Brent 66.69 %10.74
Printable View
Brent 66.69 %10.74
O zamanın şartları öyleydi,sinsice planlar sonradan oluştu,en büyük sinside RTE idi,kim bilebirdiki şu anki durumlarının oluşacağını,sadece bizim gibiler yıllar önce raporları gördüğü için gerçekleri biliyordu,önceden yazdığım gibi,70 yıllarında siyasal islam tehlikesi TC yıkma hesapları yapıyor diye raporlarda belirtilmişti,Eşref Bitlisli olayı ile durum dahada netleşti,normalde siyasal islam ta Atatürk zamanındada vardı,bu beyanatlarındada vardı,medrese ve tekkeleri boşuna kapatmamıştı,uyarının bizzat üstüne basmıştı,zaten Ali Şükrü olayı bunun ilk başlangıcıydı,neyse konu derin konu.
Çoğu yatırımcı kuruluşları hep borsanın ralli yapacağını belirtiyor !!!,acaba biz gözden birşeymi kaçırdık:notr:
VİOP 0.50-0.60 arası ekside.
Günaydın iyi haftalar.
*tüik: Işsizlik oranı haziran döneminde %13,0 (önceki %12,8)
*tüik: Genç nüfusta işsizlik oranı haziran döneminde %24,8 (önceki %23,3)
*tüik: Işsiz sayısı haziran döneminde 4,253 milyon (önceki 4,16mln)
"Askerlerin eşleri Marif takvimine soyunsun!" diyen
Nagehan Alçı'nın "Askerlerin eşleri Marif takvimine soyunsun!" sözlerini hatırlatan İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, "Bu kadını hala ekranlara taşıyanların aklına daha çok şaşarım" ifadelerini kullandı.
https://www.habererk.com/gundem/aske...n-h118346.html
Niye?????????????**********
yancı olduğundan.
Alıntı:
..Nagehan Alçı: Almanya'daki Türklerin hakları ne olmalıysa Türkiye'deki göçmenlerin hakla da aynı olmalı..
Benim fetvama uyulacak ki Nagehan'ın azgınlığı durulsun sakinleşsin..Alıntı:
METEPOSTA:
Madem ki fetva mevsimi açıldı ben de fetvamı vereyim,
Nagehan'ın evine beş Suriye'li yerleştirilsin Rasim hangi haklardan yararlanıyorsa Suriye'liler de o haklardan yararlansın..
Boşnaklar Rok'u bir kuytu da kıstırmışlar artık Nagehan'dan hak taleb etmeye niyeti de kalmamış deyollar....
*hazine ve maliye bakanlığı: Merkezi yönetim bütçe dengesi ağustos'ta 576,3 milyon tl fazla verdi
*hazine ve maliye bakanlığı: Merkezi yönetim faiz dışı dengesi ağustos'ta 11,44 milyar tl açık verdi
*hazine ve maliye bakanlığı: Bütçe ocak- ağustos döneminde 68,1 milyar tl açık verdi
*hazine ve maliye bakanlığı: Bütçe ocak-ağustos döneminde 1,2 milyar tl faiz dışı fazla verdi
Endeks hicbir kotu haberi gormeme modunda. Dikkat ermekte fayda var. Gecmiste 88 binde hersey o kadar kotu değildi. Simdi de o kadar iyi degil. YTD
Tarihi,kadim,antiklere dayanır,Hitlerde antik,kadim hastalığı olduğu için bundan kullanmış olabilir,zaten amacı Dünya imparatorluğu kurmaktı.
https://www.mynet.com/nazilerin-gama...i-190101035706
Dolara dikkat,yıbaşına doğru çoğu sektörün kapatılacak borcu var,bankalardan düşük faizli kredi çekip döviz alabilirler !!!...ytd.
paraya kimse hayır demez özellikle arap:)tersi PARA
Goldman Sachs: Suudi Arabistan'ın petrol üretimindeki kesintiler uzarsa Brent 75 doların üzerine çıkabilir
Goldman'ın küresel emtia araştırmaları başkanı Jeffrey Currie ve emtia
stratejisti Damien Courvalin, Cumartesi günün düzenlenen saldırıların
ardından Suudi Arabistan'ın petrol üretimindeki mevcut kesinti seviyesinin
altı haftadan daha uzun süreceği bildirilirse, Brent ham petrolü fiyatları
hızla 75 dolar/varil seviyesinin üzerine çıkmasını bekliyor.
Currie ve Courvalin'e göre, saldırı "kritik petrol altyapısında tarihsel
olarak büyük bir bozulmaya neden oldu ve bu olaylar, daha fazla saldırı
riskiyle küresel arz tehditlerinde keskin bir artış" anlamına geliyor.
