2,95 ????????
Printable View
2,95 ????????
heralde adamlar 2,9 dan kaptırıp 3,20 yapacaklar.. buda % 10 eder .....kytd.....
dışarıda 3 5 lota göz dikmiş pzvnk spek.....kytd....
evet benim dusuncem bu sanane arkadas beni yeni yetme yeni borsacı sandın haralde 19 yılıma girdim borsoda aynı haber pagyo da aylar once yapıldı bak bakalım o haber geldiginde pagyo 4.70 ti sonra 5.50 oldu simdi 4.50 de hala da satılcak :kahkah: pagyo bide her yıl yuksek kar edip yuksek temettu veriyor. bu ne veriyor ? aynı haber aynı hareket ve ayn bekleyis once arastırın sonra elestirin bos konusmayın . yukselcek olsa bu beklenti ile coktan 4 ustune atmısıtı ..isteyen istedigini yapsın banane ben 1.90 bekliyorum cunku sahiplerinin ne karaktersiz oldugunu biliyorum...pagyo sirket satıs ve ortaklık haberi gonderdi hala surunuyor bu da avm satıs haberi gonderdi buda surunuyor tek benzerlik aynı fiyat hareketi baska bir fark yok .
Kredili yasak bitsin fiyatı yukarı sürer ve açıkçı öperler merwk etmeyin. Ve açık hiç bi zaman da kapanmaz kartopu gibi büyür.. ayın 6 si mi ne son gün.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 tl ye bıle tahammul edemıyo adamya
Yamyamlar geldi
3.5 lota voz dikmis ac.....
Tahtacı çok cimri ver tavan topla hepsini.. topu topu 7 milyon tl var piyasada
3 un altinda kapatmak icin bir yerini yirtti.resmen
Yanıi 3.06 dan satıp 3 den alıp asansör yapmamızı istiyor..
Bugunde bizim gunumuz olsun artik bol kazanclar dostlar
Psikopat bir spegimiz var 3 un ustunden bile nefret ediyor ins.kaptirirsin mali bakarsin arkasindan
3 un altina indirmeden rahatlamiyo....
Bu gün yine 3,01 den desteğimi kuvvetli bir şekilde attım.
Deniz de kum,ben de kurşun bitmez
Bugun bir hareket bekliyorum artik kapanisa dogru zaman daraliyor.
Bence hareket olcaksa,anca pzts olur.cezası salı mı son du bunun.yani 1 gün öncesi.
bugün hareket çekmedi......kytd...
Geliyor hareket...
Flama oluşumu görüyorum...
bisey geldigi gelecegide yok :oleyo: size bir karsılastırma yaparım kuyası da iyi bilirim orda da al sat yaptıgım oldu gecmis yorumlarımda vardır bu sefer o kagıdı sessiz sedasız 2.35 ten aldım 40 gun once 3.30 dan sattım bugun beklentisimi var yok ama 1 tl yukseldi .mesela bugun en cok artanlara baktım sonme ve snpam beklentimi var onlarda yok ama tavan oldular gelelim buna 200 milyonluk avm satıcaksın fiyatın oldugu yerde duracak :28: coktan beklentiyi satın alıp 4-4.50 aralıgına cıkmalıydı ama almıyor sekilde goruldugu gibi bu demektirki satıs haberi dusutugunde hızla gerileyecek tekrardan 2.40 lara . sahsi dusuncemdir isteyen istedigini yapsın
Satış haberi düşsün yeterki o zaman 2 TL ye mı, gelir,10 TL ye mı görürüz.yeterki satış oldu haberi düşsün..
Ha haber düşmese de zaten bu uyuzun takıldığı fiyat bölgesi buralarıdır.o yüzden bu fiyatlardan alanlar için no problemmmm.
Adam oyun oynuyo bizle 3 kapatmiyo kagidi 2.99
Amabezdirme konularında üstlerine yoktur...Satış olayı da olumlu veya olumsuz 2,3 ayı bulabilir.geçmiş yılda böyle idi. Kartal arkadaşımız bu konuda çok heyecanlı ve aceleci...bu kâğıdın ciğerini sayın hayek çok iyi bilir,sonra da ben..
Ama tek farkla, o kazanarak ayrılır,ben kaybederek...
Ogun bugunmu hadi oyle olsun hayirli bol kazanclar dostlar
Satis haberi bir dussunde gorcez bakalim nereye gidecegini veya satilacagi kesin belli olunca satilana kadar kac olscagini gorcez kagidin.bu krizde euro bu seviyelerdeyken nakit girisi super olur.
Batik kardesin bugun destek atmani bekliyoruz durum vahim.sende kursun cok..:bravo:
Tam toplanacak zaman mermisi olana
Ne oldu yaww devre kestiler
Ne oluyor bombos
Destek yokmu
rahat olun sat al yaptım desteği kırınca fırsatçı spek mal toplama peşine düştü de çok şukur lotları artırdık :)