sıkıntı yok benim açımdan belli ne aldığımız
doğan holding almıyon
nuh holding alıyorsun 1 usd ye.
Printable View
sıkıntı yok benim açımdan belli ne aldığımız
doğan holding almıyon
nuh holding alıyorsun 1 usd ye.
Bunun en yakın destek noktası neresidir
7,64 duramadı, 7,20 üstünde, 6,78 ve 6,22 Allah korusun.
En güzeli azar azar kademeli almak, onlar bu kadar aşağı çekmek için meraklıysa bizde alım için acele etmemeliyiz. Hergün 20-30 lot ekliyorum, bakalım nereye kadar çekecekler.
akinonya sanal menkul değerler olarak 7.21 ve altında alışa geldik
buyursun versinler bizde alırız ne varkine patron şirketine para koymuyor diye bizdemi koymayacağız :party:
yazdıklarım hesap hareketlerimle sabit olup yatırım tavsiyesi içermez.
Bir zamanlar emektar, laguna gibi arkadaşlar vardı.. Bu arkadaşlar hissenin yukarı yönlü hareketlerini sürekli belirtirlerdi.şimdi sesleri çıkmıyor garip.. Eğer hisse yukarı yönlü hareket edecekse de aşağı yönlü gidebileceğini de birileri dile getirecektir.ama bizim karnımız her ikisine de tok.kaya gibi beklemeye devam..
Senin paran ve zamanın çok olabilir daha düşük fiyatlardan alarak kazanmak istemen gayet doğal bir itirazım yok Allah daha çok versin.
Fakat herkes seninle aynı durumda olacak diye bir kaide de yok bu nedenle hisse fiyatının düşmemesini temenni etmekte doğal burada benim bu temennimin korku içeriğini ben anlamadım, sen öyle anlamışsın.
Burası herkese açık bir topic itirazın varsa yönetime bildirirsin, beni engellerler ok.
ee bekliyorduk 7.21 altında milyon lot geliyordu tahtaya ne oldu da gelmedi aktiften ancak mal alabildik.
Bugünde bekliyoruz şu 3 milyon maldan bizde nasibimizi alalım.
yiyecek olan tek başına yemeye kalkmasın boğazına takılır.
yazdıklarım hesap hareketlerimle sabit olup yatırım tavsiyesi içermez.
bu hacimle 36 ay vadeli mi vericek,anlamadım yaw
hacimlede veriyi mübarek yaww
Gedik yatırım bütün gün sattı .kapanışa doğru ak yatırım geldi . 242800 lot acığı olan gedik yatırımın açığını kapattı. Bu ordinoyu bilmeden bu kadar malı bu fiyattan satmak biraz zor.tam araştırmalık bir konu .spk çalışsa bu pislikler yaşanmaz. Olan panikleyip mal satan garibana oluyor. Ytd
Ek 21574
Türkiye'nin ve Avrupa'nın tek çatı altındaki en büyük çimento fabrikası + büyük bir liman ve çok iyi coğrafi konum. İhracat için en avantajlı fabrika. Bu yılki karda iç piyasadaki daralmadan etkilenmeyecek belkide tek şirket. Rahmetli hayırsever Necla KARADAVUT hanımefendinin satılan hisseleri dışında tek lot satan yok. Alanlar da muhtemelen diğer ortaklar. Bu satış işinin fiyat 7 tl nin altına inmeden sonlanacağını tahmin ediyorum. Temettüye ne kaldı ki şurada. Bu fiyatlardan satan yaklaşık 1 tl temettüden de oluyor.
Yeni ortaklığımız hayırlı olsun. Şahsi fikirlerimdir. Yatırım tavsiyesi değildir.
Günaydın temettü ile ilgili bir belirli tarih var mı?
LDN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2018 karı ve ne kadar temettü vereceği mart başında belli olur. Hesaba yatması da mayıs sonu. 14 yıldır sermaye arttırmıyor bir bedelsizde güzel olurdu. YTD.
İstedikleri an istedikleri hikayeyi oluşturup hisseyi istedikleri yere getirirler.. Ama bedelsiz olur, ama kanalistanbul olur..Bu rakamlar 2008-2009 kriz dönemlerinde görülen rakamlar neredeyse.. Fırsat oldukça hisse almaya devam..
Teşekkür ederim
ben borsada yeniyim onun için doğru yorumlayamiyor olabilirim Konya ile karşılaştırınca ya bu senet çok ucuz yada Konya çok pahalı. Sizlerin düşüncesi nedir bu konuda?
