Gözaltı pazarındaki Frigo bile 8 ayda %600 kazandırdı. Demekki bu mendeburunda gözaltı pazarına gitmesi iyi gelecek ..
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gözaltı pazarındaki Frigo bile 8 ayda %600 kazandırdı. Demekki bu mendeburunda gözaltı pazarına gitmesi iyi gelecek ..
Senin gibi hissenin Allah cezasını versin..
yatırımcıya gün yüzü göstermediler.
inşallah sahipleride yağmurlu havada bir damla suya muhtaç olacak duruma düşerler...
açılışta 1,32 göstermişler
Bu spek denen ********ler benzer vurgunları hemen hemen her bilanço öncesi yaptılar. Bazen 1 hafta - 10 gün sürdü, bazen tek seansla yetindiler. Şirketten kesin kar beklenen dönemlerde bile (akaryakıt, dolar ve faiz oranlarının düşük olduğu yıllarda) gelen geçen herkese satıp çıktılar. Tabii ki bilanço sonrası çok daha düşük fiyattan malı geri aldılar. Şu anki operasyon tamamlanmış değil ama burdan tekrar yukarı dönüş yapmazsa iyi bir bilanço beklemeyin. Çünkü bu itlerin burnu nasıl koku alıyorsa daha ters köşe olduklarını görmedim
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin tek spegi var oda şirketin patronu..
bilançoya gelince benim zerre umudum yok.
Asıl sorun bu şirketi SPK incelemeye almadı peki inceleme için daha ne olmalı.
Şirket neredeyse 5 yıldır tek bir dönem kar aciklamamis.
Şimdi bu şirket yönetiliyor !
İnşallah satilirda bizde kurtuluruz.
Patronun da bir tek amacı var. Hissesini satmayan yatırımcıyı cezalandırmak
Zararı çıkarayım yeterki bir daha bu grubun hiçbir hissesine asla yatırım yapmayacağım.
Hisselerinden sirketide kendisinin olsun.
Madem bu kadar ky düşmanı niye halka açılıryor.
Ben bu ve benzeri şirketlere ve buna göz yuman her kim ise hakkımı helal etmiyorum.
İnim inim inlerler kazandıkları zehir olur inşallah .
Benim silahım bu ve en etkilisi anlayana ..
tv de sahtekarlar..
kaçdan alıcısın baba..
ben 1,25 bekliyorum almak için
ama elimde bolu çimento var 1 ay sonra tekrar geri gelebilirim gibi
Biz ne hayaller gördük...bırakın 1250 bir bakmisiz 1 TL...
Geçmiş son 10 yıllık grafiğine bir bakın derim.
Her yıl düzenli düşmüş ve dolar bazında 20 yıllık dibine gelmiş.
Peki hiç hayat belirtisi var mı. Arada ky mal kitlemek için gelen patron tayfasindan başka gelen yok.
Ya kar aciklayacak (bu ihtimal şuan için hayal) yada şirketin satışı...başka hisse ölmüş meftayı kaldıracak cemaat aranıyor..(ky)
Sonuç:Hayaller Paris gerçekler papao yeni Gine..
Yine %10 tıkıldayıp gittiler.:)
Şirket satışı olsa uçar kağıt, geri mi gelir?
Yaşar ölmeden burada hayat yok.
Normal bir hisse olsa bu fiyatlardan mal kaptırmaması gerekirdi.
Bu hisseyi bu hale getiren her kim veya kimler ise İnşallah bir kaşık suya muhtaç olurlar...inim inim inlerler..
Yukarı hacimsiz götür yukardan aşağı kitle mali . Allah belasını versin.
21 yıllık borsa hayatımda gördüğüm en berbat sirketlerden biri...
Bu hissenin hareketleri o kadar bariz kendini belli ediyor ki...hacim birden arttiyor ise ky elindekini yukardan satıp 1 saat sonra ilk hareketin başladığı yerden yerine rahat koyabilir..
nasıl olsa ucanda yok kacanda..yıllardır istikrarlı bir şekilde düşüyor...
Günlükculer dökülmeden işi zor. Sabah alır öğle sonrası satar akşam yerine koyarlar...kafaları ezilmedikce işi zor..
Teknik olarak 1440 geçilir ve üzeri birkaç gün kalırsa 1600 ilk direc olur ikinci direnç 1900 görülür.
ve asıl 2008 yılından bugüne devam eden 11 yıllık düzeltme kirilimi olan 2280 fiyatlari...buralar gecilebilirse
yeni bir trend başlarki o zaman iş farklı bir yere gider...yoksa bir aşağı bir yukarı iner çıkar...tekniği temel bozar ki buda bilançoda olası düzelme veya 1 TL bile olsa kar...
