2.72 üzeri kapanış yapmadı. Burayı geçmeden bir cacık olmaz. 2.94 direnci var. Esasen buralar da faso fiso. Millete 5 Tl lerden kakaladıkları malı düşünecek olursak bu günkü hareketler de faso fiso...
YTD
Printable View
2.72 üzeri kapanış yapmadı. Burayı geçmeden bir cacık olmaz. 2.94 direnci var. Esasen buralar da faso fiso. Millete 5 Tl lerden kakaladıkları malı düşünecek olursak bu günkü hareketler de faso fiso...
YTD
Yine k.y soyma Hareketi dediğim gibi . Daha evvel dediğim gibi hayatta tavan kapatmaz.
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abi sirketteki enerji hissesi para basiyor ozellikle pamukova 10 tane aksu enerji yapar smartis ve kafein 1 adet kront yapar hesabi ona gore yapin....
para veriyormu ok.buralar ucuzun ucuzu.sahibide reisin danismani.reis amerikadan bosuna cagirmafi....
Arkadaşlar tahtada 123 diye devamlı birileri var. 123 ile neyin mesajını veriyor. Anlayan var mi
Yine soyguna devam ediyor. Yükseliş başladı diye dalanları kekliyor yine Vertu!
Ne kadar kasarsan kas önünde sonunda çıkacaksın ulan ******** Vertu! Satmıyoruz ulan. Bakalım sen mi büyüksün biz mi :))
Hisse araştırırken ilgimi çekti... 5 tl. Yukarıda görmüş, 2.30 tl.görmüş. 2 yıl temettü vermiş düzenli. Kaçtan alınır ki... Sağlam bir hisseye benziyor ama fiyat arası baya açılmış.. 2.36 tl.halka arz edilmiş . Eğer şirket yöneticileri dürüst ise ilerisi için yatırım yapılabilecek gibi duruşu var.. Tek şüphem fiyat Arasını çok açmışlar, buda yatırımcı avlama hissi uyandırıyor.. Acaba diyorum.
gerçekten insanın sabrıyla oynuyorlar dünki habere verdiği tepkiye bak bugün ki fiyata bak tam bir kan emici sahtekar bunlar
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen k.y. avcıları. Cafein ile Smartx halka arzı ne oldu? Sadece benim gibileri kandirdilar
Yapma ya... Operasyon hissesi desene.. Görünüşü güçlü duruyorda .. Demek ki bunlarda da numara bol.. Gelene hoşgeldin çekiyorlar ha.. Hiç bulaşmayalım o Zaman .. Umarım zararınızı telafi edersiniz.. Zaten 5 li rakamlar sonra 2 li rakamları görmüş midem bulanmıştı biraz. Arz etmiş 2 ye , kaldırmış 5'e. Çakmış 2'ye .. Bu karne zayıf tabiki.
4₺ ve 5₺ lerden alanlara Allah sabır versin. Halka arz olaylarını uzun tuttu şirket . Artık bununla ilgili bir açıklama yapmaları gerek. Geçen haftadaki Hisse değerindeki anormal artış bir haber öncesinin sinyali olsun en azından. Biraz yüzümüz gülsün . Ky yi çok üzdün . İnşaalah çok sürmez bu ızdırap
Ytd
Sayın Cesur
Çok uzun süre geçti. Uzun vadeci olduk. Bizi fena tokatladilar. Smartx de Cafein yalanına kandım. Dolandirildim. Hakkımı aradım. Bir olumlu cevap alamadım.
http://fs5.directupload.net/images/170918/32ibr77u.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +274 olurken, ortalama tahmin +278 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +571 puan olurken, en düşük beklenti -65 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 1'i negatif, 28'i pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +274
Ortalama : +278
Maksimum : +571
Minimum : -65
Katılımcı: 29[1(-)28(+)]
Gözümüz aydın.kafein yazılımın halka arz süreci ile ilgili haber geldi şimdi.
Ne aydınlığı :kahkah: yahu spk'ya yeniden başvuruyorlar buda demektirki sil baştan bekle babam bekle :D ayrıca yarın yükselse bile ertesi gün yine gömer aşağıya :)
Bu kagit adama kafayı çizdirir :party:
Ama satmak yok...şimdi olmasa bile s..e s..e bir gün 5'in uzerine atacaklar.sonuna kadar beklemeye devam.
2016 yılında da Cafein ı halka arz edicez demişlerdi;
Ben yandım eller yanmasın. Vertu yu bıraksaydım şu ana kadar bir villa param olacaktı. Çünkü emsallerimden yatas çok daha ucuzdu. Kağıdın 1/3 u kadardı . Banvit hakeza. Diyordum ya villayi kayıp ettim. Böyle dolandirildim. Bakın güncelleme yapıyorlar. Gine arz etmeyecekler. Sazan çok nasılsa.
Verusaturk'ten yeni halka arz açıklaması
Verusaturk, iştiraki Kafein Yazılım Hizmetleri A.Ş'nin halka arz süreci hakkında KAP'a açıklama yaptı
Verusaturk,*%39 pay oranı ile*iştiraki konumundaki Kafein Yazılım Hizmetleri'nin halka açılma sürecinde yöntem ve şartların yeniden belirlendiğini açıkladı.
