Sagolasin :)
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.
Printable View
Düz mantıklan bakarsak.Hisse 0,39-0,41 aralığından kurtulamıyor.
fakat takaslarda kafadaki aracı kurumlar lot miktarları artıyorsa.
Eğerki ky satın alıyor olsaydı. alttaki aracı kurumların lotları yükselirdi.
Hissenizi mecburen satacaklardan ricam fiyat bu aralıkta diye razıolmayın yukarı fiyatlara yazın oyuna gelmeyin.
Arkadaşlar ayrılma hakkı ile ilgili olarak dava yoluna gitme konusunda yaptığımız araştırmalar ve SPK mevzuatı ile ilgilenen hukukçularla yaptığımız istişarelerde;
1-Ayrılma hakkından ötürü tazminat davasını açabilmek için GENEL KURUL'a katılıp OLUMSUZ OY verip
bu durumu TOPLANTI TUTANAĞIN'da belirtmek gerekiyormuş, bu durumda olmayanların davasının olumsuz olacağı kanaatindeyiz.
2-Ancak YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN SORUMLULUĞU davası yolu ile genel kuruldan önce elinde pay bulunduran paydaşların uğramış olduğu zararların giderilmesi yoluna gidilebilir.
Ayrıntılı görüşmek isteyen arkadaşlar özelden numaralarını atabilirler.
Dava konusundaki Ankara da ve İzmir de bir kaç avukat ile de görüştüm. Görüşleriniz doğru spk kararında da zaten sizin 2. madde de söylediklerinizi söylüyor. Genel kurula katılan arkadaşların şu avantajı var hem tazminat hem zarar için birlikte dava açabiliyorlar. Dava açacak arkadaşların hangi tarihte hisseyi aldıkları önemli dava açması için.
Para para sonuç ne.... bilmiyorlar mi bu pis işleri ...hepsi biliyor.... ama zengindir yana hersey....yazıklar olsun yazıklar. .....alaah belalarini versin bu kan emicilerin...ve üç kuruşa satılmış yaltakcilarinin...
1 kurus 1 kurus yok olup gidiyoruz.. mk..
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bay çevik en çok bugün kulaklarını çınlatmışımdır:)
Iyice suyunu çıkardın hergün yüzde 3-5 vere vere hiç ettin güzelim hisseyi hisseyi.
0.32 ye de ver de sen de rahatla bizde. Oraya getir de son alışlarımı yapıp senin eline vereceğim günü beklemeye başlayayım. Sana zarara tek lot yok elinden geleni ardına koyma. Sınırsız bekleme lüksüm var çok şükür.
20 yıldır ilk defa bir hissem gözaltı pazarına düştü demek ki aldığım sayısız hisse içinde patronu en adi olan senmişsin. Allah senin de belanı verecek de önce biz hisselerinden kurtulalım da sonra ne olursan ol.
Ytd
https://i.hizliresim.com/JZ3ZRB.png
Formasyonu çalıştırdılar, 32 hedef vermiştim, göstercekler galiba...
Hatta son bir sorti yapacaklar demiştim, yapıyorlar da..
Buralardan almak yada satmak, mangal gibi yürek ister...
Ama (zamanı bilemesekte) sabrın sonu selamet gözüküyor bende..
Ayrıca takaslarda da malın yarıdan fazlası çok dağınık, bunu tersine çevirdiğini görmek lazım...Kalın sağlıcakla
20 kurusa kadar yolu var.. sonunda kim kime kitleyecek gorucez ya tasi taragi birakir gideriz yada deveyi yardan ucuran bir tutam otu yesertir agac ederiz... ytd..
Velhasil ya bize ya onlara... yaa sabırr...
https://i.imgyukle.com/2019/01/12/KI4xt.png
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar hisse fiyati kaca iner bilmiyorum fakat bu sirket 4. Ceyrek ve yillik bilancoyu aciklayip borcumuz yoktur yada onemsiz biktardadir yeni fabrika icinde sermayeyi bedelli ile temin edicez diyecekmis gibi geliyor uzun zamandir arastirip dusundum bu kaniya vardim. Kendi dusuncelerimdir yatirim tavsiyesi degildir.
Ek olarakta bu sure en kisa 3 ay da olur zannimca..
Böyle mantık olurmu? Borcum az veya hiç yok. Bedelli ile fabrika alacağız. Banada verin o halde borç hayvancılık yapacam süt, peynir, yağ satacam. Valla borcum yok. Vallahi bunlardan dürüstüm, çalmayacam.
Arkadasim once bedelli neden olur onu bilde mantik sorgulamasi yap. Sirketler 2 nedenden dolayi bedelli yapar 1.si ya sirket nominal degerinin oldukca altindadir toparlanmak icin bedelli karari alinir. 2.si demevcut sermayeyi eritmemek adina ekstra kaynak icin bedelli yapar buda sirket icin nakit para demektir ve yapacagi yatirimlari hizlandirir. Daha iyi aciklama istersende arastir derim.
