Arkadaşlar,
Yarın da 4 üzeri kalabilirsek ilginç fiyatlar görebiliriz
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Arkadaşlar,
Yarın da 4 üzeri kalabilirsek ilginç fiyatlar görebiliriz
Hey Allahım yarabbim ne belaya bulasmisiz biz. Yine 4 üstünde kalmadık
4 00 e 31 bin lot satış koymuş küfür eder gibi o çocuğu spek
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 üzeri kapatmaması için bu kadar yırtınmalarının sebebi nedir anlamış değilim.
Twittier.de bir yerde kağıt fiatlarına zam yapıldığını okumuştum. Baskının nedenı acaba bu olabilirmi.
Yazının ne kadar doğru olduğunu da bilmiyorum. Bilgisi olan yazabilirse sevinirim./ytd..
ALKA kağıt ürünlerine yüzde 30-40 zam geldi ve çoğu kişinin haberi yok. Sezonda açılıyor ve kağıt hisselerinde hareketlilikler başlar.
Yüzde 3.25 puan düştü 19.75 'den 16.50 düştü
2 ay içinde 24 'den 16. Ya geriledi faiz faiz yüzde 10 geldiğinde borsaya para girişi çok olur dövizde geriledi önceki merkez bankası başkanı olsaydı döviz firlamistı yeni başkanı tebrik ediyorum
Yüzde 15 yüzde 20 fiyata göre temettü veren şirketler ufak ufak alınır örnek 4 tl fiyatı olan bir hisse 60 krs kar payı verdiğinde yüzde 15 temettü demek ytdr
Şükür 4 üzeri kapatabildik. Yarın da 4 üzeri kalırsak hisseye talep artabilir. Yaklaşık 30 aydır sıkıştığı bant aralığından artık çıkması lazım
Bu dönemdede 3,5 - 4 aralaginda kalirsa bu kagidin endex getirisi tam bir cöp olacak. SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle katılıyorum. Yatırımcısının kaybı inanılmaz boyuta çıkacak. SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Insallah 6 li rakamlara atar [emoji4][emoji106]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yönetim hiç demiyormu bizim hissemize talep niye yok neden bizim şirketimiz degerlenmiyor halka açılmak milletin parasinimi almak yoksa ortaklarada kazandirmakmı suan küçük hissedarlar 2 senedir zararda
Emsal şirketler zararda açıklasa bunun kadar düşmedi üstüne kazandırdı yönetim hissesine sahip çıkmadigi için cakallar hissede her türlü fırıldak baskı yapıyor yönetim istesin spegin anasını ağlatır alkim kimya her sene 20 milyon 30 milyon kar payı alıyor alkim kagitdan aslen alkim kimya sahip çıkması lazım alkaya fakat alkim kimya Ya bile sahip çıkmıyor yönetim 5 lot 10 lot işlem görüyor hisse kat desen var karpayında veriyor talep yok hissede
Aşk olan yerde sevgi vardir
Huzur vardır
Fakat
Güven yoksa ne aşk ne sevgi nede huzur olur yönetim bizlere küçük ortaklara güven vermesi gerek güven verirse hissenin ortakları çoğalır hisse buralarda kalmaz küçüğüde büyügüde mutlu olur bereketli cumalar ytdr
Bu sorunun tek cevapi var : Sirket yatirim yapiyor mu HAYIR
Büyümeplani var mi HAYIR
Borsada gelecek satin alinirSM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alkanın zirvesi 4.959
4.95 tl burası ne zaman gecilirse yüzde 50 en kötü yukarı yapabilir zirveyi kıran yüzde elli yukarda durur .4.95 i kırması için ya çok güzel kar getirmesi lazım ya ihale alması lazım yada alacakları
Tahsil etmesi lazım yada kuvvetli biri hisseye girip kılıcı eline alıp dogramasi lazım ytdr
Arkadaşlar
Hadi hayirli olsun. 4 üzeri 2. Kapanışı yaptık. Jeopolitik bir sorun çıkmazsa bana göre hissenin 2017-2018 deki gibi bir yükselişin onu açılmıştır. Bundan sonra satanlar tekrar alım fırsatı bulamayabilir veya daha yukarıdan almak zorunda kalabilir. Şahsi kanaatim hisse buradan döner dedikçe daha yukarılara sürecekler
Ağzın bal yesin
ortak bu benim sadece şahsi görüşüm. çok heveslenmemek lazım. ne de olsa 2 yıldır millete kan kusturmuş bir hisseden bahsediyoruz. ancak endeksin genel durumuna baktığımda umutluyum. zira birçok hisse tarihi zirvelere geldi. ayrıca yükselişin genele yayıldığını görüyorum. bu nedenle endeksin başta thy, asels, eregl be petkm olmak üzere ağır top hisselerin desteğiyle yükseleceğini düşünüyorum. alkanın da büyük resimdeki üçgeni yukarı kıracağını düşünüyorum. şayet bu olursa fiyatı katlama ihtimali yüksek gibi. tabii bilanço desteğinin de olması lazım. bu arada patronun alım yapması da çok ilginç. son söz: dow jonsun da 30 bin seviyelerine gelme ihtimali çok yüksek. ondan sonra da tüm dünya borsalarında bir resesyon veya başka bir nedenle 1, 1,5 yıla kadar yayılacak ve yuzde 30 veya 40 civarında düşüşler olacağını değerlendiriyorum. ama tabii kendi fikrim :))
Vesbe de böyle durdu durdu sıkılar sıkıntılar 10 lira larda hisse oldu 1 haftada 20 tl
Hadi Bakalim adim adim hedefe .....piyasalar bozulmazsa güzel bir trende gibi.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet bugun yukari gidis var alka uzun vadeci icin iyi bir hisse bana gore Al sat tut tavsiyesi degildir
Spek koyunlarini arıyor kaybettiği hisselerini kaybettiği koyunları ahira koymadan götüremem diyor kurt kaptı koyunları spek kurt yedi alkalari [emoji4]
Yüzde 4 düşmeyi gerektirecek ne oldu? Bilen var mı?
