Kaç gündür yerinde sayıyordu. Bugün çıktı. İndi. Kedinin fareylr oynadığı gibi oynuyorlar.
Printable View
Kaç gündür yerinde sayıyordu. Bugün çıktı. İndi. Kedinin fareylr oynadığı gibi oynuyorlar.
Bu oyunu bozmak lazım.
Nasıl bozacağız deyiver hele. Elbirlik yapalım
Dış gücler baskılıyor fiyatı
arkadaşlar bu hisse için borsa tanzim satış yeri olup ürün asıl firmada para ediyor orasınada migros diyebiliriz.
şaka bir yana şubat da bitti sayılır kaldı 9 ay sabır arkadaşlar.
Satmayarak. Direnmeye devam
İyi de insanlar daha 1 TL ucuza almaya sebze için kuyruğa giriyorlar...Nasıl ev alacaklar ?
1 tl ucuza sebze almaya çalışan insanlar 1.1 milyona daire almak isteyen insanlar değil. o yüzden sıkmayın canınızı
bu gelir adeletsizliğinde birileri 1 tl hesabı yaparken başkaları da milyon tl leri nereye harcayacaklarını düşünüyorlar.
o yüzden en iyi yatırım aracı gayrimenkul olduğundan sonuna kadar satmadan bekleyebilen kazanacaktır.
ytd tabiki... :)
arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum
bu hissenin alış ve satış hacimlerini görebileceğimiz bir site vs. var mı ?
mesela ben 500.000 tl lik hisseyi almak istiyorum diyelim 42 tl den ne kadarlık satış talebi var 43 tl den ne kadarlık satış talebi var vs.
senin amacın nedir tam olarak anlamadım. herhalde ucuza hisse kapma derdindesin.
benim sana söylediğim şey ile senin yazdıklarının ne alakası var.
benim alım gücümün düşmesi ile ne alakası var. benim zaten böyle bir ev alabilecek durumum yoktu ki alım gücüm düşünce ne değişti bu evi alabilecek duruma mı geldim veya cumhur (halk) önce karnını düşünmesi ile ne alakası var.
ben diyorum ki bu evleri alabilecek olanlar zaten zengin olan yani para ile para kazanan insanlar.
ör. 100 milyon tl parası var yıllık 25 milyon tl faizden para kazanıyor.
faiz düşünce ne yapacak dönüp tekrar gayrimenkule yatıracak. bu tür insanlar fabrika kurmaz istihdam yaratmaz yattığı yerden para kazanır. faizden kur değişiminden para kazanmayı bilmiyorsa direk gayrimenkul alır kiraya verir oturur kenara.
sanki cumhur bundan önce hep milyonluk evlerde oturuyormuş da şimdi durum değişmiş...
arkadaşlar asli edinim 58 adete yükselmiş olup 160 adet daire kalmıştır bilgilerinize arz olunur.
Her hafta 1₺ artsa süper olur
Bugün hisseleri 50₺ den satışa sundum. Bir ümit ya nasip dedim alan olmadı
Makro İnşaat Park Mavera 1 - Hizmet Yok, Aidat Çok!
Başakşehir İlçesi, Kayaşehir Mahallesinde Park Mavera 1 sitesinde oturuyorum. Sitenin 4 tarafı sur gibi 2 kat dükkanlar ile çevrili, AVM kadar dükkan ve 600 küsur daireden aidat alınıyor. Site arsasının büyük bir kısmı dükkan ve otoparklarına gittiğinden kişi başına düşen yeşil alan, muadillerinin 4'de 1'i civarında. Bu sebepten sosyal tesis harici büyük bir yeşil alan gideri yok. Bahçede 2 tane ufacık park var, başka bir şey yok. Sitenin en fazla %40'in da Türkler ikamet ediyor.
