yazdıklarına katılıyorum sn. refaba.
arkadaş sorduğu için cevapladım, bugün 2.29'u aşması lazım..
is the average of five people around the human..
Printable View
2.12 yaptı,hadi 2.05 yapta tekrar alalım Kar_Adam duymadan:shh:
Tahta yapıcıları R satın alıyor,peki E olarak kaça satacaksınız,çünkü en az 2.20 yapıyor çevirme maliyeti,bide en az 1 tl deniliyor,yukarısı olursa E fiatı çok yukarılara çıkıyor,acemi desek olmuor:notr:,neyse alsınlar bakalım bizim işimize yararlar,zaten 2 gün tahtada kalacak,2 gün içinde E çevirmesi yapmaları lazım,elinde patlama yaparsa çağrı fiatını beklemeleri lazım,biz işimize bakalım zaten bu R yüzünden başımza kalmayan kalmadı 10 tl olan R'yi 0.80 altına indirmişlerdi.
TSGYO tavanda 2.78,hadi KUYAS sende çek,çekmezsen bile 3.29 geç:)...ytd.
Sende hala TSGYO varmı,vay uyanık,bu hisseyi bende geçen sefer 2.70 üstünden okutmuştum,tekrar 2.25 gösterdiğinde 2.30 damlamıştm,dün yarısını 2.50 göndermiştim,baktım 2.50 altına inmiyor beklemeye aldım,diğerinin yarısınıda 2.70 gönderdm,diğerleri elimde,50 K almıştım 12.5 K falan kaldı.
TSGYO,Pazar değişikliğine girmeden önce 2.54 den almıştım.Sonra 2.36 indi.Nakit olmadığından,Krediye de uygun olmadığından maliyet düşüremedim.Öylece kaldı elimde.Dün maliyetine geldi,Bugün de baktım 2.75 de takılıyor,Tamamını Verdim gitti.Alan hayrını görsün...Şimdi, oylum oylum selvi boylum Kağıdına sarıldım.Onda da 5.07 maliyet vardı.Dün 4.90 gösterdiler.Bugün 4.88..3.Vakte kadar 5.20 hareketini bekliyorum..:evil: Bakalım olacak mı...
Teyyare ile Varlık Fonu temas halinde haberleri geliyor.Onu 11.30 civarı uçururlarsa,Ondan inip, 2.03 civarı Kuyaşa girebilirim..:yes:
Şimdilik izliyorum...
....Arkadaşlar rücan 286 bin kaldı birincil piyasada satılacaktır yazıyor derinlikli izlediğim halde rücan fiyatlarını göremiyorum yani kuyuyaş r ekranlara gelmiyor bedemi sorun yoksa sizde göremiyormusunuz.
TSGYO yine tavan 3.04,ama ben 2.95 boşattım,iyi kazanç,şimdi sıra bunda ve etide...Borsa bugün sıkıntılı dolar 7.85.
17-18 burada sıkıntı var.
....Teşekkür ederim arkadaşım rücan kaç ki şimdi bir tahminiz varmı 2 gündür satılması lazımdı bugüne kadar kalması bir olumsuzlukmu sizce talep az galiba rücanın performansı ana hisseyi etkiliyor galiba ayrıca rücan işlemlerin bitmesi ayrıca bugün bürüt de bitti bu işlemler artık hisseyi olumlu etkilermiki ?
180 cıvarı.
Araları sıkıştırıyorlar,bugün bir aksaklık olmazsa 2.30 aşabilir,tabiki R sıkıntılı,zaten bedelli sonrası satılmayan R'ler sıkıntıya sokar E hisselerini,VKFYO'da silip süpürmüşlerdi soluksuz 14 yapmışlardı,şu sıralar oda sıkıntılı 8 cıvarında,zamanında bunun fiatındaydı...Dyo 12 olmuş,beş para etmez Bmelk 12-13,zamanında bu 1tl idi,batacak hesapları yapılıyordu,dengede öyle oda 4,bunun ise içi dolu,koca satılık borsa kulesi var,her bir yeri 18-20 milyon vs herneyse,işte bu yüzden yeri buralar değil,bende ana hisse duruyor,sattıklarım sadece ek ilaveler,2.30 üstünü aşmadan satmak yok,TSGYO'dan daha fazlası var bunun...ytd.
