sehven yazılmıştır, başka bir hisseye yazılmıştır. kusura bakmayınız.
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen dikkate almayınız.
Printable View
sehven yazılmıştır, başka bir hisseye yazılmıştır. kusura bakmayınız.
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen dikkate almayınız.
porföyün % 20 si ile 1.45 ten aldık.geldikçe almaya devam
1,47 de alımlar ciddi. malınıza sahip çıkın, buralar destek oldu 2-3 gündür. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
açıkçıları topluyor...
1,46 kapattı..yarın ola hayrola..
Yarin derken 🤣🤣🤣
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yarin deyince arkadas heyecan yapti [emoji3]
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden kimse yazmıyo bu forumda çok az kişi yazıyo teknik temel bilgiler veren kimse yok mu?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fikir fırtınası yapıyorum: referandum sonucu evet çıksa...soru1: galip ağa hisselerini düşürerekmi girer,yükselterekmi,soru2:şirket patronları hedefimiz kesinlikle büyümek,kar payı dağıtmak ve eski negatif algıları yok etmek diyor..yaparlarsa hisseye etkisi....soru3:şefaf olmaya çalışıcaz,yabancı fonlara satış,ortaklık vs..+bu aşamadan sonra hükümet desteğini kaybetmemek için daha dikkatli olmazmı?...hisse nerdeyse 10 senedir sürünüyo..daha nerelere çekip süründürecek?..hayırlısı olsun y.t.d sn müsteşar sizlerin düşüncesini mrk ediyorum saygılar...y.t.d
Bu tabloya göre yabancı oranı artmış atlasın. Yabancı bu hisseyi neden alır ki? Yerli bile almaya korkarken
Ortam çok sessiz :) yarın için bir öngörüsü olan varmıdır ?
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence hissede kimse kalmamış baksana
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Walla o hacime kimse yoksa helal olsun ☺
Neden kimse yazmıyo onu çözemedim kaç gündür
Takaslara, işlem hacimlerine aracı kurumlardaki mallara sakın takılmayın. Ne anlatmak isterse onu işliyor zaten. Kim alırsa alsın kağıt galibin. Onayı olmadan kimse giremez. Hareket yapamaz. S T O P
Avgyo perşembe tavan. Cuma taban. Cuma günü malum galibin günü. Önemli olan daha 1 ay evvel yüklü bir mal devri yaptılar ya da öyle gösterdiler. Bedelli sermaye arttırımı yapılacağını bilmeden almış olamazlar. Bile bile aldıysalar bu fiyatlar çok ucuz kalır. Yada sattım deyip bir cepten diğerine yaptılar 1.60 lardan aşağı doğru satıp kazandığıyla bedelliye girecekler. İkinci seçenek karakter olarak bakıldığında bu guruba daha uygun duruyor.
avgyo yu brut takasa aldılar, atlasta saçma sapan sert hareketler yapıyor yerı geldıgınde. bıle bıle avturu brute sokturmadan goturduler. daha elıne alıp kor atesle oynamanın anlamı yok bence.
Yıldız savaşları iyice alış satışlar yığıldı bakalkm ne olacak 😂
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...22b9029dfb.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alışla mı kapadı satışla mı hiç ses yok mu yatırımcılardan 😊
Evet arkadaslar sanırım sürünmeye devam
tahta satış ağırlıklı hazırlanmış bugün
yavaş yavaş alım a başlama zamanı geliyor...ilk 1.45 ten başladık...ytd
hmmmm....1.45 te 800 lot kalmıştı 30 bin daha koydu üzerine
eğer bugün yukarıyı denerse oldukça yukarılar olacaktır.tabiki denerse ytd
43 bin e 44 bin kademe şuan
Alsammı bu seviyelerden bilemedim. Ortalamayı düşürmem lazım. Ne dersiniz.
Bana alınır gibi geliyor ama ben olsam tedbiren naktimin yarısı kadar almayı tercih ederdim. Yinede en doğru kararı kendiniz verirsiniz. Ytdeğildir
Atlas Kademe Analizi:
Ek 1804
Birisi bu seviyeden baskı kuruyor...ama sıkıntı yok.aşağı salarsa alacaz zaten
aşağıya salacak gibi duruyor ...AMA YEMEZLER GERİ GELİRSE TÜM PORTFÖYLE ALIRIM...YTD
Şimdi bu şirket önümüzdeki iki ay içinde veya sonunda bedelli sermaye arttırımı yapacak. Peki 1.80 fiyatları bu sürede görme ihtimalimiz var mı sizce.
Hadi kapanışa bir şaşırt bizi ne olur sanki..