En çok düşen hisseler arasına girmişiz yine hey Allahım sen sabır ver
Alka ne zaman cikis kulvarina girse piyasalar bozuluyor. Bir kac haftadir verdiklerini geri aldi. Zaten düsmeye bahane ariyan bir kagit......SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hasta etti bu hisse bizi nekadar talepsiz alıcı yok hissede yazıklar olsun hissesine destek vermeyen yöneticilere gavur malı gibi veriyorlar yönetim elinden alamıyor spegin mal mal bakıyorlar bir gün delikanlı olun yönetim alın bu ******** spegin elinden bu hisseleri
alka ile ilgili umutlarımız, bugünkü düşüş ile yerini yine hüsrana bıraktı. yazık vallahi yazık. o kadar zaman beklemelere, umutlara yazık. ne oldu da %4 düşüyorsun be haysiyetsiz. çok mu para kazandırdın, çok mu yükseldin?
şu saate kadar alış kademesinden 190 bin, satış kademesinden 440 bin lot işlem geçmiş. ne güzel
adam 4.10a 50 bin satış yazmış
4.10 satış kademesi 90 bin lot oldu. şaka mı lan bu
hepimize geçmiş olsun. bu umut dalgası da bitti. haftalardır verdiği primi, bir günde aldı. senin burdan oraya kadar....
Vay senin gibi hissenin de sirketin de... iki günde yüzde 6 oldu düşüş
4 üzeri kapanmasın diye yirtiniyor
Böyle yönetimi ALLAH ıslah etsin böyle speginde ...........
Spekler yönetim bir hareket ediyor gibi yönetimden izin almadan böyle hareket edemez spek yazıklar olsun küçük yatırımcıya zarar veren ********lere
Allahın cezası. Biz lanetlenmisiz arkadaşlar. Başımıza bela almışız. Şayet gelecek hafta 4 üstüne atıp hızla uzaklasmazsak yine aylarca beklemeye devam ederiz gibi
Dolar da gelecek hafta ateşli olacağa benzer
ziraat hissenin anasını ağlatıyor şu anda. kademe gözetmeden yine satış yapıyor
Alkanın spegi çok o çocuğu gördük ama senin gibisini görmedik sen o cocuklugunda en üst leveldesin bu kadar bezdirdin bizi gün yüzü görmeyesin çocuklarından hayır goremeyesin tam ve katıksız bir o cocugusun sana insan diyenin.................?
Arkdaşlar biz gerçekten yanmisiz. Mayistan bu yana o kadar çok hisse yüzde yüzden fazla prim yaptı ki sadece bakıyoruz
Baskı üzerine baskı yapa yapa fiyatı oynatmadı zararlı hisseleri bile prim yaptı sanki zarar açıklamış gibi işlem görüyor fiyatı işlem hacmi de yok millet bezmiş hisseden yanına yaklaşan yok alkim kimya da aynı hisselere arz talep yok buda yönetimin ayıbı
Yönetim hisselerine sahip çıkmıyor kulaklarını tikamislar duymuyorlar hak dan adaleden bahsedince herkez kendini öve öve bitiremiyor
Peki küçük hissedarların hakkı nerde 2 senedir tl bazında bile zararda millet her şey ikiye katlandı milletin parası pul oldu üç beş cakala meydan vermeseydiniz hisse bu halde olmazdı tv de bizim fabrika atsamız 30 milyon dolar dediler suan şirketin piyasa değeri 30 milyon dolar
Bu fabrikanın içinde makina yokmu boş mu bu fabrika bu fabrikayı kursan yeniden kaça kurulur yazık az biraz insan olun beddua yemenize az kaldı