Bu hissenin hareket tarzı veya sahibinin hareket tarzından anlayan biri varsa bı yorum alabilirmiyim
Printable View
Bu hissenin hareket tarzı veya sahibinin hareket tarzından anlayan biri varsa bı yorum alabilirmiyim
Ha bide ta yukardan alan arkadaşlar bu zararı iyi göğüsleyen oluyor onları takdir etmek gerek demekki para çok arkadaşlarda
Ey SPK bu kişilere neden bı yaptırım yapmıyorsun. Neden bu kadar milleti birilerine yem ediyorsun. Yükselmesi diye değil seslenişim düşmesi içinde değil insanların adam gibi yatırım yapması. Burası kumar masası değil bunu göster.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4e676fa555.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b84cc1f294.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ek 26755
TL bazlı tarihi zirvesinde olmasına ve son dönemde hareketli günler geçirmesine rağmen forumdaki sessizlik enteresan.
Tavan kapattığı gün bile yazan olmamış, herkes çalı arkasından takip ediyor sanırım.
TL bazlı oluşan çanak formasyonunda hedefine yaklaşan fiyat, dolar bazlı çanağı tamamlaya bilecek mi acaba?
Çanak oluşumunda başlangıcı 2017 Eylülünde 9 dolar civarı olarak kabul edersek, 7 buçuk dolarlık bir çanak derinliği oluyor ve 9 doların kırılması halinde 16 dolar seviyeleri hedef oluyor.
Dolar bazlı tarihi zirvesinin 25 dolar civarları olduğu göz önünde bulundurulursa, 16 dolar olan hedefin gerçekleşmesi çok da şaşırtıcı ve sıra dışı gelmeyecektir.
Bunun gerçekleşmesi durumunda ise dolar bazlı tarihi zirvenin güncellenme ihtimalini de bir kenarda tutmak faydalı olacaktır.
Teknik olarak oluşan bu hedeflere;
Kanal İstanbul projesinin başlaması ve göltaşın bu projeye tedarikçi olma ihtimali ile Göltaş Enerjinin halka arz ihtimali yeterince destek verecektir ve gerçekleşmeleri halinde hedeflerin yakalanması zor olmayacaktır diye tahmin ediyorum. (Bu ihtimaller tamamen kendi varsayımlarım olup her hangi bir bilgiye dayanmamaktadır.)
Tabi ki bunun gerçekleşmesi biraz zaman alacaktır ve bugünden yarına ya da bir kaç ayda olacak bir durum değildir.
Yaklaşık 10 yıldır yatırımcısını üzen göltaşta kısada çok güzel bir yükseliş yaşanmasına rağmen, gerçekte uzun vadeli yatırım yapmış olanlar için kaçırılmış fırsatlarla birlikte henüz maliyet dahi kurtarılamamıştır.
Yazdıklarımın küçük ve amatör bir yatırımcının kendi görüşleri olduğunun bilinmesi ve yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemesi gerektiğini vurgulayarak;
Uzun vadeli yatırım yapanların da gerçekte kazandığı günleri yaşamak dileğiyle.
Cümleten bol kazançlar.
Sessizce izliyor herkes halinden memnun
Yatırım tavsiyesi değildir
https://ibb.co/8s5ptQr
Kırmızı düşeni görürmü acep..
hisse 60 geldi yazan sayısı baya arttı 6 ay önce 15,16, 17 iken yazan yoktu. bu beklentilerin hepsi o zamanda vardı... bir habere dayanmadan giderse sıkıntı. sert yukarı hareket, sert te düşüş demek. ama neresi.
bakalım bu gidişin ardından destekleyici bir haber gelecek mi? burası çok önemli artık eskisi kadar ucuz değil.
navlun fiyatlarının artışı, elektiriğe gelen zam, konteyner bulunamayışı, yekdem davası şirket için sıkıntılı haberler.
olumlu olan tekşey avronun düşüşü.
GÖLTAŞ çimento yolun çok uzun piyasa değeri 140 bin dolar daha normal değil daha çok gideceksin bekliyorum ytd
bu sert hareketler tanıdık bir grubun hareketlerını benzıyor anlık alıcı ve satıcıyı gorebılen varmı
selam... :)
selam :).....
bakalım bir yakında belli olur..
Sessizce izlemeye devam👏👏👏
Bulutların üzerinde uçuyoruz,,yanlış anlaşılmasın ichimoku bulutunun :oleyo:
bakalım sert düzeltme nereden yapacak merak ediyorum
Bu hisseyi taşımak istemiyorsanız satın arkadaşlar. Her yükselişte sert düzeltme nerede sert düzeltme nerede. Ne yapmak niyetindesiniz. Korku verip milletin moralini bozmak neden ve kimin işine gelir. Allah aşkına böyle saçmalıklara bir son verin. Hisse tekniği olarak 40 üzeri kaldığı sürede çok güzel yerlere kadar uzar gibi duruyor, bu sözlerim kimseye yatırım tavsiyesi değil
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hisse yukselis trendinde nereye gider bilemem ama iyi bir ivme kazandigi bu gunlerde olumsuz yazmayin umudumuzu kirmayin hayellerimizi yikmayin.
Uc gunluk yatirimci degilim 11 yil oldu beya tam onbir yil.
Korkan gunlukcu olan hisseye guvenemeyen trenden insin.
Ytd
evet 40 üzeri durur bunda sorun yok.ama bana kimse 40 ın üzerinde durdukça 45 e inmeyeceğini garanti edemez.32 yıllık borsa tecrübemde bu tip hisselerde sert düşüşler hep olmuştur olacaktır da. ama nerede yapar bu düzeltmeyi bilemem.ayrıca ben kimseye korku panik salma derdinde değilim.hisse gittiği sürece burada herkes halay çeker de,sert düşüş yediği zaman burada küfürler havada uçuşur.umarım böyle bir durum olmaz
Ben bu sayfanın seviyesinin çok ahlaki olduğunu biliyorum. Küfür eden görmedim burda... dediğim gibi siz BİST 30 alın kafanız rahat olsun. Burası milyonerlerin sayfası. Sayın korku endeksi. [emoji112][emoji112][emoji112] hedef [emoji457] olarak algılanmasın lütfen düşe kalka 3.5 lu haneleri bekliyoruz. [emoji383][emoji457]
Yukselisine guc kazanmasi icin elbetteki duzeltmeler gerekiyor. Fakat teknik olarak baktigimizda son 3 kapanisin harika oldugunu soyleyebilirim. Yeni bir kanal acildigini dusunuyorum.
Pazartesi bereketli güzel bir haftanın başlangcı olur. İnşallah
Güzel hareketler bunlar
Göltaş beni sevindirmeye devam ediyor
teknikçi arkadaşlardan ricam...direnç hangi noktada var
ilk hedef görülmüş.. darısı diğerlerinin başına diyelim..:)
https://i.hizliresim.com/HzrwA1.jpg
Bugünkü alım/satım dağılımını atan olursa iyi olur
Ytd
bugün 2 defa tavana 2 kademeye kadar aldılar ama zannediyorum tavan olacak algısı yaratıp iyi mal verdiler koşanlara.belki yataya girer bir süre ama 60 daki gap oluşumuna değer mi bilemem.
2020 sen satmadan 120 zor. [emoji41] çok endişelisin, kardeşim. Akışına bırak. Golts bu boş hisse değil rafık.
82 fibo direnç ...
bir yerde kar almayı bilmek lazım..
https://i.hizliresim.com/p1wam9.png
82 üstü tutunursa olur mu.. bilinmez. ne olacağını sadece götüren grup bilir..
https://i.hizliresim.com/qgq96e.png