Hangi gün olacak bu değişim
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hangi gün olacak bu değişim
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Değerli üstadlar" Şakşakcilar ne olacak bu kağıdın durumu, hani kağıt sizin işaret ettiğiniz yere gitmiyor. Bilesiniz yanıltıginiz yatırımcı anlık sizi yad ediyor. Ytd.
Hayırdır ne oldu 0.47 mi oldu.. kardeşim aldığın her kağıttan öyle hemen kar etmek yok. Desteğine inecek dirence değecek. Sabretmeyeceksen burada ne işin var.görende 3 sene önce 3.5 den usas aldık zannedecek... düşdükce alırım. Sıkıntı yok... yatırım yapmasını bileceksin....:)
http://fs5.directupload.net/images/170919/mj8u5jzt.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +89 olurken, ortalama tahmin +65 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 33 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +406 puan olurken, en düşük beklenti -351 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 10'u negatif, 23'ü pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +89
Ortalama : +65
Maksimum : +406
Minimum : -351
Katılımcı: 33[10(-)23(+)]
Ne demiştik. Birleşme fiyatı 0.41. Ieyho 0.41 girecek. Ne oldu., 0.41 şimdi ne bekliyorum. Burada birleşme olacak. Birleşmeden Sonra ieyho 0.41 den. 0.3× rakamlara sakacak. ÜSTADLAR NE OLDU. Morcicet oldunuz sanırım. Kimmiş boş teneke gibi ses çıkaranlar.ytd
"Çok değerli üstadlar" çok kötü yakalandılar. Duvardan ses var bunlarda tık yok. Boş teneke gibi tingirdamanin sonu bu!.. Bir atasözü "Biliyorsan konuş bir ders alsınlar, bilmiyorsan sus üstad sansinlar" diye boşuna dememiş. Sizlere bir ders vermişsek ne mutlu bize. Çok saygıdeğer üstadlar. Rıza'nın taktiği:yukarı hızlı çıkar, aşağı doğru yavaş yavaş satarak gelir. Sonra bir alt desteğe iner. Ieyho da destek ( GRAFIKTEN ANLAYAN GÖRÜR) 0.32.0.33 bandıdir. Oradan yine yukarı döner. Bu dersler parasızdir meccana anlatiyorum öğrenin diye.ytd.
Hissenin düşmesine yatırımcıların para kaybetmesine sevinen ego
Herkes senin gibi değil ..
Hisseye girmenin bir tekniği vardır kademeli giriş .. Parani tek hisseye baglamassin benim gibi 6-7 buna sepet..
Kahvede gazetede okudugun hisseyi almassin bir sistemin olur ..elliot fibonacci ..
Hissede yakalanıp parani kaybedip başka kaybedenlerden sevinmiceksin buda insanlık
Grafik te bozulma yok hedef guncel burda bik bik öten tiplerede aldırmayın
Tamam koçum.
Kolay gelsin
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Android mobile app
Kristal
Vertu
Denizli cam
Realmisin nesin bunlar bugün çıkan sistem sonuçları..
