tahtann diğerleri kısmında alıcı 90 bin iken satıcı 1.6 milyon lot. enteresan
Printable View
tahtann diğerleri kısmında alıcı 90 bin iken satıcı 1.6 milyon lot. enteresan
iş yatırımdan islem yapan muazzam zararına işlem yapıyor. şuan 200 bin alışta maaliyet 9.93 eger karşılıklı değilse adamı bitirmişler.(ama sanmam)
tahtayı canlı izliyorum. anlayamadığım bir şekilde algoratmik işlemlerle takaslar çok hızlı artı eksiler oluşturuyor. nasıl bir matematik kullanıyor bunlar böyle, şeytanı bile kandırır bu Allahsızlar
sanırım belli bir miktardaki malı on tane kadar aracı kurumu kullanıp aralarında paslaşarak fiyatı yukarıya çekiyorlar. ytd....
9.15 oldu. bu hisseyi yükselirken izlemek çok haz veriyor.
şuan 9.22
bişey dikkatimi çekti tahtanı satş kısmındakiler daha sonra alarak fiyatı yukarıya çekiyor. satmayan sadece yatırım finans ve akbank
Nereye kadar gider alıma devam ediliyormu
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
515m hacim [emoji44]
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
olağan dışı miktar ve fiyat hareketi istenmemiş ilginç.
Nasıl olsa seans sonu salar düşüncesiyle bugün erken salmaya başladı AO altında...
nasıl keyifler iyi mi 9.45 i gördü. şuan 9.23
Japonya'ya yatırım seferi
Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut Honda'nın Türkiye'deki fabrikasının dönüştürülmesi ile ilgili, "Görüşmelerimiz sürüyor. Önümüzdeki ay Japonya'ya gidiyoruz." dedi. (Özlem Ermiş BEYHAN)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yerli oto için bu fabrika alımı gündeme gelebilir mi acaba
Tahtayi izleyen birisi aydinlatsin saat 15.00 da dolasimdaki pay miktari kadar hacim nasil olur.
Paylasilan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
9 lar heycan yapmiyor 15 lerde baslariz heycana. vesbe 17 de bu daha yeni yari fiyata geldi
ilk seans tahtayı verenler şimdi de alıma geçtiler. 9,45 şuan
46 50 arasında 800 bin lot mal var bakalım orayı alıp geri verecekler mi
city ve deutch patronu kizdirmasalar bariii :))) ne olucagini kestirmek zorlasir valla:))
günlük aşağı salma vakti geldi mi 😂
Vestelde ki hareketler normal demek ki borsa şirketten bir açıklama istemedi
kapanış tahminlerinizi alalım beyler
Alış yapınca aşağı basıyo satınca yukarı tepiyor ha bu siğirmidur korkeyrum ondan [emoji16][emoji16]
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şuan 9,35
ben 45 üstünü bi daha göstereceklerini düşünüyorum ama kapanışı kestiremiyorum.
üç gündür çıkışta ama hala öyle kokutucu bir satış gelmedi. seans içi 10-20 kademe arasında düzeltmeler oldu.
arkadaslar toplya toplaya gidiyor hisse. uzun sureden beri bekledigim hareketler bunlar. hic sasirmadaim ve korkmuyorumda. beklentisi cok ve benim gozumde 9 lar cok ucuz ki oyle. yeni yaptigi google ile anlasmada avrupada bir numaraya tasicak sirketi. araba isleri piller sunlar bunlar diger beklentiler. arkadaslar boyle bir sirket 10 yilda bir gelir dunya firmasi olmadan burdan alabildigim kadar aliyorumm asagilardan da aldim 11 den de aldimm hisseye ben fiyat bicemiyorum valla.
birde ortak gelirse varyaaaa offf i offfffffffffffffffffffffffffffff.
yatirim tavsiyesi degildir
yatırım finans dünkü yaptığının aynısını yaptı, hisseye bastı ama korkutmaya benziyor.
hisse tavanda bile daha bitirmedi gun sonunu. daha gidicek cok yol varr .sakin heycana panige gerek yokkk. ytd