Teşekkürler sayın ogon..
Siz daha evvel her gün j.o.i.n verirdiniz..
Başka bir sayfada mı veriyorsunuz.
Printable View
Teşekkürler sayın ogon..
Siz daha evvel her gün j.o.i.n verirdiniz..
Başka bir sayfada mı veriyorsunuz.
Bugün ekran başında olamadım. Ekran paylaşmayı kastediyorsaniz ben hiç **** vermedim.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evvelki mesajlarımda Zigzag hareketi derken neyi kast ettiğimi anlamışsınızdır umarım.
5 aydır bilhassa gözlemliyorum hiç yanıltmadı beni.
Teşvik paketinde yer alırsa belki sistemi bozabilir ama.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşvikten yararlanma durumu var mi acaba arkadaşlar 1 aydır hergun aynı hareket yapıyor bu böyle mı devam edecek arkadaşlar
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım değil, kaldıraçlı piyasa hissesi. %2-3 için alıp satılacak kıyamet kadar hisse var. Hissenin ana aktörleri de varant pozisyonlarına göre oynuyor. Ve bu gerzek adamlar yeni Türkiye'nin vizyonu olan babayiğit ekibinde.
Konsorsiyuma bu gerizekalı soyguncuları nasıl aldılar, hayret. Bence yanlış hesap bağdattan döner ve tcell i kapı dışarı ederler.
Yerli otonun ceo’su inşallah Murat Günak olur
Peki yükselme durumu var mi arkadaşlar bu sürekli böyle mı gidecek sanırım ilk 3.ceyrek bilanço açıklanana kadar böyle gidecek hayırlısı inşallah
Her 15.02 ye düştüğünde 1000 lot alıyorum
Bolinger’de sıkışma var
Temettü 1 hisse başına 0,86 kuruşa çıkması İçin teklif yapılacak
Günaydın arkadaşlar. HSBC bize yamuk yapıyor
Ek 17472
temettü ödemesi ne zaman yapılacaktı dostum ?
Haziran,eylül,Aralık da 3 taksit
teşekkür
Top cevriliyor 2 haftadir Anlasilan mart varantlarini kaldirmayacaklar zaten iki tanesi sifirlamis tcidm 1 kurusta bekleyen 1.164.000 tcidn 1 kurusta 432.000 küsürle sifirlamis tcidl 1-2 oda sifirlamis gibi bisey cikmadik candan umut kesilmez hesabi bekliyor millet 15 kullanim fiyatli tcidk da 8-9 da can cekisiyor. Milleti sifirladilar subat martta. Buralarda oyalanip dususe oynayanlarida dusurmeden gun kaybindan zarara sokup belki de oyle roketleyecekler. Cok sıkışti grafik. Patlama haftaya olabilir. Temennimiz o yonde. Hayirlisi artik.
....
Dostlar Turkcell süper teşvikden yararlanacakmı?
Hiç yararlanacak gibi durmuyor inşallah yararlanır ama bir de ne için kullanacak ki ancak yerli oto olabilir
BloombergHT de ismi geçti ama kesin değil..
Kesin olan sadece Sasa dedi BloombergHT.
Bir de cengiz holding in Mazıdağı nda fosfat madeni projesi varmış Ali Bey söyledi
Haber düşmüş şirket ve vakıf kuruyor nasıl olur ki
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yerli otodan önce yerli kedi köpek maması üretsek nasıl olur? :-)
Kedi Köpek mamasını üretemeyen otoyu hiç üretemez. Önce basitini yapalım sonra zorunu yaparız. :-)
Kedi-köpek mama ithalat 207 milyon doları aştı
http://www.haberturk.com/kedi-kopek-...832943-ekonomi
https://i.hizliresim.com/p63Rvq.png 87 den 1.5 milyon emir gecildi. Kimden kime gitti acep?
....
*telia, "turkcell genel kurulu, turkcell holding hissedarlarının yaptığı temettü önerisini onayladı"
Supeer bir haber... Şov başlar bence..
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Neyse bugün yine çok şükür dunu telafi etti sürekli aracı kurumlardan hedef yükseltiyorlar ama tcell yerinde sayıyor nisan ayı en azından tcell için değerli geçer
Dar bir aralıkta 17 milyon işlem adedi bana tuhaf geldi, danışıklı döğüşle hisse sahibimi değişti
15.03 den 9milyonluk satisi karsilayan kim acep? Bu arada an itibariyle amerika tcell %3.33 primli nisan guzel gecsin artik.
....
Vay arkadas gun sonu dagilima bakiyorum citi 137 milyonluk mal almis 15.03 u karsilayan citiymis. Diger yabancilarda alimda ama totalde 5 milyon para cikisi var. Anlayan beri gelsin.
....
Yok hocam bende kuslu siteden baktim. Citinin alislari meksa satislariymis karsilikli islem yapmislar. Citi 137milyon liralik alista credit 6milyon lira dotce 1.700 meri teyze 2.500 yat. Finans 2.300 le alistalar satici hsbc gozukuyor 8 milyonla. Detayli bi arkadasimiz paylasirsa cok daha ayrintili bakabiliriz diger kisminda belki baya toplamislardir.
....
Bu arada amerika %4e merdiven dayadi ilginc biseyler olacagi kesin :D
....
Hakkimizda hayirlisi. Dunki satista Meksa da 9milyon lot varmiydi varsa ilerleyen gunlerde meksaya gecen nakitle citi adina mi alimlari devam edecek acaba hep beraber yasayip gorucez amerika tcell %4.5 primli bize de biseyler duser belki. bol kazanclar herkese.
....
Günaydın arkadaşlar
Ek 17628