Güvenlik anlayışı çok kötü olduğundan kapı girişinde yuvalanmış 5+1 güvenlik görevlisi sadece kapı açmak için bekliyor. Otoparklarda yolun ortasına bırakmış araçlar var, kimse müdahale etmiyor. Site de bahçe katı daireler hepsi farklı farklı ahşap yapılar yapmış, gecekondu gibi. Bu koşullar altında bir 3+1 daireden 584 TL aidat isteniyor. Evet 1+1 ev kirası değil, aidattan bahsediyorum. Yanlış hesaplamıyorsam aylık 600 bin TL civarında aidat toplanıyor. Ve Buna itiraz şansınız yok. Eski mahallelere dönmek lazım.
https://www.sikayetvar.com/makro-ins...-yok-aidat-cok
Hisse canlandı ya biraz bozguncular da canlandı
Arkadaşlar hisselerini son ana kadar bekletenlerin durumu ne olacak acaba?
arkadaşlar asli edinim 60 adete yükselmiş olup 158 adet daire kalmıştır bilgilerinize arz olunur.
param olsa 33 den alacaktım :(
arkadaşlar asli edinim 60 adete yükselmiş olup 158 adet daire kalmıştır bilgilerinize arz olunur.
Hadi bakalım halka arz fiyatına gelmiş :)
Ziraat Bankasının bugünki faiz indirimi etki eder miki satışlara
arkadaşlar firmada 28 şubat itibarıyle toplamda 158 adet konut kalmış olup kalan dairelerin ortala hisse satış fiyatı 67,52 TL dir. Bilgilerinize arz olunur.
arkadaşlar asli edinim 62 adete yükselmiş olup borsada satılmayı bekleyen 156 adet daire kalmıştır bilgilerinize arz olunur.
Ben günlük oradan geçiyorum kayasehirde çalışan bir tane inşaat yok umarım geçmişteki batan mutahitlergibi olunmaz bunuda hisseyle falan bir alakam yok sadece dikkatimi çekti burada bilgi olarak yazayım dedim bence gerçekten inşaat çalışması ne durumda diye bakmanizi tavsiye ederim.sadece ve sadece kontrol ve araştırma yaparsanız diye yazdım servisle hergun geçiyorum ve sanki inşaat durmuş gibime geliyor
Gerçekten 3ist gibi birçok projede çalışma durmuş vaziyette sadece hastane inşaatı çalışıyor gerisini pek çalışırken gormuyorum
durması gibi bir durumun söz konusu olduğunu düşünmüyorum.
zaten bu hisse ilk satışa çıkarıldığında toki güvencesinde denilmeseydi ilk alanların %90 ı almazdı bu hisseyi.
şahsen ben güvenmem özel sektöre çünkü hesaplarla oynamalar olabilir, satış fiyatını düşük göstermeler olabilir vs. toki nin taahüdü var firma bu inşaatı bitirmezse ben bitireceğim diye.
memleket çapında yüzbinlerce konut yapan toki burayı mı bitirmeyecek.
belki sizin servis saatleriniz mesai saatinden önce olduğu için çalışmaları göremiyorsunuzdur vs. (iyi niyetli olarak düşünürsek)
elimdeki hisseleri kimseye ucuza vermeye niyetim yok.bu kadar bekledim biraz daha da beklerim.elime para geçtikçe almayada devam ediyorum.3560 lotum var.yıl sonuna kadar 5000 lota tamamlaya çalışacağım.ortalamam 38.97.ucuza mal almaya çalışan çakallara duyurulur.
Arkadaşlar şimdi yine yanından geçtim hayalet bir bina gibi çalışan falan yok bence araştırın
Bir yil once almak istemissiniz. Neden vazgectiniz?
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben kayasehirde oturuyorum geleceğin şehri olacagını biliyorum.evimi satıp daha buyuğünü almayı düşünmüştüm ve bunu borsa üzerinden 33tl li fiyatlardan almayı düşündüm yanlız riski almayı gözüm yemedi.yoksa herhangi bir amacım yok.
Orası İstanbul değil ki ?