yıllıklandırılmış satışlar:
logo: 356 milyon
kafein : 112 milyon
oran 1/3 (yaklaşık)
Printable View
yıllıklandırılmış satışlar:
logo: 356 milyon
kafein : 112 milyon
oran 1/3 (yaklaşık)
pddd fk
logo:3.14 14.99
kafein:1.74 8.38
özsermaye karlılığı yıllıklandırılmış %
logo: 23
kafein:24
özvarlık karlılığında hafifçe kafein önde..
FAVÖK karlılığı
logo: 33
kafein: 38
burada belirgin olarak kafein önde..
kafein tarafında öncelikle satışların artması gerekli.. zira bu hem marjları iyileştirir hem de şirketin reputasyonuna olumlu katkı sağlar..
pazarlama gideri / satışlar
logo: 16.96
kafein: 0.29
ilk aşamada kafein için pozitif görünse de yurtdışı satışların miktarıyla bağlantılı bir oran.. ilerleyen çeyreklerde yurtdışı satışların arttığını tespit etme adına burayı öncü göster olarak takip edeceğiz..
cari oran - likidite oranı
logo: 1.81 - 1.77
kafein: 5.48 - 4.02
işte burası önemli.. şirketin büyük bir temettü dağıtım politikası yok.. o vakit nakti yeni satın almalarda kullanırlar..
şu oranlar buna şirketin çok uygun olduğunu gösteriyor.. belki yurtdışı alım için kullanılabilir ama bir şekilde kullanılacaktır yoksa atıl nakit anlamına gelir bu..
nakitler hem kısa vadeli hem de uzun vadeli borcu fazlasıyla ödeyebilecek büyüklükte..
bakın nakitler diyorum, dönen varlıklar demiyorum :)
kafeinin en güzel yanı burası belki de
Vertu imtiyazsız payları 7.25 den verdi..
imtiyazlıları da 10 dan verdi..
şimdi 6.70 bakalım yıl sonuna nerede olacak..
şunu itiraf edeyim; halka arza katılmadığıma pişmanım :) smartikse katıldım ciddi kar yazdım.. fakat kafein çok sağlam şirket.. umarım şimdi telafi zamanı gelmiştir..
sayfada çok yazan çizen yok sevindim.. böyle kağıt bulmak zor gerçekten.. ege gübre bir kafein iki
23 den ege gübre
6.70 den kafein
bu da benim model portföyüm :)
çünkü minik bir orta vade yatırımcıyım
öncelikle saygılar sunarım,,
fiyat hareketlerine çok değer atfetmemek lazım..
en temelde hisse niye yükselir, alıcı satıcıdan kuvvetliyse :)
peki hacim son derece az iken hisse niye düşer :)
bu durumda ben sabırlıyım zaten minik yatırımcıyım kime ne etki edebilirim
sizden ricam şikayet olayını açmanız.. bu konuda bilgi sahibi değilim
saygılar,,
Maliyet 7.41 oraya gelirmiki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sektörü beğeniyorum..
thy den alınan ihale ciddi bir ihale.. tahminime göre sermayenin yaklaşık 3 katı büyüklüğünde bir büyüklüğünde.. yanılıyor olabilirim.. detayları şirket thy ile sözleşme imzaladığı dönemde paylaşabilir.. biraz daha bekleyip sözleşme imzalanmasının ardından yatırımcı ilişkilerine sorularımızı iletiriz bu konuyla ilgili :)
Logo piyasa değeri 1.015 milyon tl.
Oran Yaklaşık 1/8
SM-A500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet hocam düzeltmeniz için teşekkür ederim.. bir hata olmuş, zaten bu nedenle kafein daha ön planda olmalı değil mi..
özellikle kar marjları iki şirketin yakınsadıkça ve de kafein satışlarını arttırdıkça bu büyük uyumsuzluk değişecek..
belki de oran 1/3 olacak da onun için bu hataya düştüm :)
saygılar sunarım, yazdıklarımı incelediniz için ayrıca teşekkürler..
Mevcut fiyatlarla kfein logo ya göre yaklaşık % 50 iskontolu. Kfein yabancı takas oranı(% 30civarı) Logo nun yabancı oranına(% 60 ın üzerinde) ulaşırsa kfein fiyat bakımından çok iyi yerlere gelebilir. YTD.
SM-A500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni rahatsız eden tek konu halka açıklık oranı %65.05
Yatırımcılar Işık ÖKTE’ ye saygılarını sunuyorlardır eminim
Neden böyle dediniz. Işık ÖKTE ile konunun alakası ne
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Işık Ökte tavsiye eder ama illa alın demez. Borsanın durumu berbat endeks her ne kadar 95.000 lerde isede birçok kağıt endeksin 83.500 seviyelerinin bile altında.(Kardemir, Ereğli, THY vb.) Durum içler acısı. Aslında aklı olan hiç bulasmasın.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halka açıklık Gerçekten yüksek.. Umarım topludur
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kadar ödenmiş sermayesi varki? Zaten yarısı yabancıda. Citi ve Deutche süs diye toplamadi kagidi.
Dolaşımda ki hisselerin %25 i yabancı takasında görünüyor. Yabancı böyle borcu olmayan düzenli kar artışı sağlayan ve büyüyen hisseleri sever.
Paylarını %50 ye çıkarmak isterlerse güzel olabilir.
yarın bu hissenin günü olabilir.
Hala haber yok bu thy işinden. Sözleşme imzalanmış olabilir mi acaba.
Çünkü imzalandıktan sonra kapta duyrulacaktir diye bir ibare yok açıklamada.
Yatırım fonlarının satışı sürüyor. 1 milyonun altına düşmüş kalan mal. Bitirirlerse hisse rahatlar. Bu zamana kadar fonların sattığı hisselerin önünün açıldığını gördüm. bakalım bu kez öyle olacak mı?http://https://i.hizliresim.com/Z5n16Z.png
Işık Ökte Bloombergte yine tavsiye etti bugün. Kağıt arz edileli tavsiye ediyo ama 1 karıs boy alamadı.
ereğli gibi takası var. hsbc bank falan.
QNB Finansın zoru neki 6.40 a kadar kim alis koyduysa butun kademelere verdi. Bir hisse ne kadar dillendiriliyosa o kadar basiyorlar. Millet bıkıp satinca da goturuyorlar.
Garanti iyi zarar etti. Çok mal aldı zararina verdi. Daha beter olsun.