Kapanış 13.64 tavan.düşük 11.45
Printable View
Kapanış 13.64 tavan.düşük 11.45
Alyatçı Hatipağa endeks döndü mü
Kapanış tavan 15.00 düşük 14.50
Düşük 15.90 yüksek tavan 16.50
Düşük 16.50 yüksek 18.15 tavan
Arkadaşlar ben normal hisse alıp satıyorum baska bir islem yapmıyorum ama borsa işlem limitim eksi bakiye gösteriyor bu neden olabilir vakifbank kullanıyorum?
Benden başka da yazan yok zaten. Düşük 17.53 yüksek tavan 19.96 kapanış 18.98
Günlük düşük 18.04 yüksek 19.33 kapanış 18.58
Günlük düşük 18.64 yüksek tavan 20.42 kapanış 20.42
Atraksiyonlu bir gündü dün 21.42 tavandan kapatan Hubvc 19.58 den açıldı. düşük 19.21 yüksek 21.36 yı gördü. Kapanış 19.80 (Bu arada Hatip ağa //// Alyatçı birşeyler yazın)
Patron okudu galiba satıp satıp duru[emoji56]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün de atraksiyonlu bir gündü Düşük 18.31 yüksek 20.80 kapanış 18.83
Her gün atraksiyonlu geçiyor. Açılış 19.11 sonrası şelale 17.70 en düşüğü gördükten sonra yüksek 19.20 yi gördü. kapanış 18.36 dan oldu.
Çok güzel trade ettiriyor bu kağıt sağlam hareketleri var
AynenSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük düşük 18.55 yüksek 20.12 kapanış 20.08
Niye burda kımse yazmıyor? Nerde buranın ustadları?
Sayın borsa buralarda mısın? Kısa Bı degerlendırme rica etsek mumkunmu
19 ile 20 arası mekik dokuyor. Aşağıda düşmek yukarı da çıkmak istemiyor. Tahta yapıcı neye karar verir birlikte göreceğiz. ( günlük düşük 19.29 yüksek 20.32 kapanış 19.76)
İşlem miktarı tarihi rekorda A1 ne yapacak
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi sattı ve kendi aldı
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseyi çok popüler zannediyordum, ama anlaşılan farklı mecralarda...
Bu hisseyi birli fiyatlardayken alıp satıyordum ama şuanda korkudan bir lot bile alamıyorum heran elimde patlayacak diye.birileri hisseyi sürü psikolojisiyle yukarı sürdü elli kata kadar yükseldi.(tabi patronda fırsatı kaçırmadı belkide anlaşmalı yapıldı) milyon milyon sattı[emoji857]bence iyi de yaptı elin Hintlisi alıp sermayemizi götüreceğine en azından milli servetimiz yutiçinde kalmış olur.Eğer düşmezse yıllarca bu fiyatlarda gezinebilir bu fiyatları sindirebilmesi için .bütün bunlar altı ay gibi kısa sürede oldu.millet on yıl sonra fiyatlardan aldı kenara koydu[emoji849]şimdi evimi on kat yukardan satmak istesem acaba satabilirmiyim [emoji848]alıcıyı ikna edebilmek için türlü senaryolar üretsem mesela evimin önünden tramway geçebilir, yada evimim önünden kanal açılabilir belki göl yapılabilir evim göl manzaralı olabilir gibi[emoji56] bu şekilde evimi on katı fiyata alacak birilerini bulabilirmiyim[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün bende aranıza katıldım. Hayırlı olsun. Uğurlu gelirim inşallah :)
Burası çok sessiz. Arkadaşlar fikir paylaşımı yapalım. Boş durmasın buralar, yarın değerlenecek.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Düşse düşmüyor, çıksa çıkmıyor.. Çakmağı çakacak bir el lazım tekrardan.. 50 liraya çıktığı zaman ki derin meseleden daha çok haber beklentisi var.. bir kıvılcım yeter.. antikor önemli...
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#hubvc
https://t.co/XBlkLtpRwG Özellikle 19.dakikasini izleyin. Genzbio kurucusunun kendi ağzından...
https://m.aksam.com.tr/amp/ekonomi/m...mpression=true
Güzel haberler peşpeşe geliyor.. Rta ile hareket edecek gibi..
Oooooo, burada mısınız siz? Ben de hoş buldum :)
Antikor testi Umut Bey'in sunumda dediği gibi gerçek bir "game changer". Üstelik bu testlerin en önemli handikapı olan düşük doğruluk derecesini arttırdıklarını söylüyor. Keşke RTA da bulaşmış olsaydı. Gerçi birlikte çalışma planları var, ama ne derece etkisi olur bilinmez. Ben de işi şansa bırakmayayım dedim, sizin dün akşamki paylaşımınızdan sonra, buraya da daldım bugün.
Bence al-satçı değilseniz arkanıza yaslanın, rahat olun. (Şahsi fikrim tabii)
Hedef fiyat gelişmeler ile alakalı. 2 liradan 33 lirayı görmüş kağıt.. girişim sermayesi olduğu için iştirakleri kar edecek veya iştirak satışı ile kar edecek. Değişik işler..derinhisse nin büyük buluşu...[emoji3]SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzde 17 pay var genz biotech de.. ve küçük başlangıçlar ile büyük hayallerin peşinde koşan, akıllı insanlar.. 1 yıl önce keşfetmek varmış. Bu saatten sonra risk var. Hem kazanmak hem kaybetmek yönünde.. tercih meselesi..[emoji3]SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 lira iken söylemişti adam. Sonra 50 liraları gördü. Bedelli bölündü. 50 lira 1.5 milyar piyasa değeri uçuk bir rakam. Aslında yaptıkları iş start-up. Yani kendisi küçük geleceği büyük şirketlere ortak olup o şirketleri olgunlaştırıp satmak veya temettülerine ortak olmak. Uzun vadeli işler. Türkiye de zor olan işler. Girişim sermayeleri uzun vadeli getiriisi ve götürüsü olan bir yatırım şekli. Gözde, Rheag v.b. gibi. Yalnız patron galiba TR nin 25. Zengini idi. Herşeye gebe.. uzun vadede... tercih meselesi...SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzde20 marj acılsa 4 günde 50 ye gidiyor zaten , kimsenin piyasa değeri umrunda değil mantık ve matematiğin bttiği bir dünyadayiz artik :)
Bu akşam Habertürk'te Bilim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Ateş Kara antikor testleriyle ilgili iki hafta önce yeni bir tekniğin çok daha sağlıklı sonuçlar vermeye başladığını belirtti.Acaba bununla GenZ'in üreteceği KİT' i mi kastetmiş olabilir mi?YTD
Ne yapiyorsun HUB kardeş huplattın bizi valla
genzbio.com acıldı site :plc: