Piyasa değeri tahmin ediyorum.
Printable View
Ben açıkçası bu rakamın yarısınada razıyım. Yani 110 dönüm sanayi imarlı arsanın 300 lira metrekareden satıldığını farz ediyorum. 33 milyon gibi bir rakam çıkıyor karşımıza ki çok güzel bir nakit bu. Hele ki bu zamanda.
abartmayın derim
ani 110 dönüm sanayi imarlı arsanın 160 lira metreka 17 milyon hisse hedef fiyat 6,20 gibi
Hissenin 2019 /12 aylık karı 10 milyon kadar e sermayeside o kadar sarmayesiyle birebir karı aynı olan şirketler zaten 8- 9 liralardan işlem görüyor daha buna 110 dönümlük arsayıda katmıyorum onuda katarsak hayal edilemeyecek rakamları görebiliriz .hani 6 liralardan bahsediyorsunuz zaten altı liraya merdiven dayamış şimdiden kapısında 6 liranın içeri adım atmsı an meslesi
Bu ilan bir fikir verebilir mi bilmiyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...54834726/detay
Sanayi imarlı arsaya metrekare fiyat satışı 873 lira demiş emlakçı.
Ben hadi 300 lira olsun diyorum. Üstü olursa bonus altı olursalar zararı yok.
Bekleriz satışa kadar.
178 dönüm arsayı 3.5 mly civarında aldılar alalı 5 sene olmadı şimdi 110 dönümünü to*** te maşallah 70 mly kadar çıkardınız. ben bilei rüzgarına kapılcam neredeyse.
şimdi 110 dönümünü 17 mly ucuz buluyorsunuz. 17 satarsa öpüp başımıza koyalım.
nerede böyle yatırım bizde yapalım.,,
yt değildir.
Dökmeye çalışıyor bu hisse gidecek
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanayi imarlı arsaya metrekare satış fiyatı 568 lira demişler.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...33702374/detay
Aklım yattı bu işe ben beklerim. Netaş Ümraniye arsası satışı ardından bedelsiz hikayesi ile 7 den 307 gitmişti. O büyük rallide hissedeydim. Seviyorum arsa satış hikayesi olan şirketleri.
Hele birde karlılık ve temel rasyoları acsel gibi güzelse bayılırım.:p
Arsa şehre çok ve yola çok yakınmış, benzer yerlerin ilanlarını bulmak lazım.
Sağol varol Ebrar dostum. Biraz çalışmak lazım bu konuya.
Ben vakit buldukça araştırma yapacağım nasip olursa.
yatırımcı ilişkilerini arayıp sorun. soru işareti kalmasın.
Şirketin son finansal raporunda yatırım amaçlı gayrimenkullerin değeri 17 milyon TL olarak yeniden değerlendi.
Yatırım amaçlı tutulan miktarın 128 dönüm arsa olduğunu biliyoruz.
Dolayısıyla 140/m2 lira civarı bir rakam üzerinden değerlenmiş durumda bu arsa.
Satış gerçekleştiği zaman metrekare fiyatı 140 lira üzerinde olan her rakam şirket bilançosuna artı yazacaktır.
110 dönüm satışa konulmuş durumda, metrekaresi 300 liradan satılsa son bilançoya (110000* (300-140TL))'den 17 milyon katkı demek.
500'den satılsa 40 milyon, 650'den satılsa şirketi bir anda ikiye katlamak demek bilanço bazında.
Arsa ile ilgili bir diğer değerli durum şu; bölgede sanayi imarlı pek çok arsa bulunabilir. Fakat yekpare halde bu kadar büyük arazi var mıdır onu merak ediyorum, bilgim yok. Bu açıdan değerli. Büyük yatırımcılara hitap eden bir arazi.
Ve şu an sadece bir arsa üzerinden öngörü yapıyoruz. Şirketin piyasa değeri neredeyse arazisi kadar ediyorken bir de elde altın yumurtlayan bir şirket var.
Satılan arazi dışında yaklaşık 45 dönüm üzerine kurulu bir fabrika var (25 dönüm mevcut fabrika arazisi ve 18 dönüm imar planı değişen araziden satışa konu edilmeyen kısım), satışının %75'ini dışarıya yapan, kasası para dolu, borçsuz bir şirket var karşımızda.
Son 2 günlük hareketi neye yormak lazım bilmiyorum, belki de spekülatif bir harekettir. Fakat uzun vadede Acsel yatırımcısının kafası rahat bence.
Sağol varol sevgili udo güzel özet oldu bu.👍🏻👋🏻
Ne oldunuz be kimse kalmamış.:kmk:
Döktü mü spek herkesi yoksa.
Bi ben kalmadım inşallah.:oleyo:
:) benden bu fiyatlara lot cikmaz.
Teknik bilen varsa saatlik bakabilirim, flama yapmış galiba.
hisse çok güzel kapattı bu tekniği koymayı nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar
Gunluk alan satan lutfen..
https://hizliresim.com/
Bu siteden resim ekleyebilirsiniz.
teşekür ederim yurdışında olduğum için pc böyle dosyaları kaydetmiyor.5.10 üzerinde kaldığımız sürece 7 tl hedefim vardır o fiyatı görene kadar yukarda kıpraşmadan devam ederim.Sabırlı olan ekmek yer hissede .Gedikteki alımların bir kısmı bana ait bakalım para yatırdık bekleyeceğim.
Bu devirde sıfır hiç borcu olmayan bir şirket. Üstüne birde arsa satış hikayesi çıktı. Bundan iyisi Şamda kayısı derler.:rules:
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=ACSEL
Hayy Maşallah 🧿
Bu kadar hızlı gideceğini tahmin etmemiştim.
Bari buraya kadar getirdin yap tavanı arkadaş.