Belki aniden değişkenlik yönü ağır basıp toptan yenilemişlerdir portföyü ve pozisyonları bilmek mümkün değil.
Hatta belki tüm fonu mevduata yatırdılar %16'dan:)
Printable View
Yok size demedim zaten, sanki fonun bu günkü içeriği biliniyor sanan arkadaşlar var onlar için yazıyorum, hatalı düşünmesinler diye.
İyi süpriz olur ama,
fon yönetimi bıktık bu stersten yahu, stressiz olsun diye ziraate yatırdık 6 ay bağladık %16'dan fonu deseler:)
TCD eğer bugün de eksi getirirse ons ta yüklü pozisyondalar demektir, değil mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tcd ne zaman belli olacak şimdi
Bana öyle geliyorki; (tamamen sallıyorum, hayal ürünüdür) ons u uzun vadeli almış olabilirler (ki bende orta uzun vadede iyi olacağını düşünüyorum) o yüzden ons pozunu hala koruyor olabilirler. Ama bana göre hala ons un düşebileceği bir marj var yine bana göre.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En erken sabah 08:30 SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En azından arti eksi olma durumunu öğreniyoruz hocam .50 MK klasiklesti. Adamlar gece de çalışıyor:)hesaplaması zor tabiSM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aklıma takılan şöyle bir şey var. Altınla bu kadar korelasyonu varsa bu fonun (ki incelemedim açıkçası) niçin altın fonu almıyoruz? Hatta altın fonu alıp niye yönetim ücreti ödeyelim ki (bazı fonlar altın kira sertifikası da alıyor gerçi) direkt gram altın alırız.
Bu konu benim için önemli açıkçası. Bir süredir taşıdığım altın pozisyonlarım var ve altındaki değişimlere daha fazla maruz kalmak istemiyorum şu aşamada.
OBP ne yaptı acaba, Oyak'ta hesabı olan bir arkadaş vardı, görebiliyorsa yazsın bir zahmet. Tahminim % 0.5 civarı artı. Kağıtların hepsi güzel gitti bugün.
EID'den de süper bir performans bekliyorum. Bankalar ve ODAS güzel prim yaptı. Hatta TCD'yi geçecek gibi bir his var bende.:)
Bankaci ustadim
Bodrum voyage gittinmi hic torba
TCD aldığımdan beri aralıksız düşüyor. Bir süre daha kalacağım, ben çıkınca yükselir nasılsa.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk