Elindeki 27 milyonluk gayrimenkulü değerlerdilerse kâr beklentim 60 milyon üzeri olur
SM-J730GM cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Elindeki 27 milyonluk gayrimenkulü değerlerdilerse kâr beklentim 60 milyon üzeri olur
Yüksek ciro artışı bu hisseyi hareket ettirir. Bunun için büyük iş anlaşmaları, yeni alanlarda yatırımlar, ortaklık ve birleşmeler gerekiyor. Şirkette bu potansiyel var. Sadece paylaşmayı sevmiyorlar.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar beklentim 53 milyon TL civarı.
8.88 günlük haftalık ve aylıkta önemli direnci.. altı kış üstü bahar...8.88 üzeri kapanışlar hisseyi 14 tl ye taşır
Sayın emektar 8.88 seviyesini beta göre buldunuz.
Analizi paylaşmanız mümkün mü?
AYLIK GRAFİK....
https://i.hizliresim.com/19Z2Sg.png
HAFTALIK GRAFİK....
https://i.hizliresim.com/PYVdIH.png
Yurtdışından aç hesabı yabancıya tak bıyığı. Burada orge çocukluğu yap. SPK ne yapsın, işlemi robot yapıyor. Birde karşılık şifreli işlem yapıyorlar. Ne günlere kaldık.
Doğru zamanda doğru hissede olmak. Iste bütün mesele bu. Orge tavan. Tüm paydaşlara hayırlı olsun.😁
Tarihi 8,83 seviyesini görmüştük en yüksek, yeni zirve ile kapattı inşallah karanlık odada vermezler ise
Alanların bir bildikleri vardır elbette... artık yeni bir kanal açmış oldu kendine..
hayırlı olsun,
9.55 den verdim elimdekileri. Teşekkürler orge. Yine görüşmek üzere. Kalanlara bol kazançlar.
Hayırlı olsun. Benim daha zamanım var. Hesabı toptan keserim.
haftalık grafikte...8.90 üzeri kapanışlar hisseyi yukarı taşımaya yeterli olur..
https://i.hizliresim.com/N4zYDq.png
günlük grafik..2016 dan gelen çizgi...onaya gelmiş..buradan yukarı dönmeli...
https://i.hizliresim.com/DqsaWf.png
5..15..30.. ve saatlik grafiklerde filama var..yukarı dönmesi muhtemel...
Spek beni mala göz dikti. Boşuna bekleme, yatırımcı ilişkileri borsa uzun vade yatırım dedi.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sn ferden kapanışa yakın hareketlenince 9 ortalama tekrar girdim. 😁 iyi olacak sanırım. Al sattan yüzde 6 aldık. Yarın uzaması lazım artık.
Hayırlı olsun. Sayın Memurum. Hareket tarzı değişebilir. Deli bir speği var. Beklemeye devam. Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ooo tavan yapmış orge, hayırdır hangi dağda kurt öldü acaba:)
Son bir haftada %30 yaptı, herkes sakinleşti galiba, tatile falan mı çıktınız ortaklar?
Hisseyi kötü günde taşıdınız, iyi günde yoksunuz hayırdır:)
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/908381
Şirketimizin devam eden işleri arasında yer alan, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı Uzatması Projesi, Kirazlı-Bakırköy İDO Metro Hattı Uzatması Projesi ve Ataköy-İkitelli Metro Hattı Projelerinin, Scada kapsamındaki elektrik işlerine ilişkin 340.000 Euro+KDV tutarındaki teklifimizin kabul edildiği İşveren Elmak Kontrol Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. tarafından Şirketimize bildirilmiştir. İşveren ile sözleşme görüşmelerine başlanmıştır.
İşin 720 günde bitirilmesi planlanmaktadır.
Sözleşme görüşmelerinin olumlu ya da olumsuz şekilde tamamlanması sonrasında gerekli açıklamalar yatırımcılarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.
Bedel olarak küçük ama nitelik olarak önemli bir iş. İş otomasyon sistemi kurulumu. Önemli bir rekabet avantajı yaratır diğer teklifler için. Bu tip işler önemli referans doğurur.
Ayrıca bir otomasyon şirketi satın alıp tüm işi kendileri yapsa bu alanda büyük işler çıkarabilirler.
Şirketin hoşuma gitmeyen yani kaba elektrik işlerini yapması. İşin teknoloji tarafina da yatırım yapılması lazım. Klasik elektrik taahhüt şirketi mantığı bir kenara bırakılmalı.
Enerji sektöründe büyük fırsatlar var. Bu alanda taahhüt işlerine illaki girilmelidir.
Aşağı çekerek mal diye anca babaları alırsın.
Maşallah diyelim işler devam ediyor...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/909016
12.01.2021 tarihli açıklamamızda, Şirketimizin devam eden işleri arasında yer alan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Projesi'nde, İşveren Gülermak-YSE Adi Ortaklığı ile, Sinyalizasyon Sistemi Lokal Kapsam İşleri'ne yönelik 600.030,22 EURO+KDV tutarında ilave sözleşme görüşmelerine başlandığı kamuya duyurulmuştu.
Bahsi geçen sözleşme imza süreci tamamlanmıştır. İşin Ağustos 2021'de bitirilmesi planlanmaktadır.
Böylece Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Projesi'nde toplam sözleşme büyüklüğümüz 11.600.030,22‬‬ EURO+KDV tutarına ulaşmıştır.‬ ‬
Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.
bekleyeyim satmayim diyorum geri gelmeye başladi giden bir sürü saçma sapan hisse var düzgün olanlar gitmiyor
Spek sen tam bir yavrusun. Cebine akrep yuva yapmış. Daha çok beklersin.
Niyazi halen buralarda sürünüyor musun ?
Orge gene coşmuş maşallah..
alınteri her zaman kazandırır demişler,
1 ay evvel 300 milyon TL civarında iken şimdi 570 milyon TL piyasa değeri oldu,
yıl başından bu yana %55 oldu an itibariyle, Allah bereket versin
tabi uzun vadeci olarak tutmaya devam edeceğim,
şirket güzel işler başardı zamanla daha da ilerleyecektir inşaallah
54 milyon kar yazmış. Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gayet güzel hayırlı olsun, son çeyrekte 21,6 milyon kar toparlamış gerçekten,
Ben devam ediyorum, benim için bu kârlılık yeterli şimdilik, ileride daha iyi olabilir işler artıyor
demek ki son 2-3 haftada %40'ı boşuna yapmamış,
biz bilemediğimiz için hamallık yaparız, yeter ki kar etsin şirket:)
*oyak yatırım, orge enerji hedef fiyatını 8,50 tl'den 10,80 tl'ye tavsiyesini 'endeks altında getiri'ye revize etti
Aracı kurumların analizlerine ben de pek güvenmiyorum
Borsa da fiyatlamalar en çok gelecek algısı ile belirleniyor benim gördüğüm kadarıyla
çarpanlara bakıp ucuz pahalı denilmesi bir şey değiştirmiyor
gerçi çarpan olarak da uygun bence;
f/k 10,39 pd/dd :2,34 neresinden bakarsan bak iyi görünüyor
Orge de gelecekte işleri devam edecek ve büyüyecek beklentisi var
kolay kolay da işsiz kalmaz kanaatimce sektörde en iyilerden biri
başka elektrik taahhüt şirketi bilmiyorum da borsada zaten:)
Bunlar kadar dürüst ve karlı olanı yok. Anele var aynı sektörde. Ner kar var nede dürüstlük işleri güçleri pislik. Kords beğeniyordum beni beklemedi erken gitti. Orgeyi 400 küsür şirket içinden seçtim. Tesadüf değil. Bir zamanlar vertu vardı. Bendeyken temel ve teknik her türlü pisliği yaptılar. Ben verince adam olacakları tuttu. Birazda kısmet bu işler. 10 yıllık borsa hayatında gördüğüm bir şey var. Değerli bir şirketi uygun bir fiyattan alırsan her türlü piyasa koşulunda 12 ay sonra iyi bir getiri sağlar.
BofA döşemeye devam ediyor. Doymadilar gitti.
Borsa kaolitiktir, dialektiktir. O rsi dibi yaladiysa bir gün gelip zirveyide yalayacaktır. Spek dansöz gibi her yerin ayrı oynamasın, adam ol.
Merhaba,
Bloga #ORGE 2020/12 dönemi bilanço analizi ve grafikleri yükledim. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Başka bir kağıt olsa bu kadar beklentiye bu hareketleri yapmazdı. BofA kağıdı iyice kapaması yaptı.