Bu pozisyonda bedelisi kabul edilmez .Bunlar bunu gayet iyi bilirler ...
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...04f93e9af4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bba8afe674.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ziki tuttuk vesselâm
fabrika alımı iptal
KAP: ALYAG [ ] ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/732883
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2019-01-14
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 11.12.2018 - 22.11.2018 - 24.09.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Borsa İstanbul A.Ş. (BİST) tarafından Şirketimizin Yakın İzleme Pazarına alınması nedeniyle yaşanan süreçten dolayı Özkar İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Özkar Global Gıda Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. hisselerinin bünyesinde bulundurduğu Üretim tesisi ile birlikte alınmasına yönelik imzalanan sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir.
Şirketimiz Ege Bölgesinde daha uygun şartlarda bitkisel yağ alanında yeni üretim tesisi ve üretim modelleri üzerinde çalışmalara devam etmekte olup süreçler hakkında bilgilendirme yapılacaktır.
Kamuoyunun Bilgisine arz ederiz. Saygılarımızla.
Ne umduk ne bulduk.. dahada duzelmez mkym. Boyle silinir gideriz
Malda yakalananları kurtaracak tek şey şirket birleşmesi haberinin gelmesidir. Ellerindekinden zor kurtuldular. Bu nedenle bakıyoruz ediyoruz görüşüyoruz deseler de asla yeni bir yağ üretim fabrikası alacaklarını sanmıyorum. YTD.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bmexs gibi olmaz insallah
değil kendileri yedi ceddi..bu adamlarla aynı soyadını taşıdığına utanmalı. bunlardan kalan malı.almamak için dua etmeli...odununuz bol olsun.ş.....
Heralde hisse pul olunca toplarlar s..f..ler
arkadaşlar altın yagla ilgi spk yı dilekce yazalım ben spk özel kalem müdürüyle görüstüm ve bu konuyla ilgili dilekçe yazın ve baskana dilekçeyi kendişinin verecegini söyledi bunun için gerekirse çarsamba günü dilekce yazıp götürecegim ben ankarada yasıyorum bu serefsiz çeviklerin paramızın pul olmasına musade etmeyelım spk yı bir önce devreye sokalım özel kalemin faks numarasını yazıyorum sizde hakkınızı arayın03122196781buraya meramınızı yazın faxlayın ne kadar dilekce okadar dıkkat ceker saygılar
Ne ile birleştirecekler ki?
Krsan var aynı nitelikte ve örtüşür falşyet alan var. Birleşme için uygun ama Krsanı da iyi öğüttüler.
Ama KRSAN a patron ait bir şirketi 29 milyona satın aldıracaklar mış! yani şirketin bütün nakiti patrona gidecek ve üstüne üstelik patrona borçlanacak. (tabi patrona ait bu şirketin neyi varda 39 milyon değer biçilmiş bu da ayrı bir soru) Bu belirsizlik içinde Krsan ile birleşme bile çok sakıncalı durum gibi görünüyor.
Yine ARTI nın bütün parasıyla genyh hisseleri satın aldılar, sonra bu hisseler üzerinden şirketin bütün parasını hiç ettiler
ALYAĞ ın büyük miktar parasında (sanırım o dönem 40 milyona liraya yakındı, yaklaşık 15 milyon dolar eder) ilişkilş taraflardan Etilr hisseleri alındı, yazık oldu o paracıklara. O paracıklarla ortaklığa gerçekten artı değer katacak çok daha iyi işler yapılırdı. Etiler ortak olunduysa ne oldu? Üç yıldır Etiler hep zarar. Birde 12 - 15 milyon dolardan Alyağa aldıkları Etiler hisselerini aynı fiyattan başkalarına da sarsalarda görelim.
Hep borsada halka açık şirketlere ilişkili taraf şirketlerinşn hisselerini aldırarak, halka açık şirketin paralarını hiç etme olayları serisi. Yola devam
Nerdeyse anlaşmak üzereyiz dediği yeri almayan patrona adi sahtekar demek hakaret değil hakettiği bir sıfat olur.
Birde mübarekmiş binlerce kişinin hakkını yiyenden olsa olsa ******** olur.
Patron bozuntusu 20 yılda senin gibisine ilk defa denk geliyorum. Hergün yüzlerce küfür beddua alıyorsun hiç utanman da yok. Ne kadar geniş insansın çözemedim seni.
Birde sürekli twitter da hükümete yalakalık yapıyorsun ama pek işe yaramadı herhalde bütün şirketlerin gözaltında.
Bu kadar ah ile sürünmeden ölmezsin sen. Güya inançlı birisin. Senin en büyük inancın para olmuş. Allah seni çok güzel çarpacak hepimiz de göreceğiz oh iyi olmuş diyeceğiz.
Arkasini hukumete dayamis bu cevikler bunlara bisey olmaz olan bizim gibi sahipsiz ky.lara olur. Fakat Allah var Gam yok. Vakti geldimi onlarida carpacak..
Alayının mina koyim
Eylül ayında,düşen satın alma haberi,sonuçta hüsran oldu...