https://i.hizliresim.com/YdEbL6.jpg
Printable View
Yakında çok fena düşecek, az kaldı. UZAK DURUN!..
ipini koparmış. gidiyorda gidiyor. 50-60 kuruştu geçen yıl. alıcı olmazsa kime verecek...spekülatör tahtaya tamamen hakim görünüyor.
Kime mi verecek? Takasa hiç bakmıyor musunuz? Yabancıda olmuş 2,6 milyon lot. Hem de bu seviyelerden. Malı veriyorlar hem de en kralından.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ve bekleben haber bugün seans kapanisinda dustu
Bundan sonra ne (mi) olur?
Ytd
SPK TEDBİR KARARI.
Açıklamalar
Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. (NIBAS) pay piyasasında 20.08.2019-11.09.2019 döneminde meydana gelen fiyat ve miktar hareketleri nedeniyle, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)'nun 1 inci maddesi çerçevesinde yatırımcıların hak ve yararlarının korunmasını teminen;
a) SPKn'nun 101/1 maddesi ve V-101.1 sayılı Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'nin 5/1 ve 6/1 maddeleri uyarınca; aşağıdaki tabloda bilgilerine yer verilen şahıslar hakkında 16.09.2019 tarihli işlemlerden başlamak üzere borsalarda 6 ay süreyle geçici işlem yasağı uygulanmasına,
Adı Soyadı
MKK Sicil No
MİTHAT UÇARKUŞ
43851436
ORHAN CERTEL
28080675
ALİ ÜTEBAY
23002790
b) SPKn'nun 101/1 maddesi ile V-101.1 sayılı Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'nin 18'inci maddesi kapsamında, 16.09.2019 tarihli işlemlerden başlamak üzere NIBAS pay piyasasında 6 ay süre ile;
- Yatırım kuruluşlarının müşterilerinden internet üzerinden emir kabul etmelerinin yasaklanmasına,
- Brüt takas yönteminin uygulanmasına,
- Kredili işlem ve açığa satış yasağı uygulanmasına,
- Tek fiyat yöntemi ile işlem gerçekleştirilmesine
karar verilmiştir.
ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN...
16.kasımda 0.61 kuruş olan kağıt dün 17,05 tl.olmuş. 10 ayda yaklaşık 28 kat artış... Breh breh... Elmas madeni buldu da bizmi bilmiyoruz. Spk geç uyanmadımı?
Yarin biraz salar bir iki ay yataya sarar diye dusunuyorum hisse de ky yok gibi birsey
Sanirim ocak ayiydi buna benzer yaptirimlar gelmisti Yinede 5 liradan 17 liraya Gitti ciddi bir beklenti veya yeni bir yapilanma varki al sät firsati vererek istikrarli bir sekilde yukseliyor
Dikkatimi ceken nibas in hisse leri isklar Holding ve cemasta Eger nibas fiyati buralarda kalir yada daha yukarlara giderse...........................................
......... Nibasta canlar yanmasada borsada cok hemde coookkk canlar yanar.
Hayirlisi
Herkesin bakis acisi farkli dir
Yatirim tavsiyesi icermez
Nibas Benim Hayal bahceme acilan bir kapi
Bir oyku yazacam ama daha zaman var.
Bakalım bıçak nereye kadar düşecek!!!!!
Cemasın benzeri olur,ama anlaşma beklentisi olduğu için tahmini 7-8 aralığını gördürürler...yani değneğin iki tarafıda moklu,bulaşılacak hisse değil,diğerlerine bakmak lazım,hala diplerde sürünüyorlar,cemas biraz hareketli,enerjiyi topluyorlar aynen ceması 0.70'de topladıkları gibi,0.37'ye alış lotlarını dizdiler,mümkünü yok vermiyorlar !!!...ytd.
17 den satmak varken şimdi taban vay be
*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
5 taban daha yaparsa, 0,85 kuruşa gelir... ky (varsa) çıksada öyle düşseydi...Yinede belli olmaz. Cemaş yine tırmanmaya başladı. İeyho öküzü ise durmuş bakıyor...
Karardan önceki lot miktarı 2 milyon lot, son 2 gündür 60-70 lot...
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse e talep yok burlardan almak ta pek akillica degil yillar dir 50 60 kurusta baskilanan hisse bu kadar kisa surede bu kadar yukselirse olacagi buydu
Hayirlisi diyelim
Ben 62 ve 64 kurustan almistim agirlikli
Vermedim duruyor hesabi bile acmadim bu yukselis esnasi da
Ne den derseniz 5 10 kademeye verdigim hisseler 5 10 Kat Gitti yillarca ky yaptigim(miz) zararda beklemek zarari kurtar ver hisse 3 5 e katlar vermedim yada veremedim hayirlisi vah bile demedim
Bildigim bir Sey var 5 liradan versem bile Karli cikmis olacagim zaten 1 tl nin altina maliyetli kimse in kaldigina inanmiyorum Borsayi bilenlerinde bulastigina inanmiyorum Kendi leri caldi Kendi leri oynadi millet seyretti
Soylede bir hayat tercubem var
Diger insanlar dan farkli dusunmek insani bir adim one tasir
Eger hisse sahipleri Benim dusunduklerimi dusunuyorsa gun gelir nibas 50 TL de olur.
Neyse nasipte ne varsa o olur eldeki bir kus daldaki iki kustan iyidir.
Ben farkli acilardan bakiyom Yatirim tavsiyesi olarak algilamayin Ben aceminin de acemisiyim dipten aldigimi tepeden veremedim :)
Taban olmayacak bugün lakin 55K tabanda
*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Bugün bu saatte bu kadar lotu aliyorsa Bunun devam Gelecekti ve taban serisi Burda bitmis olabilir 9.,10 aradi umarim yataya sarar ve buralari taban yapar
Nibas Benim Hayal bahceme acilan pencere....
Hayal dunyama acilan kapi....
Ytd
https://www.resimag.com/p1/cc018d7f170.jpeg
Bakalım ne olacak
69000 var tabanda şu an itibari ile
Ben sabah umutluydum ama tabanda 91834 sanırım taban olmayacak izlenimi verip mal satacaklar yasak getirilen hesaplardaki lotlara yasak geldiyse zaten sıkıntı onlar açısından da zor
***UMPAS* *YUNSA* *PETKM* *NIBAS*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
***UMPAS******YUNSA******PETKM******NIBAS*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler NIBAS, PETKM, UMPAS, YUNSA
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
NIBAS 1 NIGBAS NIGDE BETON SANAYI VE TICARET A.S. E ALI ÜTEBAY 164.813,000
NIBAS 2 NIGBAS NIGDE BETON SANAYI VE TICARET A.S. E MITHAT UÇARKUS 31.659,000
NIBAS 3 NIGBAS NIGDE BETON SANAYI VE TICARET A.S. E ORHAN CERTEL 105.443,000
PETKM 4 PETKIM PETROKIMYA HOLDING A.S. E SEVGI BORA 1.584,000
UMPAS 5 UMPAS HOLDING A.S E MURAT ÖZMEN 2.520,000
YUNSA 6 YÜNSA YÜNLÜ SANAYI VE TICARET A.S. E ISHAK PAZ 760,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/787841
BIST
(18/09/2019 - 17:10:08)
8,75'ten 11 tane art arda taban yaparsa, 0.75'e geliyor. Daha düzgün bilgi verelim.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin aşırı şişirilmiş balon fiyatına bakınca düşebileceği yeri en fazla 1,50-2,00 TL bölgesi olarak görüyorum. Dolayısıyla ucuz diye buralardaki tabanlarına aldanmamak lazım..
Söyle bi bakayım dedim
0.550 kuruştan
17 TL gitmiş ne diyeyim
Burası borsa kim kime
Kaparsa .
Varmıdır böyle keriz ler onu
Bilmiyorum .
Beyler bir hise yi alacağınız
Zaman çok incelemeniz
Lazım.
Gidiyor diye hemen atlamamak lazım.
Aman dikat diyorum.
Bu çakalara Para kaptırmayın
Gidin paranızı yiyin
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burası halka açık bir forum şunu da iyi biliyorum elinde nibas olmadığı halde gelip buraya kasıtlı yorum yapıp görevini yerine getirmeye çalışan elemanlar görüyorum ayıptır onun bunun parası size neden bu kadar dokundu yok şu kadar taban yapsa şöyle hesapladım böyle hesaplamışım beyaz 1 liradan 60 a gitti sonra aynı cezayı aldı 200 almasını satmasını bilene kâr verdi şimdi bu tahta daha da düşebilir ya da çok gidebilir düşünce haklı olmanız s....km de değil siz bilince size soracak da değilim yahu siz kimsiniz çapınız nedir twitterdaki hoja bozuntuları zaten ayrı bir alem 6.85 stoploss diyor hedef 10.75 senin bildiğin borsayı s...km tek fiyat stoploss mu olur
Helal sana cuk dıye oturdu
Nibas ceza oncesi 3 ky varsa silkeleme ile 1 ky ye düşürmüştür. Kagııt hafifledi, artık nibas cemas beraber yürüyebilir eski gunlerdeki gibi.
Twitterda o kadar hisse paylaşan var ki ulen çapınız nedir sizin andavallar hisse yükselince sanki kendisi yükseltir düşünce sus hepsi bir kaç tanesi hariç parası yoktur çoğunun burada da yükselince yazmazlar
Aynı tipler adese'de de vardı ne oldu yükselince ortadan kaybodular
İnvest dün ve bugün deniz yatırıma malı devretti
Matriks'den alıntıdır:
NIBAS:
https://i.hizliresim.com/AOb81p.png