Verusaturk tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada yer alan bilgilere göre, Kafein Yazılım'ın bugün gerçekleşen Yönetim Kurulu sonrasında halka arz süreci*için belirlenen yeni yöntem ve şartlar ise;
"1)*50.000.000 TL kayıtlı sermaye*tavanı içerisinde olmak üzere; Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin 11.000.000*TL'den, tamamı nakit karşılığı olarak, 18.000.000TL'ye artırılması, artırılan*7.000.000 adet 1 TL nominal değerli sermayeyi temsil eden C grubu Hamiline*yazılı payların, mevcut ortaklarımızın yeni pay alma haklarının tamamen*kısıtlanması suretiyle halka arz edilmesine,
2)*Halka açılma süreci kapsamında*daha önce 26.05.2016 tarihinde imzalanan "Halka Arza Aracılık ve Yüklenim*Sözleşmesi" sonlandırılmak suretiyle, yeni şartlar çerçevesinde Metro Yatırım*Menkul Değerler A.Ş.'nin Yetkili Kuruluş olarak belirlenmesine ve "Halka Arza*Aracılık ve Yüklenim" sözleşmesi imzalanmasına,
3)Bu kapsamda SPK ve Borsa*İstanbul nezdinde yapılan başvuruların yenilenmesine karar verilmiştir." şeklinde ifade edildi.
Kafein'i daha güçlü bir sermaye yapısıyla halka arz edecekler. Ayrıca bildiğim kadarıyla ilk başvuruda halka arz için Meksa Yatırım'la anlaşıldığı belirtilmişti. Bu açıklamada ise Metro Yatırım'la anlaşıldığı ifade ediliyor. Değişiklikler dikkat çekici. Umarım hayırlı sonuç verir
Yahu bunlar yasal dolandırıcı,vurgunu vurdular şimdide milletle maytap geciyorlar..halka arzı metroya vermesi bile beni şaşırtmadi..hacı hacıyı mekkede,hoca hocayı tekkede,dolandırıcı dolancırıyıda bistte bulurmuş..
Al vertuyu vur metroya,ikisi birbirinden bok..metronun yapacagi halka arz bile şaibelere gebedir..hiç bir haber bu kagidi kaldirmaz daha dogrusu kaldirip tekrar vururlar yere Verirler milletin eline..
Allah bunların yedigi paraları agizlarindan burunlarindan fitil fitil getirsin,sıçamasınlar patlasınlar mk.
Bu kağıda girmeyi düşünenler kesinlikle ve kesinlikle girmesinler.
Benim gibi elinde olanlarda kesinlikle ve kesinlikle zararına satmasinlar,tabi o paraya ihtiyaçları yoksa..
Varsayalım halka arz oldu hisseye etkisi ne olur %10-20 yada 3,4,5 tl
Öngörünüz nedir
Nereye bakmalıyız
kutluyorum
varmı peki bizi beklyen bir gelişme yeni olarak ?
Öğle değil. Biz gören gözleri alkislamayida aglatmayida biliriz. Screen shoot yapıp arşive atmayida. Seni bilen bilir doğru olup olmadığında. Kolay gelsin...Gariban vertu cudan hayırlı günlerin olsun...
Daha evvelden belirtmiştim. Sadece gel gel yapıyorlar. Daha evvelki gibi. Hem halka arz edicem diyorsun . Geçen senelerdeki meksa ya ne oldu da iptal edip metroya geçtiler.
Kaldırıyor veriyor eline,vuruyor aşağı kafasına kafasına
Film böyle devam eder....
Bence bu sefer oldu
Hisse her türlü dip te
Öyle olmasa bugün böyle güzel kapatmazdı
Endeksin şu gününde krstl satıp vertu alarak doğru bir hamle yaptığımı düşündüm tahtacı
Rakam ne olur bilmiyorum ama global yatırım holding i örnek alıyorum
Hedefim beni tahmin edecek bir seviye vade 60 gün
Nasibimiz varsa alırız
Ytd
Saygılar
bu adamların kağıdı alınmaz vesselam vertu kağıdına sahip çıkmayan adamlardan uzak durucan
En lanet hisse hangisi diye sorsalar tek cevap kesinlikle Vertu olurdu! Bu forumda umut saçan arkadaşlara üzülüyorum dogrusu
Endeksin yüzde 1.5 düştüğü gün artıdan kapandığı için dersin ki "Hah bu sefer oldu. Çıkış başlıyor galiba." Ertesi sabah bi vurur aşağıya hevesin kursağında kalır. Yüzün ve kulakların kızarır sinirden ve hayal kırıklığından. 2 yıldır Vertu'nun küçük yatırımcıya yaşattığı duygu tam olarak budur. Hisse azıcık kafasını kaldırmaya niyetlense patron denilen şahsiyet malı basar. Bu kısırdöngü aylarca sürer gider. Geriye küçük yatırımcının bedduaları ve küfürleri kalır.
Bundan cacık bile olmaz..bir kere almış bulunduk,bir daha milyon kazanacagimi bilsem girmem bu adi kağıda..aklı olan hiç bulaşmasın..buna baglayacağı parayı arpaya samana buğdaya baglasin daha çok kazanir.
Yine aynı terane. Arz edecekseniz bu kağıdın hali ne. Kimi kandırıyorsunuz ? Milletin cebinden elinizi çekin artık. Becemeyeceksiniz gine.