aynı zamanda üzdün beni böyle deyince eğer ben sebep olduysam . kaçırdığının 100 katını kazanırsın inşallah
Printable View
aynı zamanda üzdün beni böyle deyince eğer ben sebep olduysam . kaçırdığının 100 katını kazanırsın inşallah
yarın nasıl acılcak bakalım borsa yukarı acıcak gibi
Secime olana kadar hedef 2 bin
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet biraz sen oluyorsun ama mühim değil.Sanki kağıdı pazarlıyor yftası yapıştırdın bana.Yok bazı yerlere şikayetler ettim falan.Gerçi spek kurnazlık yaptı da aldı yoksa 1.42 hedefimdi.
N Asipte yoksa ötesi boş.
1 gun once tavan dediniz belki alay edenler oldu. Artacagini bende tahmin ediyordum ama tavan yazmak zor sey. Itibar puaninizi verdim. Yarin icin sahsi görüşüm dikkatli olun hizli primlendi. Bodozlama dalmayin aylarca icerde kalma riskiniz olabilir. Tüm samat yatirimcilarina hayirli olsun. ins herkes zararini kapatip kara gecer. Bol kazanclar..
şikayetin senle ne alaksı var. ben şikayet ettim deyince sen bana çıkıştın.o kadar insanın canı yanmış. 4 yıl 5 yıl beklemiş. birde dalga geçmeye başladılar resmen. 2017 kar açıklamış yıllar sonra hemde 2.9 milyon. elinde ipek kozadan aldığı makınaların değerlemesi artmış. dıyanetten ıhale almış. meb ihaleleri hep buna kalıyor.dolar karşısında değeri dibe vurmuş erken seçim olacağı söylentileri -ki netleşti o da. bütün bunlara rağmen hala baskı yapılırmı kağıda sürekli düşermi. ne yapsaydım.armut gibi beklediğimiz yetmedımı.
Pazartesi bekliyordum hareketi olmadı iki gün endeks eksi yapınca ihaleyi falan unuttuk.ama satmasak bu kadarda gitmezdi zaten.suya düşen ıslanır düşmeyen de ıslanmadım diye sevimir bu kadar basit.
Prizma matbaa mı sayın helalkazanç. İnşallah iyi kazanırsınız.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün tavan olacağını düşündünüz mü peki 😊
İnşallah size de başka yerde güzel bir nasip çıkar. Ağzınızdan bal damlıyor, inşallah dediğiniz gibi olur.. Ytd
Ölü uykusundan uyanıp uyanmadigi bugün belli olacak patron yıllardır bekleyen yüksek maliyetli yatırımcıları bu seçim sebebiyle hatırlar umarım..
bugün d*****n kuyruğu kopar hisseye rağbet çok fazla patron ne yapacak
j o ı n veren olsada birazcık izlesek
tavan açmıyor bilginize. teorik eşleşmede 1,41 şuan
1,41 açtı. dünkü tavandaki 1,5 milyon lot suni olabilir demiştim
1,43 önemli bi direnç... ytd.... dikkat olmakta fayda var
garanti iş ziraat alım ağırlıklı
55bin lot artıda
a1 şeker tacirler satıyor sırayla 250 220 110 bin lot
Burayı hacimli geçmesi gerekiyor onuda yapıyor.... ytd
devreyi neden kesmedi 1,43 kesmesi gerekmezmiydi
iş bankası gibi rezil bir banka yok borsa işlem platforumda bozulacak zamanı buldu
inşallah tavana gidecek umudunda olanlara malı vermiyordur
A1 capital 2 günde elindekileri neredeyse boşalttı 100bin küsür lotu kaldı. keza şeker de öyle 28bni lot kaldı şekerde
Secim e kadar daha çok iniş çıkışlar görürüz mal gedik te yönü belli edecek günlükleri döküp
iş 380bin garanti 125bin ziraat 115bin yapıkredi 104 halk 103 bin net alımda. kurumlar küçük yatırımcı kurumları .yine bi pislik yoktur umarım.