Suriye PKK'nın hamına çakacağız Kürt milliyetçilerini bitireceğiz demiş..
Bakalım Türkiye'de kimler ağıda oturacak kimler Esad'ı "Kürdistan haini" ilan edecek!
https://veryansintv.com/suriyeden-bm...i-bitirecegiz/Alıntı:
Suriyeden BMye mektup: PYDyi bitireceğiz
Suriye'de teröristlere karşı büyük zafer elde eden Esad yönetimi, BM'ye yezdığı mektupta terör örgütünü bitireceğini belirtti.
*epgis: 16 eylül'den geçerli olmak üzere motorinde 7 krş/lt pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur
Uçan taksi Volocopter 3 yıl sonra trafikte olacak.
Gelecekte ulaşıma yeni çözümler getirmesi planlanan uçan araç Volocopter Stuttgart’ta dört dakikalık test uçuşunu başarıyla tamamladı. Aracın iki üç yıl içinde trafiğe çıkması hedefleniyor.
https://www.borsagundem.com/haber/uc...olacak/1436049
Demeyim yazmayım dedim.
Lakin bu haber dostlarımla ve komşularımla konuştuğum açılıma benziyor hatta tamda bu konu.
Dedim ilerde 15-20 yıl sonra havaalanlarına bu kadar ihtiyaç olacakmı diye sordum.
Ve yeterli cevapları alamadım ve devam ettim.
Hayal ve vizyonlu planlar bunu gerektirir dedim.
Büyük Başbuğum ATATÜRK gibi geleceği görün dedim.
Dikey kalkan araçlar olacak ve her düz yere inebilecekler dedim.
Nakliye ve yolcu dahil bu yöne kayıyor işler dedim.
26 milyar doları buraya gömeceğimize 30-40 tane fabrika yapaydık olmazmıydı.
Teşvikide güneş panelleri,rüzgar türbinleri,elektrikli motorlar,pil akü batarya ,ekran oled yada moled artı yazılımlara yönledirilmeliydi dedim.
Yaparlarmı yapmazlar bunlar bile bile TÜRKİYE yi yok etmeye geldiler dedim.:(
Biz henüz yerde yürüyenini yapamadık, herifler uçanına geçtiler bile!
Sorsan, Alamanya bizi kıskanıyor huloooggg... derler.
Otomotik pilotlan ve yer kontrolü ile, pilot lisansına bile gerek kalmayacak ileride.
http://i.otomobilsayfasi.com/2/678/4...g?v=1568638863
Bir de Mercedes logosu, tamam.:he:
Google patronu Larry Page'in desteklediği BlackFly da Otomatik pilotlu lisans gerekmiyor..
Yılsonuna doğru SUV araç fiyatına piyasaya çıkarmayı tasarlıyorlardı...
https://www.youtube.com/watch?v=Jcpq6XYYoY4&t=4s
Kadim sembollerin, kadimine edilmişse kullanılmamalıdır. Artık onu onun kadimi kalmamıştır,direk faşizmi ve ırkcılığı sembolize eder. Eğer İsrail'e rajon keseceksen başka yolları olmalı. ELİN ADAMI sandalye falan demez ,öttürür adamı. Dünyaya da rezil olursun. Gerçi alışıklar,ama benim kanıma dokunuyor birde bunları destekleyenler yok mu? Nasıl bir soysuzluktur,nasıl hazmederler,nasıl kabul ederler. Derler ya bu İslam değil;bu T.C VATANDAŞLIĞI DEĞİL.
Bu arada iki Bülent kapışmış. Ersoy uda alsınlar yanlarına üçün dende kurtuluruz. Sonsuza kadar huşu içinde yaşarlar
Budala deyince aklıma Moliere'in "Kibarlık Budalası" geldi,
kahramanımız Jourdain ve Felsefe Hocası:
Alıntı:
FH- Bu hanıma nazımla mi yazmak istiyorsunuz?
J- Hayır hayır nazım istemez.
FH- Nesir mi olsun istiyorsunuz?
J- Hayır ne nazım isterim ne de nesir.
FH- İyi ama, ya nesir olacak, ya da nazım.
J- Neden?
FH- Çünkü efendim, meramını anlatmanın nesirle nazımdan başka şekli yoktur.
J- Nazımla nesirden başka bir şekil yok mudur?
FH- Nesir olmayan söz nazımdır; nazım olmayan söz de nesirdir.
J- Ya konuşulan şey nedir?
FH- Nesir.
J- Ne? Şimdi ben ''Nicole, terliklerimi getir, gecelik takkemi de ver'' diyecek olsam bu nesir midir?
FH- Evet efendim.
J- Demek kırk yıldan fazladır bilmeden, farkında olmadan nesir söylüyorum, bana bunu öğrettiğiniz için size çok minnettarım.