelsiz gibi.
Bununla ilgili acıklama yapıldı gozden kacırmıs olmalısın 2021 yılına kadar sermaye tavanı aynı kalacak dıye kap acıklama yaptı şirket mevcut sermaye tavanı içinde yapabilir yapması içinde inşaat işine başlaması gerekir durup dururken yapmaz kesin. Ayrıca şoyle bir tehlike var kiracı euro kurunu sabit 5 tl yapalım ben zarara ugradım diyecegı kesın iyileştirme yapalım anlaşalım dedıgınde hısse aşagı gelir üzülürsün
Ama borsanın en iyi kagıtlarından birisi oldugu kesin taş gibi kagıt buralarda sürünür ters bir açıklama olmadıkça yukarıda belirttım kiracı döviz kurundan dolayı arza çıkarır
Kiracının geliri döviz mü yoksa tl mi şayet döviz ise arıza çıkarır mı...ytd
Sayın cefri kiracı 10 yıllık kirayı peşin ödedi. Vazgeçme şansı yok
Ödediyse bu ihtimalde ortadan kalktı..imar barışı ile ilgili şirket müracaatta bulunursa bu haber şayet kapa düşerse hisseyi nasıl etkiler...yatırım tavsiyesi değildir....
Bununla ilgili acıklama yapıldı gozden kacırmıs olmalısın 2021 yılına kadar sermaye tavanı aynı kalacak dıye kap acıklama yaptı şirket mevcut sermaye tavanı içinde yapabilir yapması içinde inşaat işine başlaması gerekir durup dururken yapmaz kesin. Ayrıca şoyle bir tehlike var kiracı euro kurunu sabit 5 tl yapalım ben zarara ugradım diyecegı kesın iyileştirme yapalım anlaşalım dedıgınde hısse aşagı gelir üzülürsün
....aslanımkayıtlı sermaye tavanını arrtırmadı bu sermaye arttrımına gitmiycem die anlam taşımaz istediği zaman arttıra bilir ayrıca kiracı kirasının tamamını peşin ödedi sen neyi yaşıyorsun vaz geçme şansı yok uyanık önümzdeki ay zirve bekliyorumm cerfffiiii sen anca otlanırsın
Sende haklısın nıkılısssss
1 Arkadaslar Sn Cefri bey nami deger ters indikatordur eger yazmissa hreket eder
2 kiranin tamamini aldik
3 faaliyet raporunu okuyun sanirim 5.2 madde hem imar affi yazio hem kira sure uzatimi
4 sermaye tavani dahilinde arttirabiliriz
16.650 de dirençmi var ki buraya takılıp kalıyor gerçi bu hacimle direnç olsa ne olmasa ne ...ytd.
13 Eylül merkezin kararı borsa için önemli millet onu bekliyor
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/g...orusu-40952765
bizim kiracı alma.
Turizmde artış ne olursa olsun bu takoza fayda vermez millet bu hisseyi bir trend hisse yapsa uçar çok sığ bir hisse ama bugün biraz satış yedi...ytd
16 altına inersd sıkıntı
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne zaman 17 üzeri atarsa o zaman kaçarım bu hisse kadar berbat bi hisse görmedim ....yatırım tavsiyesi değildir....
Iki gündür endeks yukariyken bizimki aşağı basıyor hiç inandırıcı değil sert yükseliş yakın sanırım ekim ayı yaklasiyor inşaat izni için
az lotla baskılıyor.dediğiniz olur inşallah
17.500 e yazdım gelmedi almak istiyorsa halen yazılı gelsin alsın...ytd
Faizlerin bu kadar yüksek olması maalt a yarar. Para mevduat ta yatıyor.
Para mevduatta yatıyor ama hisse kafasını kuma gömmüş millet bu hisseye neden ilgi göstermiyor anlamış değilim ...veya şöyle diyeyim yatırımcı bu hisseye ne zaman nasıl yönelir...ytd
Biliyoruz Koç’un firması kasasında 120-130 milyon tl var 40-50 milyon dolarlık arsası var spek şu hisseyi 20’nin üzerine çekte alan alsın satan satsın 10 senedir süründürüyon bu firma Türkiye Cumhuriyetinin patronuna yakışmıyor
Spek kafasına mal yiyecek diye ödü kopuyor ben borsa hayatımda böyle bir şey görmedim daha önce yazdığım gibi spek ya çantacı başkasının parasıyla tahtayı yapıyor yada acemi işi bilmiyor mal almak için tahtayı kaldırması lazım yukarıdan mallanmak işine gelmiyo
Buralardan kimse malını vermiyor bakalım bizlermi yaman spek mi yaman göreceğiz
Aynen bizim spek acemi 20 üzerine getirmeden kimse satmaz, toplayamazda fakat benim hedef 50 ve üzeri
maalt şuan nakitle başa baş noktası 20 tl ama asıl ilginci seneye mevduttan en az 30 milyon kar yazacak. zaman hisse lehine yazıyor
Her gün 17.5 yazıyorum gitmedi bir türlü böyle yazmaya devam spek burdaysan duyrulur...ytd
17. 50 ye kaç lot yazıyorsun kiigün olur peşinden bakarsın