Gider gider elbet gider eli mahkum. Vestele para lazım temettü verecek daha bekliyoruz :) 8 lerden almayanlar 12-13 lerden alacak sonra da ağlayıp sövecekler. Bunlar klasik döngü elbet olacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=DETUhttp://imageturko.com/?di=PTTC
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=L36I
Bulasik makinasi, klima ve termasifon icin yeni bir fabrika basvurusu yapilmis. Kapa dustu haber. Kapasitelerde oldukca yuksek. Ced sureci baslamis. Yeni tesvikten yararlanacaklar heralde.
Saygilar.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çamaşır makinası ve kurutma makinası sonrası , bu yatırımda bence olumlu beklentiler getirecek... VESTL in en karlı lokomotifi VESBE , dolayısıyla , kapasite artışlarına gittiğine göre , hem yatırım teşviklerinden yararlanacak , hemde belliki , dünyada pazar payı artırma hedefleri var...
Arkadaşlar şunu belirmek istiyorum , 2006 yıllarında AKSA akrilik hisse senedi taşıyordum ... Azımsanmıcak derecede.... ve o zamanlarda bu hisse uzun vadede çok iyi getiri yapıcak demiştim... ama gel görki 2010 civarında satma hatasında bulundum.... bugün satmamış olsaydım 20 milyonluk bir hisse senedim olacaktı..... ve yıllık en az 1 milyon üzeri temettü getirisi...... buradan söyleyebileceğim sonuç , porftöyün %60-70 ine dokunmayıp, bunu uzun vade arsa yatırımı gibi düşünmek lazım iyi şirketlerde...... ve sadece kalanıyla trade yapın...... emin olun o tuttuğunuz %60-70 sizi emekli edecektir...... Tabiki uygun fiyattan potansiyel iyi şirketlere yatırım yapın.......
VESBE benim portföyümde inandığım senetlerden biri.....
--------------------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir....
yldream arkadaş, yeni kurulacak fabrikalardan bahsetmiş. Ben aradım ama kap ta bulamadım. Eğer bu sallamasyon değilse bu arkadaş link verirse çok mutlu olurum. Yldream'in spec yancısı bir arkadas olabileceğini düşünerek elimdekilerin yarısını sattım. Aşağılardan almak için bekliyorum......
Sayin aktauboy,
Matriks programini indirirseniz, vesbe haberlerinde yaziyor.
Ilk defa speklikle suclandim. :)
Saygilar.
Hi bu arada, bu haberi niye olumsuz fiyatladi, onu da anlamis degilim.
Saygilar.
Simdi baktim, bigpara da da var haber.
Saygilar.
Tahminimce teknik düzeltmeyi yaptı , hatta benim işime yaradı. bir baktım 10.58 e 15000 tane satış koydu , 5000 ini anında çizdim , ama neden hepsini çizmediysem :) yani sert bir anda yapınca, ne yapmaya çalışıyor anlamak istedim. sonra 1 dk olmadı anında 10.80 lere gelince , teknik formasyon maksatlı olduğunu düşünüyorum hareketi... 10.58 den aldığım 5000 i 10.84 civarından okuttum , hani olurda bir daha 10.60-10.50 arası yapıp orada kapanış yaparsa , yine alırım fazlasıyla diye , ama yapmadı ...
Kafamda bir soru var , aslında yatırımcı ilişkiler bölümünü arayıp sormak lazım , bu yeni açıklanan yatırım , yeni bir arsa ve binadamı kurulacak ? yoksa bu çamaşır ve kurutma makinası kurulan tesisle bağlantılı olarak mı yapılacak acaba diye? Yani şayet aynı bina içinde kurulacak makine ve techizatla olacaksa , bu yatırım hemen maddi yatırımla ; makina siparişleri ile bitecek ve devreye girmesi çabuk olacaktır.... aksi durumdada muhtemelen yine 1 yıllık çerçevede bu yeni yatırımıda kuracaktır .... %84 kapasite kullanım oranı ile çalışan VESBE nin bitmekte olan ilave yatırımlarla , bizleri gelecekte mutlu edeceği şüphesiz.... bir tek düşük olasılık bu yatırımlardan kaynaklı , dağıtacağı temettü rakamını bu sene düşük açıklayabilir mi acaba ? ..... Ama ilişkili taraf alacakları çok yüksek olduğundan bunu yapmaz, yapamaz diye umuyorum ... Yani yine 1 tl ve üstü temettü açıklaması daha etik olacaktır... Sonuç olarak 2-3 yıllık süreçte beklentilerim oldukça olumlu.... Patron da bu ilave yatırımları bu nedenle yapıyor .....
---------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir...
Bugün iki haber vardı. Biri yatırım için ÇED süreci. Diğeri sektörel yurtiçi beyaz eşya satışları %17 düşmüş. Yurtdışı satışlar %16 yükselmiş.
yuzde 80 ihracat oldugundan , hesap yapınca yuzde 9 artış var Vesbe satışlarında diyebiliriz. 85 milyon kar bekliyorum 3 aylıkta
Aynen öyle. Vesbe sağlam ihracatçı olduğu için belki de ortalamayı yukarı çekiyordur. Onu da çeyreklikte göreceğiz.
