bol şanslar... iyi takip etmen gerek...
Demedi deme...
Printable View
Uyarı ıçin teşekkürler
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.90 dan 3.00 küsürlere
mütemadiyen gitti geldi;
bu aralıkta;
a) ya mal topluyorlar.
b) yada mal boşaltıyorlar.
anlamak zor... inşallah a şıkkıdır...
Gel gel yapıyor benim gibi saftiriklere
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço süper bu bilanço ile hakkı yarın tavan açmak
-126 milyon zarardan 5.7 milyon kara geçmiş
Bence tavan açıp şirket hakkını vermeli birde doaş fabrikayı bunun arsasına yaptımı vayki vay
bu bilonçaya bu harektler yakışmıyor bence gidecek adamlar toplamak ile uğraşıyor
kimse yokmu....
Helal olsun bana arkadaş ben ayrıldım...
Bugün olmadı yarın tavan olurmu iyice mal topkasınlar sonra rahat rahat 5 üzerine atar
bu akşam bürüt takas gelir kesın
Küçük yatırımcı kaldımı acaba... ben dahil
ben kaldım :)
Yarın 4 TL üzeri atarmı
https://www.ntv.com.tr/video/turkiye...NU2UVHQcjVhc_Q
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi DuyurusuA+ A-
Özet Bilgi
Pay Piyasasında Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi
İlgili Şirketler
[DGGYO, EUYO, OLMIP]
İlgili Fonlar
[]
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında DGGYO.E, EUYO.E ve OLMIP.E payları 18/11/2019 tarihinden (seans başından) itibaren 02/12/2019 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi uygulandığı süre boyunca piyasa yapıcılık faaliyeti yapılmaz.
2-3 gün önce 2,99'dan alıp 3.13'tan satarak çok kar ettim. :evil:
(Anlık fiyat 3,81)
Haftaya yasak ile patron eli rahatlar 5 TL üzeri atarmıyız
***YAYLA* *CEMAS* *ADANA* *AVGYO* *BRMEN* *TDGYO* *MTRYO* *OSTIM* *DGGYO* *ADNAC* *BJKAS* *ARSAN* *KLGYO*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören
***YAYLA******CEMAS******ADANA******AVGYO******BRM EN******TDGYO******MTRYO******OSTIM******DGGYO**** **ADNAC******BJKAS******ARSAN******KLGYO*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler ADANA, ADNAC, ARSAN, AVGYO, BJKAS, BRMEN, CEMAS, DGGYO, KLGYO, MTRYO, OSTIM, TDGYO, YAYLA
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
ADANA 1 ADANA ÇIMENTO SANAYII A.S. A GRUBU E MÜNIR IÇÖZ 127,190
ADNAC 2 ADANA ÇIMENTO SANAYII A.S. C GRUBU E MÜNIR IÇÖZ 125,590
ARSAN 3 ARSAN TEKSTIL TICARET VE SANAYI A.S. E BAYBORA ERCAN 10,000
AVGYO 4 AVRASYA GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E TOLGA ERCAN 161.692,000
BJKAS 5 BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S. E BAYBORA ERCAN 309.029,000
BRMEN 6 BIRLIK MENSUCAT TICARET VE SANAYI ISLETMESI A.S. E BAYBORA ERCAN 150.100,000
CEMAS 7 ÇEMAS DÖKÜM SANAYI A.S. E TOLGA ERCAN 32.811,000
DGGYO 8 DOGUS GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E BAYBORA ERCAN 46.308,000
KLGYO 9 KILER GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E BAYBORA ERCAN 50.000,000
MTRYO 10 METRO YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E BAYBORA ERCAN 350.000,000
MTRYO 11 METRO YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E TOLGA ERCAN 139.000,000
OSTIM 12 OSTIM ENDÜSTRIYEL YATIRIMLAR VE ISLETME A.S. E TOLGA ERCAN 50.000,000
TDGYO 13 TREND GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E BAYBORA ERCAN 9.696,000
YAYLA 14 YAYLA ENERJI ÜRETIM TURIZM VE INSAAT TICARET A.S. E TOLGA ERCAN 21.077,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/799810
BIST
(20/11/2019 - 17:06:05)
Dünkü dökme hareketi başarılıydı korku saldı ben bile bile döküldüm neredeyse. Kar aciklanan Bilanco, wolksvagen ,galataport var halbuki ....neticede bugun surdu yukari ayni yerine geldi.
patates atabilecek varmı...
otomatik klavye azizliği... pasta yazıyorsun
patates yazıyor :-)
olursa olur olmazsa çay demleriz...
3.54-3.60 aralarında başlayan dggyo serüvenim Bugün 4.08-4.12 arasında sona ermiştir. Bu kadar macera yeter... tesekkürler dggyo...
sattığım dan beri takip ediyorum. bir aşağı salmadı. illaki salacak ve oradan fulleyeceyim. sabır sabır sabır
Harbi bu hisse neden düşmüyor...
hisse gidiyor kimse yok
nihayet devreleri yaktı
hala 3.90 lara gelmedi. alış fırsatı
vermiyor aşağı basarak. neyse
beklemeye devam...
nazar değdi kağıda... geçmiş olsun...