Sadece fiyatlarına bakarak yorum yapılmaz, sermayeleri farklı, Konya sermayesi 4.873.440, bunu hisse fiyatıyla çarparsan piyasa değeri ortaya çıkar, Nuhcm sermayesi 150.213.600
Bu durumda hisse fiyatları üzerinden piyasa değerleri;
Konya: 900 milyon
Nuhcm: 1.080 milyon
Tabi sadece çimento şirketi olarak değil, konumları, iştirakleri, liman avantajı bütün bunlar piyasa değeri kıyaslamasında etkili olmalı.
Birde şu anki Piyasa Değeri / Defter Değeri (PD/DD) ve Fiyat/Kazanç (F/K) oranlarına bakalım;
Konya;
PD/DD : 2,56
F/K: 16
Nuhcm;
PD/DD : 0,95
F/K: 5,40
Değerler Zi̇raat Yatırım mobil borsadan alındı, ne anlama geliyor dersen Nuhcm 5 yıllık karı şu anki piyasa değerine eşitken Konyanın ise 16 yıllık karı. Yani Nuhcm üçte bir daha ucuz görünüyor. Konya’da sermayenin düşük olması, yıllardır beklenen yüksek bedelsiz bölünme beklentisi bu farkı meydana getirmiş olabilir, yani borsada mantık her zaman işlemiyor, piyasa yapıcılar, patronlar, spekler fiyatı belirliyor.
Çok teşekkür ederim teamsah
Yahu ölü bile bu fiyattan soyulmazda neyse .
Liman dışında bunun ikitellide arazisi vardı bunun ada paftasını bilen varmı aranızda :plc:
Yahu ne malmış kardeşim ayrılamazdınız
sanki alıcı yokta veremiyorlar
ver geniş açı ver pehhh
Bu rahmetli işi de danışıklı.. Yoksa satacak da, alacak olan da 1 günde satar/ alır geçer.. Ne düşünüyorlarsa artık..
tahtadaki işlem şeklinde vermişler bir zirtoya satıyor bence :party:
Bu mirasyedilerin ne acelesi var anlamadım, belli bir sürede satmak zorundalarmı, birde ne kadar lot kaldı acaba satacakları.
Temettü zamanını bekleseler daha iyi fiyatlardan verebilirlerdi, ölü fiyattan veriyorlar, var bir pislik ama hayırlısı.
tahminin mirascı kurumun bu hafta mallarını satıp kurtulabilir bu hafta bitmezse şubatın ilk haftası ak yatırıma kote ettirilen 3 milyon lotun tamamı biter..en kötü ihtimal şubat ayında biter 3 milyon lotun satışı..birde 7 lerden alanlar ile 7 in altında alanlar satışları olacak kar ettilermi birde onlar çıkışa izin vermeye bilirler asla YTD
sanki 1 milyar tl sermayeli kağıt idare ediyor da kasılıp duruyor biraz mal alınınca
ky tahtaya dadandı bence bu iyi oldu
yıllarca 10.00 ortalama ve 3 usd ortalamalı malı yeni gelen ky almadı o aldı taşıyor dert onun derdi
karatavuk miras malarına gelince nerde yumartlatacaklarını biliyorlardır biz bilmiyoruz
mirasçının verdiği kadar malı alırsan tahtadan o zaman anlarlar anya ile konyayı
gerçi bunlar Kayserili sanırım.
sıkıntı yok o verdiği mallara daha yüksek bedel verip geri alacak nede olsa.:party:
1 tl temettü verecek kağıdı 7 den satıyorlar..:kmk: Çok bonkör bir spek..y.t.d.
birde şu hava var
malın 1 milyonu geldi tahta 9 dan 7 ye düştü
diğer iki milyon gelirse nereye düşermiş miş.
temettü vermiyebilirmiş piyasa daraldı diye
bunları bana bir müşteri temsilcisi arayıp anlatınca benim iştahım ayrıca kabarıyor nedense.:party:
Sayın benm yoğundum geç yazabildim,,şuan ekranım yok ama tahminim bugünkü satılan hisselerle birlikte, satılacak 1.5 milyon civarı hisse kaldı.. hisse satışları en geç haftaya biter diye düşünüyorum..Satışlar bitince bir tepki olur ama devamının gelmesi için yeni haber ve beklentiler lazım..örneğin temettü vermeyip bedelsizmi verecek beklentisi, kanal istanbul gibi...bol kazançlar...