1 ay seyret bakalım
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Android mobile app
Mecazi anlamda "yusuf yusufun" anlamını biliyor olmalısın. Burada "yusuf yusuf" yapıyorsun. Bana bir aydan bahsediyor. Alo uyan uyan... Üç beş gün sonra ieyho ve usaş birlesecek. Sen o bir aylık istatistikleri suyu çıkar. Birlesmeden sonra içersin. Ben kağıdın düştüğüne sevmiyorum siz Altındağ çabalarının (bulkarayi al parayıcilarin) oyunu açık ettiğime arkadaşlari Ayıktirdigima sevindigimi beyan ediyorum. Şakşakci anladınmi .ytd
ticaret siciline başvuruyu yatırımcıya duyurmadan yaptın 6 madde tadili onaylandı ayın 15 inde sen açıkladın 18 inde spk başvurusunu hangi tarihte yaptın onaylanıncamı açıklayacan yatırımcıya yaptığın açıklamalar açık bizlerin anlayacağı şekliyle olmalı illaki spk ya şikayettemi bulunalım buraları okuyorsunuz açıklamalar net olmalı
Sn realiter siz de olumsuz yönde insanı etkiliyorsunuz 3 seneyi aşkın zararda bekliyoruz bu hissede. Bir çok defa alicengiz oyununu gördük kağıdı kaldırıp yavaşça bırakarak. Fakat cemas nibas bunlar geç de olsa hareketlendi. Aynı şeyi usas yapamaz mi ? Kesinlik arz eden bir durum da yok gibi.. Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın tolstoyforever. Bu kağıt elbette burada kalmayacak ama yarın birgün de cemaş nibas gibi yukarı hareket etmez. Önünde birleşme süreci var. Birleşme sürecinde millete Usaş lotlarına istinaden % 64.73 ieyho Lotu verecek. Rıza millete hem lot verecek hemde kağıdı cemaş gibi nibas gibi yukarı taşıyacak öylemi. Siz buna inanıyormusunuz. Bence her zamanki gibi asagida kağıdı iyice ezecek bir alt desteğe inecek kağıdı biraz toplayıp yukarı Gidecekse öyle gidecek. Siz Şakşakcilara inanmayin.
Yok zaten bu rıza ya hiç güvenmiyorum. Rıza nun işleri psikoloji üzerine doğru zaman da doğru hamleler yapmak lazım inşallah yapabiliriz . Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sana kıziyordum ama haklılık payin var.dagitilmis cok hisse varsa gitmez bencede
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdan palaya sesleniyorum "acımadı ki .... acımadı ki..."Bi abimiz yazmış:)0.56 0.57 aççik aldık... yarın bakem nolcek:)
Ya sen şimdi bunumu anladın....???? Patrona kafamı tuttuk şimdi biz:)kardeşim düşürecekse rıza emmi almışız işte aççik hissesini ... ben bunu anlamıyorum topiklerde mal alırsın niye aldın diye patron kızcakmı şimdi bana... borsaya açmasın kardeşim otursun ofisine kendi alsın kendi satsın.. oyalansın:) senin niye zoruna gidiyor ??? Bende bunu anlamıyorum... tamammm almıyalım satalımmm mutlu olcan mı ey millet almayın usas ..... bu kardeşim çok kızıyor....BAK KARDEŞİM İŞİNE PARA BENİM SANANE.... kazanmakta var kaybetmekte düşüşlerde maliyet düşürürüm ... dedimya 3.5 den almadık ya 55 alanda 65 alanda kazanır ... sabredeceksin... paranın hepsini bağlamayacaksın düşüşlerde maliyet düşüreceksin... bak bakalım sabrettinmi neler oluyor.... hadi iii geceler ... yarın düşerse 0.54 alırım... bak işine.... :)
Sanki endeks zirve yapmış usas düşmüş... düşmeyen kağıtmı var allah aşkına.... endeks düzeltme yapıyor haliyle usas düşüyor... bazen düşüşler alım fırsatı olur... yok rıza para yedirmezmiş yok rıza şöyle yaparmış... patrona kafa tutulmazmış... ne yiyip ne içiyonuz kardeşim siz... endeks dönsün bak kaç oluyo usas...teknik düzeltmesini yapıyor kağıt normal olarak... endeks gibi...
Üstad realiter nedir durum ?
Şimdi yazmaz o. Fiyat düşmeye başladığında gelip yazıyor. Ben demiştim falan diyor.
