Çok komik bir harekettir. %10 yüksel sonra eksi kapat, bu hareketi anca bu gereksiz yapabilirdi. Şaka gibiydi.
Printable View
Çok komik bir harekettir. %10 yüksel sonra eksi kapat, bu hareketi anca bu gereksiz yapabilirdi. Şaka gibiydi.
Takas var mi?kim bu araci kurum? Ya ak ya da is tir
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yapı kredi robotu
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2. Çeyrek karı. Şayet sancaktepe ve Erzurum projelerinden gelen karlar eklenirse çok güzel bir kar rakamı gelecektir. O zaman iyi bir hareket bekliyorum. Ayrıca finans merkezi ne alemde bilen varsa yazabilir mi..
halkbank cezası belli olmadan hareket zor grafikleri incelerseniz halkbank la aynı halkbank yükselmeden zor
Halkbanka kaldıysa işimiz zor. Ama Halkbanka gelecek ceza hlgyo ne kadar etkileyebilir ki.
Bu günkü hareketin olumlu ya da olumsuz ne getireceğini yarın göreceğiz. Yarın devamının geleceğini düşünüyorum. Zira yatağa bağlayan ve düştükten daha düştükten almayı bekleyen kişileri alım yönünde tetikleyecektir.
75 kuruşken tombul parmak ile 83 e kadar almanın nasıl bir mantığı olabilir hala anlayabilmiş değilim.. Mal toplamak olmadığı aşikar.. Ucuz yollu toplamak varken neden 77 78 79 ... 83 ??
Bir de bu senedin takasında hiçbir yabancı aracı kurumun bulunmaması da çok ilginç..
Bugun hareket dikkat çekmek amacıyla yapılmış olabilir alıcı ortalaması 0.77 0.80 lerden çok küçük lotlarda işlem yapıldı
Alan ve satanlar kimler biliyormusunuz.
0,75 ten 0,83 e kadar alan var satan sıfır nasıl bi robot bu?
Biri dunu ve bugunun pastasini paylasabilirmi?
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kötü bir hisse..
Yaklaşık iki ay önce girmiştim, endeksten çıkarılması da tuz biber ekince dün ve bugünkü hareketi fırsat bilerek çıktım.
Kalanlara iyi kazançlar dilerim.
Halkbank ceza beklentisi devam ediyor, açıklanırsa zaten hem o hissede hem de bunda deprem olur.
Hakan Atilla davası bitti, beklentilerden çok daha az bir-iki yıl hapis aldı.
18 Temmuzda papaz brunson davası var, ona vereceğimiz dava büyük olasılıkla halkbanak kesilecek cezayı da etkileyecek.
Gün içi 0.79 gördü, 14.30 itibariyle 14m hacim oluştu. Ama gün sonu 0 primle 0.76 kapatırsa hiç şaşırmam:))
Şerefsiz hisse tam da 0.76 kapattı, yanıltmadı bizi. 20 m işlem yap sonuç sıfır. Tam kendine yakışanı yaptı.
Seni satmayı o kadar çok düşündüm ki ama lanet olsun 4 yılımı çaldın. Tek kuruş kazandırmanın üstüne param yarıya azaldı. Her sene bir bahaneyle elimde tuttun kendi.. Bu sene satacaktın yine bir bahaneyle tutturdun kendini elimde. Bu sene ki bahanen ( Zırt hikayen) Sancaktepe ve Erzurum projelerinden satılan konutlardan gelecek karın bilançoyu eklenmesiyle 100 m gibi bşr rakamın oluşacak olması. Bu da seni belki hareketlendirir ümidiyle tutmaya devamm...
0.68 den satmak nedir arkadaş. Dibin dibi bile değil. Biz iflah olmayız.
Olmayız valla :oleyo:
2013 Şubat Arz fiyatı 78 cent ( 5 senelik $ faizi 15 cent'i de eklersek günümüze yürütülmüş fiyatı 93 cent olur ) , 2018 Temmuz fiyatı 13 cent , Kağıt çok net batık bir çöptür. Devlete güvenip arzdan alanın zararının çıkması için çöpün $ bazında % 715 artarak 4.55 TL olması lazım. Bence kesin olur , inancım tam. :kahkah:
Babası hareket çekmesi bunun yürüyeceği yok. Halk %12 bu ise hala mıymıyyy...
Ne değerli Rahipmiş, ev hapsine alınması bile halk bankasına tavan yaptırıyor. Şimdi bakalım Bu Justin karşılığında Abd ne verecek, Komşuda pişer inşallah bize de düşer:))
Arkadaşlar destek direnç hakkında bilgi verebilecek var mı?
Beklenti nedir?
Bilanço tarihini bilen var mı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0.74 görüp başladığı yere geri gelmesi takdire şayan
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede yabancı yok.. Sanırım speğin eli çok kuvvetli.. Kademelerde yüklü satış gördüyse alıp geldi.. Anlaşıldı
Bu hisse giderse ağır ağır gider .. Kimse anlamaz gittiğini.. Yani kimseye yedirmem der gibi.. Şiiişt çaktırmadan [emoji41]
Bir analiz okudum..bu 0.98 faiz indirimi olayından en çok ekgyo hlgyo ve torunlargyo fayda görcek diyordu
Sent from my Redmi Note 4 using hisse.net mobile app
1.72 kapat madem
Valla ben eksi kapatır diyordum. Günlük %5 yap gün sonu kocaman 0. Alıştık artık.
Yedirmem diyor..
İcruy ve acemi nerde?
Arkadaşlar halkbank ciddi ceza alsa kapıya kilit vursa bu hisseyi nekadar ilgilendirir.gecmiste egebank battığı zaman egyo diye GYO şirketi vardı.defter değeri 7 TL idi.0.25 kuruşa su içtik üstüne.boyle bir son yaşanır mı?
niye bu kadar düştü bilen var mı.96,98 alıp satardım bir zamanlar.dohol 80 krş tu o zamanlar....