Siz de arkadaşın moralini bozmak için uğraşıyorsunuz, biraz morali yüksek tutalım. :)
Printable View
Siz de arkadaşın moralini bozmak için uğraşıyorsunuz, biraz morali yüksek tutalım. :)
Spk ne yapar bilinmez oradan gelecek para iki yıl borcu öder şirket iki yıl borcu o zamana kadar piyasalar toparlanır
Altta alıcı gelmiyor haliyle artık acikci mi spek mi patron mu bilinmez kağıdı uydurma lotlarla baskiliyor bakalım 12 eylüle kadar neler göreceğiz ??? Ben 6 olarak hedefimi belirledim bakalım !!!
Ytd.
Keşke kimse almasa buralardan da sssssssssss siz spek kendi taşısa yukarı!!!
bu tahtada sayılı ky vardır canına okudular yıllarca.. spek buralrada bekletrse tam tersi ky akını başlar.. eylüle şurda 1-1,5 ay kaldı bayramı seyranı cıkar
1,57-1,58 üzeri kapanışlar iyidir düşenden onay pozisyonunda fazla uzatmaması iyi olur, 1,8x lerde kafa attığı yeri yıkıp geçmeli güç toplasın
1.40 gelir mi ki aksama biraz daha evladiyelik alsam 🤔🤔🤔
açık söyleyeyim bu habere rağmen eger 1,4 lara inerse evladiyelik değil toruniyelik olur :) demekki bilmediğimiz bişler var demektir
valla ortaa mal yok ne yukarıda ne aşağıda.. zaten toplu hisse ky yok denecek kada r az..ortam müsait ama şöför temkinli
Muhtemelen birazdan yine hacimsiz salar saplama spek!!! Dün de böyle yapmadı mı 1.78-79 takılırken hacimsiz bastı önce 1.72-73 oyalanip sonra peşine 1.62 dokundurdu peşine kapanista zaten yigdi yukarı en alttan kapattı... Evet birilerine göre alta veremez gibi görünse de verir ve malda kaptirmaz çünkü istediği kadar lotu istediği kademeye koyabiliyorlar... Misal çok mu istahlisin alım için 158 den almaya basla 10000 lotu sana %5 üzerinden kitleyip 3 dk sonra yine 1.58e basarlar!!! Ne diyelim umarım alacaklarını almışlardır da artık bizim de cilemiz son bulur.
Şansa bak salise ile 56 dan aldığımız malları kapatırdık 58 den
Bakalım bugünkü kapanış fiyatı olarak neye karar vermişler sabahtan ya da dünden belki de 1 hafta öncesinden... Adamın biri dün diyor ki " tüh 1.61 in üstünde kapansaydi " şöyle olurdu böyle olurdu. " Biri kalamadı üzerinde" ah be güzel kardeşim neyin tekniği neyin taktiği.. ip pustun elinde pustun istesin 10 dk tavana kitleri!!!
açığını kapamıştr
elleşmeyin bir hafta 10 gün ..bu haberin ederi 2 tl idi..bakalım
http://fs1.directupload.net/images/180713/gs7gk8ks.jpg
3 aylık takas
Spek efendi bizim ve ten üzerinden mal topluyor olabilir mi??? Keşke 10 günlük koysaydiniz!!!
eğer bugun bu hisse prim yapmadı ise
KÜÇÜK YATIRIMCIYA SABIRLAR
adamlar yeni bir ilçe kadar büyüklük kuruyorlar
hisse eksi
sonsöz: mülkiyet hırsılıktır demek ki bir şekilde elinizdeki hisseler değersizleştirilecek
arsalara bir daha baktım
719 ada nın 655. ve 657. parseller projeye açılmış
658. parsel projede yok
655 116 bin m kare
657. 23 bin m kare ikisine verilen izin kalanı net 41 inşaat izni
658. projeye kapalı parsel 26 bin m kare
fakat 600 milyonluk projede üç parsel için
evet 600 milyon eden projenin tamamı sokytaşın arsası
300 milyon oluru var soktaşa
besim tubik gibi buda yedirmez
kısaca evet şirket altın madeni bulmuş
fakat küçük yatırımcı içeri sokulmayacak gibi
bu durum Türk borsasının kaderi alicengiz oyunları
Alllah yar ve yardımcınız olsun zira patron ne isterse o olacak ya yararlandırır ya elimizi yalarız
black dragon hissedar arkadaşımızın gönderdiği link
https://pamirsoyuer.com.tr/wp-conten...im_dosyasi.pdf
bağlı ortaklıkefeler çitliği
http://www.agrita.com.tr/iletisim.html
şimdi benim görüşüm patronlar iyi niyetli görmeyin
ben sabancı ve koçtan yediğim kazıkları biliyorum
kısaca kendine spekülatörler bulmuştur.