Realiter in işi var .... :) tahta düşerse gelir... merak etme...:)
[...im.com/nJAGa0)
Çok şükür hala sağlam :):)
https://i.hizliresim.com/AyAYML.jpg
buda saatlik yarın önemli diyor :) bu patternden nasıl kurtulucak acaba
Teşekkürler
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Gülüyoruz ağlayacak halimize. Bu kağıt 1.64.73 değişimle birleşmeye gidiyor. Riza'dan başka burada kaç tane kağıtta karda olan var? Sayi varmı Rızanin kâğıdında karda olan.... Sanmam varsa belki bir iki kişi. Kalanı hep zarar! Ben merak ediyorum. Bundan yaklaşık on beş gün önce, telefonla görüştüm. Görüştüğüm kişi bana "merak etmeyin birleşme on güne kadar olur" dedi. Hala ortada birleşme yok. Olacaksa neyi bekliyorlar. Daha önce bu süreç hepsi on gün içinde olup biterken. Şimdi süreç neden uzuyor. Benimle birlikte bunları merak edip araştıran veya bu sorulara cevap verecek olan "üstadlar" Varmı. Bedavan klavye kahramanlığı yapmanın dışında. Ytd.
Uzun vade düşünürüm. En az 1 yıl tutarım😂👍
Yeminle boş yazıyorsunuz. Madem vade sorunu çözüyor da neden Biz 2009 buyana hala zararı kurtaramadık. Gidin ieyho topigine bi sorun. Kaç yıldır millet zararda bekliyormus. Rıza'nin kâğıtlarında düşecek diyenlerin yorumlarında art niyet aramayın çünkü, Rıza'nin kağıtları her zaman hızlı çıkmış, sindire sindire düşmüştür. Deneme yanılma yolu bedava.ytd.
bunu fırsat bilip açığa satan olmuştur yoksa bu kadar düşmezdi kağıt müsait bu duruma:Sad::Sad::Sad::Sad:
endeks ne guzel tepkisini veriyor. bu hala asagi basma derdinde. ne bicim hisseye bulasmisiz.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu aşağılık ne idüğü belirsiz hayvan kılıklı edepsiz merhametsiz kan emiciler: birleşmesi onaylanmış, ayrılma hakkı kullanımı tamamlanmış, kurul onayından geçmiş birleşme işi tamamen bitmiş bu lanetli hisseleri neden hala birleştirmezler. Ayrılma hakkı kullanım tarihinden 10 gün sonra işin bitmesi gerekirdi. Zorla zivanadanmı çıkaracaklar insanı...
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle bir lavubalilik girmedim. Şirket sayfasına iki tane telefon numarasi koymuşlar. Biri istanbul'dan Ahmet Lütfi diğeri Ankara'dan Faruk Bostancı. Defalarca telefonla aradım. Beyler yerlerinde yok. Faruk bey imail yoluyla cevap veriyor. Siz nasıl bir sirket yöneticisiniz anlamış değilim. Dolandırıcı misiniz kardeşim. Yatırımcı ile konuşmaktan neden kaçıyorsunuz neden yatırımcıya sağlıklı bilgi vermiyorsunuz. Bu birleşme ne oldu, ayıp be. Arkadaşlar bunları şikayet edecek bir yer yokmu ya.ytd.
uzun çabalar neticesi Lutfi beye ulaştım, sağ olsun. spk dan ihraç belgesi bekliyorlarmış. en kısa sürede bu işi sonlandıracağız derler.ytd.
SPK sürec çok uzadı..hep beraber yazarsak belki süreci hızlandırabiliriz..
Goldmen, ne yazalım spk'ya. Rica ediyoruz şu Rıza'nin işini oncelikle halledin kendisi çok iyi adamdır veya biz çok madur olduk mu. Yada Lütfen şu ihraç belgesini onaylayin ve ivedi gönderin. Yada valla bak seni şikayet ederiz mi. Sayi spk yı bu konuda kime şikayet ederiz ki. Bizim bu yapacağımız iş. Hastanenin acil kismina gidip, "doktor bey benim işim çok acil" demek gibi birsey olmaz mı. Spk bize, kardeşim sıra ya aldım sırasıyla inceleyip değerlendiriyorum .veya eksik evrak var talep ettik derse kime ne deriz Goldmen. Goldmen iyiki varsın, sen olmadan böyle değerli bilgiler aklımıza gelmeyecek. Ytd