Bi aynaya bakın lütfen 🙏 ve sorun kendinize ben dürüstmüyüm diye
Printable View
Bürüt söylemiştir muhtemelen. Net olarak anca yarısı vardır. Ya da bir yıllıktır..
Avukatlıktan elde edilen gelir ile zengin olunmaz.. Anca rahat bir hayat yaşanacak kadar para kazanılır.
Tabi .......xxx şeker fabrikasının avukatı olup kooperatif ortaklarına pay dağıtılmasın ve vergi çıkmasın diye karın tamamına yakın bir bedelin ödenen avukatlık ücretinden başka aynı dava için ikinci kere avukatlık ücreti ödeyen müvekkilin varsa zengin olabilirsiniz.
Özür dilerim ben üzerime alındım espiriyi anlamadım.
Alttaki linki koysaydınız espiriyi anlayabilirdim kafa duruyor bazen
https://www.youtube.com/watch?v=CYk3APFz7bY
Yaşar Okuyan abartılı konuşmuş..
Ama diğer siyasiler onun kadar dürüst olsalar keşke.. O adam bile eleştiriliyorsa kim siyaset yapacak memlekette?
Çalıp çırpsaydı, yeğenine torpil yapsaydı, şimdi memleket meselelerine kafa yormasaydı, itibarlı adam olurdu.
Çiller gibi akp mitingine gitse, daha da itibarlı olurdu.
Bakanlık torpil makamı ya da hırsızlık makamı değil tabii ki.
Ama diğerleri yaparken Yaşar Okuyan yapmadıysa göreceli olarak çok dürüst olduğu ortaya çıkıyor.
700.000 TL'lik saat takanları eleştirmeyen onu da bir zahmet eleştirmesin.
şimdi erdoğan ve bahçeli aynı yatağa girmiş oldular. bahçeli her an bir mıncık atabilir :)
Amerikalılar gene aradı;
"We trusted you, but you're thick-headed ..." dediler.
Aranızda Tercüman var mı yoksa reisin "Van Münit" İngilizcesiyle mi cevap vereyim??
Samimiyetinize inanıyorum, söylemeniz yeterli, sevindirici, bela okumanıza gerek yok,
Kul hakki yiyenlere destek olup ses çıkartmayanlarin da oteki dünyada sorumlu olacağına inanıyorum, Allah bilir tabi, benimki inanç sadece.
Ama öteki dünyada şikayetçi olacağımdan emin olabilirsiniz...
http://i.hizliresim.com/2a80Av.png
Sevdiğim bir abim facebook da seçimlerden önce bunu yayınladı.(CHP İzmir mitingi)
http://i.hizliresim.com/Q2ZdqV.png
Bu günde bunu yayınlamış.. :yahoo:
Daha kalabalık olanlar içinde ALÇAK oranı daha fazka demek istemiş..
Farkedilmek hoşunuza gitmiş olamaz.. 😉
Bence yanlış anladığınız için mutluluk dansı yaptığınızı düşünüyorum.
Ha ikisi birden olmaz mı? olmaz olur mu tabi ki de olur ama olmaz olsun.. 😁
Boşmu sandın meydanı..
Demek küfür de ediyormuşsun., bilirim..
İslah olmuşsun ama. Güzel daha da islah olacaksın..
Ama çokfarklısın. Kendin için tehlikeli gördüğün zamanlarda munis kendini eleştirecek kimse olmadığı zamanlarda saldırgan oluyorsun..
Burada Seni sürekli kontrol altında tutmak gerekiyor anlaşılan..
o halde FETÖ ve PKK olması en çok kimin işine gelir..malzemeyi en verimli kull*****n, yani AKP'nin
Alıntı Originally Posted by vicente
Fetocularin oldugu cezaevlerinden en az oy iyi partiye cikti. Iftira atti akp . Dine gore agir suc inanmam gerci ole olsa burda da biraz yansirdi
Umarim bi dahakine chp yi ana muhalefetten indirir iyi parti
işin gücün yalan algı oluşturmak
taksirli suçlular harıcinde hapiste olanlar oy kullanamıyor
kahpe fetöcüler oy kullanamıyor kahpe pkk lılar oy kullanamıyor
tutuklular oy kullanabilir masumiyet karinesi itibariyle..
hapiste olmakla mahkum olmak arasındaki farkı bilmeden fetva her zamanki gibi..
Kasıtlı suçlardan hükümlü olanlar oy kullanamayacak
Karara göre Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ikinci tura kalması halinde 8 Temmuz 2018 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminde, kasıtlı suçtan dolayı ceza infaz kurumunda bulunan hükümlüler oy kullanamayacak.
Ceza infaz kurumunda iken firar edenler de oy kullanamayacak.
Taksirli suçlardan tutuklu ve hükümlüler oy kullanabilecek
Ceza infaz kurumunda bulunan seçmen niteliğine sahip tutuklular ile taksirli suçlardan hükümlü olanlar oy kullanabilecek. Taksir dikkatsizlik, tedbirsizlik, meslekte acemilik veya düzene, buyruklara ve talimata uymazlıktan doğan, istemeyerek gerçekleştirilen suç anlamına geliyor.
olayın hukuki boyutunu anlamayanlar kendilerince açıklama geçiyor
hapisteki fetöcüler oy kullandı mı kullanmadı mı.?
okuduğunu anlasa saçma sapan açıklama geçmez zati...
Darbe girişimi davalarında 147'si ağırlaştırılmış müebbet olmak üzere 320 sanığa ömür boyu hapis cezası verildi.
bu sadece tek dosyada verilen karar
Haziran ayının 29 u İzmir de kışın yağmayan yağmurlar yağıyor.
Tüm tv kanallarının yayını kesildi yine.
İstanbul da durum nasıl?
Hortumu ters konulmuş itfaiye aracı gibi bağırma.. üslubunuda düzelt yoksa ben düzeltirim. Uslubunuda...
Bu yazını ilk gördüğümde cevap verdim zaten daha detaylı cevabjda vererim ama iki gündür link atamıyorum..
Bu vanda intihar eden şahıs için iç işleri bakanının söylediği ve senin burada söylediğin hşkayeni gerçek olmadığı devlet tarafından kabul edildi.. sen bunu HDP ye yaftalamıştın. Öyle olmadığını valilik söyledi.
Doğru mu değil mi cevap ver.
Hemen bekliyorum cevabını.
Hükümlüler zaten şimdi de oy kullanamıyor.
Tutuklular oy kullanıyor. Tutuklu ve hükümlü farkını bilmeyen bilgisizlere yardımcı olmak için yazdım.
Hükğmlü hakknda mahkumiyet kararı kesinleşmiş. Tutuklu mahkumiyet kararı kesinleşmemiş demektir.
Bunları bilmeden burada yazı yazmak cehalet göstergesidir. Bilmediğini yazmayacaksın. Sabaha çıracam seni itin şeyinden. Şimdilik klada kalacaksın.. cahil..