11.32 olduk tam dirençteyiz bakalım neler olacak :) 11.30-13,50 arası nispeten daha boş
ne zor hisseymişsin arkadaş bir kez de yanılt bizi yahu şaşırt bizi sürpriz yap bize
offf offf
çok kıvranıyor ky nin elindekileri almak için, ben vermem, nafile çaba, 10 yıl benimle
KAP: VESTL [VESBE ] VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Pay Satış Bilgi Formu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/634413
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5f06c38d3e6743
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5f06c38d4a6744
Pay Satış Bilgi Formu 2017-10-10
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 13.07.2017
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama 13.07.2017 tarihli özel durum açıklamamıza istinaden, Şirketimizin Vestel
Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ sermayesinde sahip olduğu payların %5'ine kadar
olan kısmını (9.500.000 TL nominal değere kadar) temsil eden şirket paylarının satışı
için hazırladığı "Pay Satış Bilgi Formu" Kurul'un 10.10.2017 tarihli ve
29833736-105.01.01.01-E.11404 sayılı onay yazısı ile onaylanmıştır.
sn Basicas;
..Evet yukarıda alıntıladığımız yazıdada belirtildiği gibi en hazır Vesbe gözüküyor......umarız sizinde belirttiğiniz gibi miktarıda arttırırlarsa hisse derinlikte kazanır......hayırlısı olsun diyelim....
güzel günler bekliyor vestelcileri İNŞAALLAH****
kimse yok .. sessiz çığlık.
kaderimize boyun eğmeye devam mı?
yoksa şimdilik mi.
kimse yok .. sessiz çığlık.
kaderimize boyun eğmeye devam mı?
yoksa şimdilik mi.
Ne oldu bir anda haber mi var?
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O kadar uyuşukluğa ve de hareketsizliğe alıştırmışki bizi , biraz yukarı gitti mi , haber mi var diye merak ediyor millet:))))
Bence birileri tekniği gördü ve hareket çekti .... çekmeye devam edermi beraber göreceğiz......
--------------------
yatırım tavsiyesi değildir....
Artık 12’nin üzerine atmalısın, malı kaptıracaksın yoksa...
hesabıma göre 80 milyon üzeri kar gelecek
İlk seansta derinlik çok az. Ne alan var ne de satan.
Herkes gelişmeleri bekliyor demek ki. Geçen yıl genel kurulda kar payı teklifi 11 Nisan'da olmuş. 2 haftalık süre var yani nereden baksan. Kar payı da geçen seneyle paralel dağıtılırsa 75 kuruş civarı gelir. 75 üzeri her rakam, ne kadar yüksek olursa o kadar hisseye pozitif yansır.
1. çeyrek bilançosu için ise daha çok bekliyecez. Genelde ay sonunu buluyor. Tahminen 20'si ile 30'u arasında da çeyrek bilançosunu açıklarlar. 50-80 nilyon arası net kar gelirse normal karşılanır. Şimdiki gibi devam eder hisse. Eğer net kar 80'i aşarsa 1. çeyrek karı pozitif yansır hisseye. 12 lira üzerine taşır hisse fiyatını.
Şubatta işleme dahil belgesine baktım. 45 Milyon dolar ihracat, 20 Milyon dolar ithalatı var şirketin. Net 25 Milyon dolar satış yapmış. Yani durumlar fena değil. Geçen Seneyle yakın gidiyor. İnşallah şöyle %20 büyür şirket de biz de biraz para kazanırız.
Bu kağidin bu hacimle yildiz pazarda olduğunuzdan eminmisiniz arkadaşlar
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
piyasalarda gözaltı pazarı var, malum tırtları veya sıkıntılıları alıyorlar.
bu vesbeye de gözden düştü pazarı açsınlar.
alan yok satan yok.
bi köşede ne sattığı belirsiz bir gariban gibi oturuyor.
4 yıldır
...
Vestel Beyaz Eşya'nın Bulaşık Makinesi, Klima ve ve Termosifon Üretimi Projesi ile İlgili ÇED Gerekli Değildir Kararı Verildi
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Web Sitesinde Yayınlanan İlanda Konuya İlişkin Şu Bilgiler Verildi:
Manisa İli Yunusemre, İlcesi Emlakdere Mahallesi, Manisa Organize Sanayi Bölgesi, Iv. Kısım, K18C-12A-4A-K18 Pafta, 3757 Ada, 3 Parsel Mevkiindeki Vestel Beyaz Eşya San. ve Tic. A.Ş. Manisa Şubesi Tarafından Yapılması Planlanan Bulaşık Makinesi (900.000 Adet/Yıl Üretim Kapasiteli,Toplam 146 M3 Hacimli, 15 Adet Adet Yüzey İşlem Banyosu/Kataforez Havuzu Dahil), Klima (420.000 Adet/Yıl Kapasiteli) ve Termosifon (280.000 Adet/Yıl Kapasiteli) Üretimi Projesi ile İlgili Olarak Bakanlığımıza Sunulan Dosyayı PTD Dosyası İncelenmiş ve Değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği'nin 17. Maddesi Gereğince Bulaşık Makinesi (900.000 Adet/Yıl Üretim Kapasiteli,Toplam 146 M3 Hacimli, 15 Adet Adet Yüzey İşlem Banyosu/Kataforez Havuzu Dahil), Klima (420.000 Adet/Yıl Kapasiteli) ve Termosifon (280.000 Adet/Yıl Kapasiteli) Üretimi Projesi'ne Valiliğimizce "Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir" Kararı Verilmiştir.
11.49'a tammmmmm 11.909 lotluk takoz koymuşlar.
büyük para.
tam tamına 136.835 TL...
korkunç...
bi üç yıl daha bekleyin demeye getiriyor.
helal olsun sana büyük oyuncu. takoz kafa.
bizi yendin.