17-18 sıkıntısı var,oldu olacak 10 altına indirinde tekrar takviye yapalım:seyt:
Hatek 13
Sönmez 16
Rysas 7
Alctl 28
Dmsas 6
Emkel 3.50
Escom 5
Kront 26
Tuclk 9
Mpet 4
Bryat 177
Vkıng 6.7
Utpya 16
Ateks 23
Ersu 5
Kent 350
Rodrg 10
Hdfgs 5
Idgyo 7
Olmip 14
Denge 4.50
Pagyo 6
Prkab 14
Penguen 5
Bmelk 13,
Vakfyo 8
Burce 21
Zamanında bu hisseler bende hep vardı,çoğu şimdiki fiatından 5-10 misli aşağıdaydı,genellikle beklemeyi sevmem,bekleseydim şimdi sadece borsadaki servetim 50 milyon olurdu,yani eski paraylan 50 trilyon:(
....Benim anlamadığım 1.80 rücan nasıl satılmaz 286.000 bin hisse bu hisse için çok küçük miktar ayrıca 2.17 işlem gören hiise 1.80 den neden alınmaz anlamak mümkün değil bence bu işte bir bit yeniği var :)
SKTAS Afyonu solladı bugün 4.91 yaktı,Afyon 4.25.bizimki 2.19.
Net Kar(TL)-2.564.729...Bunun son 6 aylığı,3 çeyrek kar bekliyorum.
Şirketimizin, 1.10.2020 tarihli özel durum açıklamasında yer alan Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu'na istinaden, ortaklarımızın kullanmadığı yeni pay alma haklarına ilişkin toplam 316.974,995 Türk Lirası nominal değerli payların tamamı Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da satılmış olup, satış işlemi 7.10.2020 tarihi (bugün) itibarıyla tamamlanmıştır.
Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.
Saygılarımızla.
....2.25 gecerse dirençi kırmış olur başka bir dirence kadar gidebilir ytd.
Gördüm
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/879076
Satılmayan payların hepsinin satılması ilginç,önceden neden satılmadı ?,bundan sonraki izlenecek yol önemli...üstelik alanlar E çevirimi için onlara 3-4 arası maliyet çıkar:shh:,artık bundan sonra susmak lazım...ytd.
Eskiden takıldığım bu hisselerin topiklerine hiç uğramıyorum orta yollu kaldırdığım için,zaten huyum bu,daha bunun gibi çok var 28 senelik,arada tahtası kapananlarda var...Şimdi yoğunluğu buna verdim,bunuda iyi fiattan satarsam bu tahtadakilere eklenir,peşi malum yeni bir kapı...Borsada fırsatlar bitmez,bana diyorlarki 1 daire parasımı feda edilir borsaya,evet feda ederim,nasıl olsa elimde 50'ye yakın daire var satılacak,TH gibi değilim ben,o kapıyı 10-20 açıyor kapıyı,yani onun bir dairesi benim 20 daireme eşit,onun yanında ben cücük sayılırım,yani bebe,zaten onun gibi İngiliz Fonunda paramı batırmadım,işte onun karşısında benim avantajım...Neyse herkese bol kazanç güzel günler bizi bekliyor:wave:
Keşkem öyle olsun,ama olmaz,çünkü R'ler yüksek fiattan alındı,karşılığı 3-4 yapıyor,zararına satacak değillerya !!!...Belki ilk zaman olabilirdi R elde kaldığı için,ama şimdi öyle lüxsü yok,3-5 puan geri gelse hemen kademeli dolduruyorlar,mesela bıgün 2.15 altına hiç inmedi,şimdi ortada R olmadığına göre yoluna devam eder...ytd.
.... Refaba arkadaşım nasıl bir hesapla rücanlarlarla berabere eskileri 3 4 tl yapıyorsunuz biraz anlatırsanız memnun oluruz normalde rücanları hissede bekleyenler 1 tl den almışlardır alınmayan kalalnlar kaçtan aldıki hesaplama da 3 ler 4 ler çıkıyyor öğrenmek için soruyorum tşk.