size ve bu post vesilesiyle netascilara mutlu saglikli ve bol kazancli bir 2020 dilerim.
Printable View
size ve bu post vesilesiyle netascilara mutlu saglikli ve bol kazancli bir 2020 dilerim.
2020 yılı sağlık ve mutluluk getirmesi dileyiğle
2020' nin; sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz sağlık, huzur, mutluluk dolu bir yıl olması dileğiyle. İyi seneler.
SM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni yılda herkese sağlık ve vicdan rahatlığı dilerim.
Netaş ailesine mutlu ve bol kazançlı yıllar diliyorum.
turk-internet.com : Son olarak IOT konusunda neler yapıyorsunuz? IOT biliyorsunuz, özellikle 5G’ye doğru giderken, önemi son derece artan bir altyapı. Dolayısıyla biz de 4.5 G Baz istasyonumuza özellikle Turkcell’den gelen talepler doğrultusunda, zamanlamasını orijinal proje planımızdan da öne çekerek, çalışmalarımıza başladık. Bunu ULAK Haberleşme bünyesinde NETAŞ ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Kısmet olursa önümüzdeki hafta Turkcell Lab testlerine girecek. Orada 1-2 ay Lab testinden sonra sahaya çıkmayı hedefliyoruz. 2020’nin önemli gelişmelerinden bir tanesi de bu olacaktır bizim açımızdan.
Kaynak: https://turk-internet.com/metin-balc...nlasmasi-oldu/
18 satabilirsin dedi teknik fal kısmet 13.50 ortağınız oldum tekrar
13.75 'i geçebilirsek eğer bir çoşku ile kapatabiliriz yılın ilk gününü....
YTd...
hacim yok hayal kurmayın
huawei operatör alt yapısından çekiliyormus ama kaynak bulamadım..
Foreks Haber
@ForeksTurkey
Albayrak: İnşallah, önceliğimiz olan katma değerli üretime dayalı büyüme modelimizin etkisi ve vereceğimiz destekler ile 2020 yılı Reel Sektör yılı olacak
ilk gün iyi bir başlangıç yapmış ve bu güne beklentisi yükselmişti, bu günde beklentiyi koruyor görüntüsün son dakikalarda göstermiş,
İran derin adamının öldürülmesi borsamız derin tepki vermiş
İran acı ile intikam söylemleri ve bölgedeki açık, kapalı güç savaşları ekonomi ve bölge açısından çok kötü sonuçlara neden olabilir,
devre kestik
Al sat bugün manyak edecekler tahtayı[emoji3] Cesareti olan için trade zemin müsait [emoji16]
3 kadem kar icin girenlere ecel teri döktürdü :)
yapilan hosuma gitmiyor ama su adama prim vermeyin kardesim
masaya karsi oynanmaz hele sırtınızda ayna tavanda kamera varsa
teknik bile sizi kurtarmaz ciiizzzzz internetten
Kredili ve özellikle günlükçüleri dövüyor Ty ,yaklaşanı çarparım diyor[emoji846]
Neyse......... Biraz pozitif enerji gönderelim.. Belki ihtiyacı vardır. :one:
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...212dcbe0cf.png
Yaklaştırmıyor kimseyi Ty korkuyu verdi , de dahi azda çoşku ver [emoji3]
YTD!!!Kişisel görüş ve temennimdir!!!
:bravo:..........:bravo:...........:bravo:........ ... Bist100 de liderliği ele geçirdi....
Devreleri yakmış..
bu gün çıkardığım ders:benim gibi anlık takip etmeyenler için Netaş iyi bir hisse değil
Cuma kapanış ile güven ve P.etsi bu nasıl tepki ! açılışın birinci dakikasında -%10 jopolitik vs vs. gerekçe ile açıklanacak bir rakam değil.
hisse bir kaç borsa kumarcısının elinde mi?
yukarı yönünü şaşırtmış durumdalar
Ölmüş!!!
Can suyu verecek olan yok mu? Hub a mı gitti herkes?
Speke telefon ettım, uzun zamandır aramıyorsun kusmuyuz dedi. Bende dedım ki sevmedıgım adamı aramam ben . Lakin senı arama sebebim Sanal2020 arkadas hareket ıstıyor can suyu istiyor sıkılmıs dedım. :)...Hımm dedi yarın olsun ona yuzde 10 can suyu verıp yuzde 3 le kapatacam dedi.Bende tamam dedım....Dısardan gelen patates sogan sesi ile uyandım:oleyo::oleyo:
iran abd üssünü vurmuş sabah endeks allaha emanet artık
http://www.haber7.com/dunya/haber/29...a-ussunu-vurdu
Ty nin istediği zemin iyice oluştu mal toplamak istiyorsa... Mal dağıtmak isterse ani bir sıçramada yaptırabilir[emoji848]
ne kadar akbaba cakal varsa almıs agızlarına bırer parca. yarın yukseltır satarlar artık
Hubvc’nin yarısı olsa netas su an bambaska seyler konusurduk.gecen sene subatta 1.85 iken su an 20 kusurler.11 kat yapmıs bir sene dolmadan.insallah netasta aynısını yapara.
Hakikaten acınası,sahipsiz durumdayız.... Kısa boylu adamlar sahip çıkar zannetmiştik oysa.. Borsanın hatırı da olmasa bağdaş kurup kendini bırakacak sanki... Üstadın dediği gibi; çekilmez bir adam oldum yine,uykusuz,aksi,lanet...
ytd..
alttan al üstten sat alışmış adamlar sonuç olarak kudurmustan beterler. Sosyal aglardada 17 olacak dıyorlar korkutmuyor degıl. bu sevıyelerı gecemıyor gene mal mı dürtüyorlar. 10.50 sevıyelerıne gelıp cıkıs yakalasak bu kadar kuskulandırmazdı. kapanısa az kaldı basarlar gene yarında cuma iyice basarlar artık. 13.20 gecıp 13.80 aşırtması lazımdı coktan ama nerde. Tim tim 3 ileri 4 geri hep
Teknolojiyle hayat kurtaracak projeler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Acil Sağlık Otomasyon Sistemleri Projesi ile sağlık sistemini dijitale taşıdık. #ASOS ile ambulansların hastaya ulaşması sürelerinin kısaltılmasını hedefliyoruz. Haberin devamı için: bit.ly/37PAeFV
Albayrak: 2020 yılı reel sektör yılı olacak. Ülkemizin kaynaklarını öncelikli olarak teknolojik, katma değeri yüksek, ihracat ve istihdama dayalı üretime kanalize edeceğiz
Yap son silkelemeni yapıştır 14 e [emoji3] cümleten hayırlı Cumalar içimden geçenlerin dışarı vurumudur[emoji120]
YTD!!!Kişisel görüş ve temennimdir!!!
biri acıga satıyor ama kim
açığa satan birinin kim olduğunu biliyorsun sende yeme bizi eksina