buradan bir 3.14 olurmu sebastian neredesin haydi dehh
Printable View
buradan bir 3.14 olurmu sebastian neredesin haydi dehh
buradan bir 3.14 olurmu sebastian neredesin haydi dehhlesen bir çizme görseler
31.12.2016 Faaliyet Raporu'nda anlatıyor. sayfa 64 başında....
Grup yönetimi, Beykoz İlçesi, Riva Bölgesinde bulunan Yapı Kredi Koray A.Ş.'nin
portföyündeki İstanbul İli, 1164/1, 2993, 3017 ve 3028 numaralı parseller ve Gelişim
Gayrimenkul'ün portföyündeki 2989, 2991, 2994 ve 2992 numaralı parsellerden
oluşmakta olan Riva Doğu arsalarının satılmasına yönelik hazırlıklara başlanmasına
Yapı Kredi Koray A.Ş.'nin 22 Aralık 2014 tarih ve 47 numaralı Yönetim Kurulu kararı
ve Gelişim Gayrimenkul'un 22 Aralık 2014 tarih ve 04 numaralı Yönetim Kurulu kararı
ile karar vermiş, ilk kez 31 Aralık 2014 tarihi itibarıyla hazırlanan finansal tablolarda
bu arsalar yatırım amaçlı gayrimenkul hesabına sınıflanmış ve değerleme raporlarına
göre gerçeğe uygun değerlerinden ilgili finansal tablolara taşınmışlardır. En son 16
Aralık 2015 tarihindeki ekspertiz raporunda belirtilmiş olan 63.216.104 TL piyasa
değeri ile değerlenmiş olan söz konusu arsaların; 29 Şubat 2016 tarih ve 16 numaralı
Yapı Kredi Koray A.Ş.Yönetim Kurulu kararı ve 29 Şubat 2016 tarih ve 04 numaralı
Gelişim Gayrimenkul Yönetim Kurulu kararlarına istinaden 63.300.000 TL+ KDV tutar
ile Grubumuzun nihai ana ortaklarından Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş.'nin bağlı
ortaklığı Sardes Gayrimenkul Yatırımcılığı ve Ticaret A.Ş.'ne satılmasına karar
verilmiştir. Raporlama tarihi itibarıyla söz konu arsaların satış işlemleri tamamlanmıştır.
riva arazisi olsaydı çift hane bile olurdu.
ama bu saatten sonra 1.3x lara geri dönüş yapar. ky uzak durun. asla yatırım tavsiyesi değildir.
BİST te 28 adet GYO var. Üşenmedim tek tek inceledim. Piyasa değeri YKGYO dan düşük olan yok. En düşük bu.
En son 15 yıl önce %300 bedelsiz sermaye artırmış ve 40 milyon tl olmuş.
Toplam kaynaklar 100 milyonu aşmış.
Böyle bir şirkette sadece Galibin spekilasyonu mu sözkonusu? Bu kağıdın temel analizinde hiç mi olumlu birşey yok?
Buyrun işte size 10 puanlık bist kademe atlama sorusu.
Kurum dağılımıhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...be57e92f90.jpg
euyo,eukyo,etyat da işleme başladıgına gore muhtemelen burda operasyonu bıtırdı
Bizimki ölümü görüp sıtmaya razı olmak gibi ama kapanış fena olmadı. Dibe çakarlar diye bekiyordum son 10 dakikada ama korktuğum olmadı. Yarın yönü belli olur.
arkadaşlar bir hissenin gördüğü diplerinden (2,23 ) hızlıca toparlanabilmesi (3,37) o hisseye artık alış iştahının geldiğini gösteriyor....bu günün ağırlıklı ortalaması 2,38 idi...kapanışını da 2,37-38 den yaptı yani neredeyse ağırlıklı ortalamasından yaptı...kapanıştaki kademelerdeki lotlara baktığımızda alışların daha kuvvetli olduğunu görüyoruz...