En azından 1380/90 kapatsa çok iyi olacak...yine götürdüler 1430/1420 den malı sata sata 1350 indirdiler...bu oyunu oynarken bir baba yiğit gelip bu cakallara gereken cezayı Jesse bir daha gelmezler...hisse ucuz dağınık olunca gomlekci, gunlukcu, daatlikci vs vs her türlüsü suluk gibi yapışır vede yapışıyor...
Dolar da düştü.
Bakalım nasıl bir fırıldaklık yapıp ta
bi kamyon zarar yazacak yere batasıcalar.🤣
Mesaj neden siliniyor...
Şirketin içini boşaltıyor herifler.
SPK dan tık yok. Neden el koymuyorlar.
Neden incelemiyor. Neyi bekliyorlar. 4 yıldır hiç aralıksız zarar yazıyor. Başka ne olması gerekiyor.
Olacak iş mi su satıp 17.5 trilyon zarar ne demek.
Bunun izahı olmaz...
yuh yani erefsizler...........17 milyon zarar.
Bu yıl biraz olsun işler düzelir derken sahada kötüye gidiyor...
inşallah satarlarda millette kurtulur.
Yoksa bu şirketin kimseye gün yüzü göstereceği yok...
Not. Birde dip notlarda 30.06.2019 tarihinden itibaren tahvil borcu ile ilgili görüşmelere başlandığı belirtiliyor. Bakalım ne yumurtlayacaklar...
Yatırım dedi dünya borca girdi, yatırım bitti artık meyveleri alacağız dendi 2,5 yıl oldu ortada fol yok yumurtada.
Özetle: Bu yatırımın firmaya katkısı olmadığı gibi borcu katladı.
Bakalım bu işten nasıl kurtulacak belkide satarak kurtulabilcek.
Belki yazdiklarimimdan şirkete kızıyor gibi görünüyor.
Elbette ortağı olduğum firmayı elestirecegim ancak hiçbir zamanda kötülüğünüde düşünmem.
Ancak benim üzüntum böylesine yerli ve milli kalmış ulusal çaptaki tek Türk su firmasının bir türlü kendine gelememesi.
Yönetim, gelecekle ilgili planlama zaafiyeti. Vs vs
İnşallah ayağa kalkar ve yoluna devam eder.
Biz sevdiklerinize, değer verdiklerimize kızariz.
İnşallah ilerleyen dönemde taşlar yerine oturacaktır.
Bol kazançlar..
Tüm pınarsu mağdurlarının bayramı kutlu olsun. Sebep olanların da Allah belasını versin
Bilanço öncesi yaptığım analizin işleyişini dikkate almanızda yarar görüyorum,gördüğünüz üzere 1.29 ,1.41,1.42 bant hareketi destek seviyelerinin güçlenmesi için önemli bir kriterdir..bu bant hareketi içinde kaldığı sürece yukarı yönde potansiyel devam edecektir. Konsolide bilançolar netleştiğinde temel değerler açısından daha net bir yorum yapılabilir..Yaşar Topluluğu Son 5 yılda 930 milyon TL tutarında yatırım gerçekleştirdi,, Son yıllarda fabrika yatırımlarımda Endüstri 4.0, modernizasyon ve kapasite artırım yatırımlarında sürdürülebilirlik odağında ilerlediklerine dair açıklamalarda bulundular ...Yapılan yatırımların mali tablolara negatif yönde etkilerinin rakamsal bazda görülmesi normal karşılanmalıdır.Bundan sonraki dönem içinde yatırımların etkisi Yaşar grubu hisselerinde pozitif beklentilerin oluşması adına önemli bir kriterdir...!
Adam yine köfteyi kaptı gitti bugün.
ulan ne dümbelek bir şe.... sen sbabkksogçoç
pınar su içmeyin. yaramaz ..
toplandığını düşünüyorum bu hafta 1.50 denemesi gelir..
Teknik isler mi bilmem ancak eğer tekniğe uyarsa 1370 TL geçilirse 1440 TL çok rahat görülebilir...
1.38 üstü güzel olur..
Basina musallat olan seker de ki garabet gitmis gibi.. Bugun sahneye global ve is girdi...Ilginctir ayni araci kurumlardan global pnsutten cikmis. Eger pnsutten cikan para pinsu ya gecerse gercekten guzel fiyatlara gelir. Ama bu hareket suniyse yarin devre keser sonra eksiye döner. 3 yildir hisse takibimde arada alir satarim. Ins global alima devam eder corba parasina oynamaz.
Yillarin dusen hissesi artik bende varim der gibi kafayi kaldirdi. ins yön yukari devam eder. Hissede dekucuk yatirimci bitti gibi
Devre kesti asagi döndü klasik pinsu hareketi. 2 gun dik duramiyor
Geldiler aldılar yükseltiler, ele verdiler gittiler...şirkette izliyor...
Yukardan verdiler 1470 TL de işlem gören 550 bin lotun 400 bine yakın alındı...oh ne güzel ver yukardan al asagidan. .
yıllardır bekliyen enayi oluyor..bu filmi herkes izliyor.. yazık..