Hem cumartesi hem de Gaziantep maçı var ya ondandır...
Printable View
DepremRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Webster üstadım in neti bitiyomus GB i ay sonuna kadar giremicem diyo pamuk eller cebe herkes 50_100 mb bişey göndersin online tutalım web i var mı ki İnternet paylaşımı olsa iyi olurmuş
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji1787][emoji1787] ayıp ediosunuz feda olsun web üstadimiza net
Bı 10 GB de benden [emoji38]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabiki Selçuk hocam inşallah Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamın arkasından amma konuştunuz...
Webster sizleri elbette seviyor.
Başlıkta gırgır şamata yapıyorsunuz da, sınırları fazla zorluyorsunuz.!!!
Emmi noldu gene msjlar da silinmiş yaw web üstat mi şikayet etti anlamadım Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neler olmuş burda böyle
Ben ötürü mü acaba bu uyarı
Emmi Mahmut hoca yi gördün mü hemen dönüyorsunuz 180 derece [emoji38][emoji16]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel yemekler yerler yok mu paylaşalım...
Kafe çok pasif.
Şimdiye aşağı taraflara inmeliydik.
Ben websterden ozur dilerim çok ağır bir laf ettigimi düşünmüyorum, kendi kendisine hanımcı diyen biriydi zaten, kılıbık filmindeki kamil demekle nekadar büyük bir suc işlemiş olabilirim anlamadım, uzduysem yinede ozur dilerim oyle sert bir amaçla yaklaşmamıştım..
Neticede oyle tahmin ediyorum kendisi benim büyüğümdür
Benim yorumlarda silinmiş ondan üzerime alındım, benim bilmediğim başka bişey mi oldu ?
gerçekten kötü ekonomik veriler siyasal güvensizlik olmasına rağmen sanki her yer süt liman izlenimi verilmeye çalışılıyor gibi zamanını bilememekle beraber doların bir gün gene hızlı yükselişe geçeceğini düşünüyorum ama bu belki de çoğunluk ümidini kestiğinde mi olacak ne zaman bilemiyorum o yüzden biraz maliyet yaratsa da kasko amacıyla bir miktar portföyde tutuyorum.
Syg.
Evet piyasa satışta ve ben pusudayım nerden gireceğimiz önemli webster yanımda olsaydı beraber trade ederdik kadehleri tokuşturarak 😀
Selam olsun arkadaşımıza burdan saygılar sevgiler 🙋🏼♂
Cafe tadilat a mı girdi ne oldu beyler [emoji3]
Gelin belden yukarı muhabbet edelim biraz zaten gpg geberik [emoji34]
Mesele bel altı bel üstü meselesi değildi anladığım kadarıyla.
Bazı üyelerin diğer bir üyeye fazlaca yüklenmeleri, hatta hack vs gibi yasadışı eylemlerden bahsedilmesi bu sonucu doğurdu.
Ben dün girmedim foruma benim haberim olmadı hiç bir şeyden mevzudan bir yerde patlak vermiş sanırım çok üstüne gidildiyse konunun
Hocam şaka yapiyordu zannımca arkadaşlar ben de katildim o esprilere ama kimseyi incitecek bir söz söylediğimi düşünmüyorum bugüne kadar da forumda tartismaya da girmedim birisine de saygısızlık yapmadım kendi adıma Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hack Mack dediniz korkuttunuz üstadim ahaliyi ben bilgsyr a format atamayan adamım [emoji16]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.