tüm bu işaretler tahtaya yeni bir satış dalgası gelmemesi halinde ?? yani şu anki dinamiklerine kalırsa !! hisse bu gün düzeltmesini bitirmiş ve yeni bir alış dalgası başlatmak istemektedir...normal bir hissedeki bu davranışlar bu yorumu gerektiriyor...
dediğim gibi eğer yeni bir satış baskısı kurulmazsa ve satıcıların bu gün satışlarını bitirdiği varsayımı yaparsak bu hisse düzeltmesini bitirdi diyebiliriz...eğer ki bu konuda yanılmazsak hisse yarın tekrardan çıkışa geçecektir hem de agresif şekilde...belki de son zirvesi olan 3,23 leri hedefleyebilir...bu hissede dalga boyları çok büyük....eğer bu hisseyi çıkaranların çıkarma isteği bitmemiş ise o vakit 3,23 ün üzerinde yeni bir zirve denemesine girebilir...
bu hisse bu sabah taban korkusu ile çok aşırı düştü akşama doğru taban olmayacağı anlaşılınca güven geldi ve toparlandı...eğer yeni bir satış baskısı kurulmazsa bu hissenin düzeltmesi bitmiştir ve yeni bir çıkış dalgasına girecektir...
bu hisseyi de çok yakından takip ediyorum dostlar...ben sizlere başarılar diliyorum....ALLAH kimseyi mağdur etmesin...tüm ky dostlarımın kazanmasını diliyorum ve zararlarının da çıkmasını diliyorum...
genelde iş bankası her tahtada alıcı konumunda olurdu.
ykgyoda satıcı konumunda olduğuna göre galip elindekini bitirdi yada 1 milyon civarı hisse kaldı.
Bence taban olmadığına göre tavan olmalıydı. Yine söylüyorum teknik bozulmadı gibi duruyor. 2.90 lar geçilirse 3.40 lar . Ama süreç uzadı gibi
Yatırım tavsiyesi değildir
1- açıkçılar tir tir titriyor. 1 lot ödünç almak için çalmadık kapı bırakmıyorlar.
2- küçük yatırımcı bu kağıt galiba gitmeyecek diyip kar zarar bakmadan satış peşinde.
3- bir gurup da Galip hep böyle yapar zaten diye uzak durun diyor.
Ben spek olsam bu düşüncelerin hepsini Leh'ime kullanacak bir davranış içinde olurdum. Riski ben alacağım ama birkaç uyanığı zengin edecek değildim herhalde.
Yolcu yoluna gerek.
bugün satış yapmamış alıp satıp trade yapmış.
05/07/2017 tarihinde Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
A.Ş.(YKGYO) payları ile ilgili olarak 2,25 - 2,45 TL fiyatından 593.495 adet alış
işlemi ve 2,29 - 2,63 TL fiyat aralığından 593.495 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
işlemle birlikte Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız
05/07/2017 tarihi itibariyle % 7,52 olmuştur. İşlemin detaylarına
ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Ky korkudan kolu bacağı kesip kaçtı. Topiğin halinden de belli zaten, fazla yazan yok. Yarın ilk yarım-1 saat düşmezse tekrar alınabilir düşüncesindeyim.
Yukardan aciga satmistir asagodan da onlari kendinden geri almis,galip sanirim daha bitirmemis ama ben ciktim arkadaslar kalanlara bol sans...
He gelir yarin 2.10 lara falan verirse alir beklerim
Ytd arkadaslar buz en bastan beri burdaydik bugun cok ky gordum burda bu da kotu haber bence
Bu arada metro etyat a gecmis oraya da haber vermis
İçini dışını bildiğimiz dibin de dibindeki bu kağıttan çıkıp başka kağıtta çarpıtmaktansa ben burada tarihi zirveyi bekleyeceğim.
Al satLara'da nakit olarak zarar etmiş görünsem de kağıt miktarımı artırıyorum.
Bu kağıt 11 yıl önce 6.10 u gördü.
Bir zamanlar yatırım fonlarının gözdesi Bu kağıt öyle üç beş kuruşluk operasyonla susacak değil. İyi takip etmek lazım.