hem hisselerden kazanacak
hem hisseleri hiç edecek diye düşünüyorum
görüşler açıktır yorumlar akıl oyunları katar
Valla sirket değerlenmezse patron zarar görür çünkü en büyük pay onn.. ve bu mantıkla giderse göz altına gider mali durum ortada.. milynlarca lotu gözaltınamı sıkmak ister patron yoksa varlıkları ile değerlendirmek mi, benim 3-5 bin lotum ona koymaz
yanlışlık yaptım
pamirdeki brüt arsa 217 dönüm
soktaşın iki parseli 138 dönüm
pamir 1500 konut diyor yüzde 63 soktaşın 945 konut oluyor yüzde elli verse hade 500 konut de 250 binden enaz fiyAT DİYE DÜŞÜNÜYORUM 125 milyon eder
14 bin metre kare de ticari alan bunuda 9 bin metre kare kalır hade konut fazla verdik 7 de yarısı 3,5 hade 4 bin metre karede tiaci alan kiraya vere bilir onu siz bulun kaç para eder
birde tabii yanında 26 bin metre kare brütü daha var şirketin proje dışı nerden baksan 200 milyon 250 milyon eder 3 parselin geliri
Bak patron söktas patronu.. insanların ahını alma.. spk dün yayınladı patronlar istediği kadar hisse alabilir engel koymıycam bürüt vs etkisiz yeterki sil süpür diyor.. al sana fırsat.. bunca yıl mağdur ettin bi el at.. 1 milyon kot bile alsan tahta nerelere gelir
Söktaş Tekstil hissesinde şirketin sahipleri 5.4 milyon adet hissenin satışı için MKK'ya başvuruda bulundu
Söktaş hissesi düşüşte. Şirketin sahipleri arasında yer alan 5 yatırımcı 5.4 milyon nominal değerli Söktaş Tekstil hissesini borsada satılabilir hale getirmek için MKK'ya başvuruda bulundu.
Bu gelişme ile birlikte hissede düşüş yaşandı. Saat 10:21 itibariyle Söktaş hissesi yüzde 5 oranında düşüşle 2.16 TL seviyesinde işlem görüyor.
İŞTE SATIŞ YAPACAK KİŞİLER
2017 HAZİRAN HABERİ
Tamam işte dibe geldi hisse , bu haber bedelli öncesi gelmişti bedelli para cıkardılar hisse satarak, şimdi geri alabilirler, unutmayınki hindistan söktası da arz efebileceklerini söylemişlerdi , gecen yıl satın alma yaparak tüm söktas india nın teksahibi oldular bir hazırşık bar ama ne zaman ?
https://www.google.com.tr/maps/place...8!4d74.3492376
ben fabrikayı göremiyorum hangisi
Dostum gitmedim hindistana şirkete sor :)
Kolhapurda köşede ki simitöiye sor gösterir :)
Zamanında yani 2008 de 80 milyon dolar yatırım yapmışlar, yaw şirket batıyor bunlar relax ama tedbir slmaları şart gayrimrnkul satışı ve hindistan söktasın borsa arzı bunları bir nebze hayata döndürür.. cok ah aldınız coook
Evet yüklü döviz borcu var , taaa 3-4 yıl önce buralRda cok yazdık cizdik, yönetim sallamadı, borcu vardı moovayı bedavaya elden cıkardı yetmedi yetemezdi tabi efeleri ortak yada satışı vardı ses cıkmadı borc arttı , bedelli yaptı ama nafile recete belli, arsaları satacak üstüne hindistan söktasıda arz edecekki orta yolu bulsn, yoks faliyet karı güzel sma borca yetmiyor.. hindistandaki dünya bsnkası elindeki hisseleri de alıp tek hakimolmasını arz isteğine bsğlıyorum yoksa ellerinde ne varsa haciz gelecek