bilanço niye gelmedi koskoca yeni gimat, akmerkez, akiş açıkladı bizimki hala ney bekliyor acaba...
Printable View
bilanço niye gelmedi koskoca yeni gimat, akmerkez, akiş açıkladı bizimki hala ney bekliyor acaba...
6 aylik net kar 29.74 milyon TL. 2018 e gore yaklasik 13% artmis.
Bu arada faaliyet raporunda yazilana gore 2019 ilk 3 ayda iskonto oranlari 26%, ikinci ceyrekte 22% olmus. Kira iskontolarinin dusmesi fena degil.
Ayrilan dukkan sayisi yeni gelenlere gore fazla gorunuyor, bu kisim biraz tatsiz. Metrekare hesabi olarak verilmedigi icin kac metrekare alan bosaldi, ne kadari doldu anlasilmiyor f. raporindan. Onu sadece avm yi gezenler gorebilir :)
bugün hacim 3 milyon oldu. hisse 4.20den 4.87 yi gördü kim aldı acaba
Satan sattida fiyat dusmedi birileti de alti asagi dusseydi 3-5 lotda biz alirdik
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ara tavana gidiyordu.Sonra düştü
hacim bu ara yüksek 4.20 olsada alsak
ne oluyor bu pagyo ya, büyük abisi yeni gimata ayak uydurdu sanırım...hiç iyi olmadı bu daha toplayacaktık dusuk fiyatlardan...
peki bu 30 derecelik yükseliş ne zaman ve nerede biter...
Gmy hissesi olduğu ıçın faiz düştüğü sürece yükselir örneğin faiz %16 ya düştü hissenin muhtemel temettüsüne yakın faiz daha düşerse hisse misal 10 olursa hissenin temettü veriminin 10 olması ıçın 5 tl civarına çıkması lazım ytd. Bu dediğim kendi analizimdir.burası borsa ne olacağı belli olmaz.
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın konkasor34, bence 4,70 çok kritik fiyat, yıllar evvelki halka arz fiyatı... temettüye 6-7 ay varken fiyatın buralarda olması sevindirici ancak yeni alım fırsatı vermiyor... ben biraz 4,30 lara geri çekilme bekliyorum ancak ısrarlı alıcı bir gurup var gibi...
Bu dönem 4,70 üstünde tutunursa, sanki dahada yükselir gibi, bakalım... Ben 2020 0,70 kuruş temettü beklentimi hala koruyorum...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. thinktank, yorumunuzdan sonra tekrar baktim ilk 2 ceyrek rakamlarina. Biraz da karsilastirmali calistim. Tahminimi 65 kurusa cikariyorum :) o da hatiriniz icin.
Sizin beklentinizin tutmasini daha cok isterim, hayirlisi artik.
Bu arada, bir taraftan alim firsati vermeyen bir trend cizdi son aylarda. Diger taraftan da temettu beklentisine gore fiyati hala fena degil. Cok kararsiz birakiyor alima devam etme konusunda.
bu kagıt neden düşmez acaba ne oldu buna...gel artık 4 lere dogru...
Sayın konkasor34, Akmerkeze bakarmısınız lütfen, an itibariyle %17 civarı artıda...
işlem adeti 49000...
evet bende akmerkezleri 21,4 den sattım geri gelirse alırım...ama pagyo canımı sıkıyor neden düşmez bu hisse...
Sayın tyson, ben karın %90 ve üstü dağıtacağını düşünüyorum, kasada nakit dağıtmayı planladığı temettüden az çıkarsa gene temettüyü 2. ve 3. taksitlendirmeye yönelebilir diye düşünüyorum, yıl başında belli bir ölçüde kiraya zammıda göz önünde bulundurmak iyi olur. Tadilat ve tamirler için kredi kullanıyorlar....
Diğer taraftan ilk altı aylık net kar 30,2 milyon TL hisse başı kar 0,3471 , yılın en iyi çeyreğininde önümüzde olması hala 70 kuruşluş temettü içi umutlandırıyor...
Saygılarımla...
Sayın tyson, aynen öyle oldu gibi, ama 450 bin adet işlem hacmine ne dersiniz, tuhaf durumlar :)
Sn. tyson, bu iki hissede de ya çok iyi planlanmış doldur boşalt operasyonu var, yahutta temettü verimliliğini yıl sonu enflasyon hedefi olan % 12 lere yaklaştıracaklar... Ben Panorada son dönem çok az sayıda hisse alabildim malesef, en yüksek ödediğm rakkamda 4,47 idi, üstüne çıkamıyorum...
4,50 lerden biraz aldım kenara attım...düşerse yine alacam ama bakalım neler olacak...
birileri 4,50 altına vermemek için fena direniyor...bakalım yarın neler olacak...
Ne güzel..
Topladığın yetmezmi son yükselişte malı kastığın herkesten malı geri aldın iş yatırımı kullanarak...şimdi biraz yukarı yapıp iş yatırımdan aldığın malları esas oğlanlara dağıtır ve sert bir şekilde yükselterek karı yaz...hadi bakalım...
Demekki iyi senaryo...
Baksana ilk defa yazdık...
7 hatta 8 aydır yazmayan adamdan cevap geldi.(foruma baktımda..)
Olsun biz yine ısrarcı olalım..bakarsın acemi balı olurda tutar...olursada nasip deriz..üzerimize almayız...
sıfır sıkıntı...sıkıntı yok..
Severiz böyle kağıtları....
Pagyo gibi 2 hisse daha var borsada. Hepsinin sayfaları bomboştur, kimseler yazmaz. Ama çalı dibinde sabırla temettüsünü bekleyen yatırımcıları vardır. Senaryolara da ihtiyaçları yoktur. Hissenin fiyatının düşmesini yükselmesine tercih ederler, biraz daha alma fırsatı yarattığı için. Sayfanın sükunetini daha fazla bozmasanız seviniriz. Saygılar..
dün 4,60 dan 158 bin lot işlem olmuş ilginç şeyler oluyor pagyo da...umarım operasyon olmaz çünkü tahta çok sıg...ayrıca operasyon yapalan hisseler 8-12 ay kendine gelemiyor
Bakalım ne zaman 5.00 üzerisini göreceksin...
Yakındır....tahtayı malsız bırakmamak lazım...isteyenin tahtadan mal alması lazım...amaa öyle bir kademeye 80 bin yada 90 bin lot yazmakla değil...
Yayarak...okşaya okşaya seve seve..sıvazlaya sıvazlaya...
Yani öyle malı kasıp 30 kademe aşağıdan almak için tahtayı kasmadan...herkezi mutlu ede ede...ürkütmeden can yakmadan....öyle grafikte 10 günde bşr uzun çubuk yapmadan.
Hayırlısı.....
.
Yeni vergi taslağına göre gelir vergisi dilimleri %45 e kadar çıkacakmış. Gelir yaratan bir hisse olarak PAGYO ya fiyat düşüşü olarak yansıyacaktır. Büyük pay sahipleri paylarını azaltabilirler vergiden kaçınmak için. Bu arada yönetim de onlarda olduğu için bir kaç yıl PAGYO ya yüksek kar ve temettü oranları göstererek küçük yatırımcılara mal dağıtımı yapabilirler. Dikkatli olmak lazım. Çeşitli yollar var kısa vadede hisseyi coşturmak için kiralara yüksek zam ve kredi ile yüksek temettü dağıtmak gibi 3-5 yıldır AKMGY de uygulanan klasik yöntemler