Wolla kimse kusura bakmasin. 5 gunde sisirilmis balona tepeden atlayanlara galip kitlemesi baslamis. Sadece sin 2 gunun fiyat azalisi hacim artisina bakan anlar. Boyle 5 gunde sisen balona hangi cesaretle kim ziplar o da ayri mesele ama galip acimaz kitler gecer. Bu arada biri en dusuk piyasa /defter bunda var dio. Vkgyo ya baksin. Vkgyo 0.75 bu ise 1.5.. son yukselmelerde atlatanlara buyuk gecmisolsun baya bi maliyet dusurmetle ugrasacaklar ya da uzun sure brkleyecekler bence. Ytd
2017 ilk 6 ay hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/G0Bz6r.jpg
Sizin bu söylediğiniz senaryo hisse daha da düşerse geçerli olabilir. Keza 3.20 lerden alan birisi bugün 2.20 lerden de aynı oranda alsaydı maliyetini 2.70 seviyelerine çekebilirdi. Yarın bu fiyatların görülme ihtimali çok mu hayalci olur. Bence hisse 2.30 - 2.40 aralığında yarın aşağı gelmediği sürece hiç te hayal değildir. Erken bir yorumda bulunmuş sunuz. Yarın 2 liranın altına gelirse haklılık payınız olabilir.
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söz konusu Galip hissesi olunca emek ve darth ikisinin de yorumlarına katılıyorum. Bu tamamiyle ky nın hisseye yüklenmesi yada almaması ile ilgili birşey o yüzden ne desek boş. Ytd
Dikkat ediyormusunuz metro yatırım satışa geçtimi hemen basmıyor ilk gün zirveye çıkıyor sonra normal düşürüyor sonraki gün biraz yukarı yapıyor ama bir önceki gün verdiğini almayacak seviyeye çıkıyor sonra daha aşağı basıyor bu kez fiyat aralığı aşağıda git gele başlıyor
3.gun yine aşağı basıyor bu kez yukardan alanların satması için 3 te 1e yakın fiyat oynuyor ve parası olan ortala. Düşürmeye çalışıyor elinde hisse olan zaten zarar diye satmiyor,taban rakamları iyice aşağı çekiliyor tabi tavanda ona keza bakalım bunda operasyon devam edecekti yoksa son rutuslarmi yapılıyor
yarın 2.40 gaplı açıp gün sonu 2.20 altına çakarlar....
yarın alıntı yaparım :)
Aynen cyclone. Emek bey zaten onemli olan erken bilmek. Az gecikince geciriolar ☺
Erkeni sadece tahtayı yöneten bilir. Herşeyi erken bilebilsek borsada kimse zarar etmezdi zaten. Sizin dediğiniz de bir ihtimal benim dediğim de bir ihtimal hele ki Galibin olduğu bir hissede. Yarın siz haklı çıkarsanız bak demiştim diyorsunuz.Yok ben haklı çıkarsam ben demiştim diyorum.Sonuçta forumun amacından biride ihtimalleri konuşmak değil mi?Metronun olduğu fonet, icbt,Avgyo,Avtur,ozgyo gibi hisseler de önce yukarı sonra aşağı ve tekrar yukarı yaparak tarihi zirveler görülmüştür. Aynı zamanda sizin dediğiniz gibi bazı hisselerde de hızlıca yukarı ve daha sonrada paraşüt düşüş olmuştur.İnşallah buda yarın yukarı yaparda kimse zarar etmez.
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam arkadaşlar
Hisse hakkında yorum yapmak isteyen var mı
Geçen hafta sağlam yorumcular vardı
GT-I8200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu yorumculardan ses seda kesildi.....
Emek bey elbette ihtimalleri konusuyoruz. Ben sadece bugunu degil yakin gelecegi erken bildigim iddiasindayim. Butun kagitlarda bilsem tabi iyi olur ama bu sadece idia zaman gosterecek. Bugunden gostermeye baslar. Ytd
2.30 altına vermemekte kararlı gibi..Yataya bağlar veya tekrar yukarı yapar bu saatten sonra..