Rsi 14 kafası kobranin kafası gibi oldu 😄 iyi güzel amma hisse fiyatında tık yok. umarım rsi ve indikatörler şişti deyipte dinlendirmeye geçirmezler, çok yoruldu hesabı. Ytd.
Printable View
Rsi 14 kafası kobranin kafası gibi oldu 😄 iyi güzel amma hisse fiyatında tık yok. umarım rsi ve indikatörler şişti deyipte dinlendirmeye geçirmezler, çok yoruldu hesabı. Ytd.
İyice sıkıyorlar ky yı.Bugün teyit gelmeli.....
dostum bu tavsiyen icin tesekkur ederim, benim de sana tavsiyem bu tavsiyeyi soda yoneticilerine tavsiye etmen, zira boyle bir beklenti icine girmisler. ya da kafalarindan artik ne geciyorsa, yuzde 6,95 den Eurobond ihrac edip bunu 5,60lardan baska eurobondlara baglamalar falan filan . sanki sanayi sirketi degil de hedgefund amk.
abbcdsdfsdfa, o ne yav bir tane sesli harf yok icinde. Nasil telafuz edelim?
Bu konuyu Human iyice incelemisti. E babasini dedesini de biraz beslemesinde sorun yok pek bence. Sirket cesni de yapiyordu ayrica, Vakifin, Ziraatin eurobondlari da vardi. Ortaklik oranina gore dedesinin Eurobondunu alip mevduati orda tutuyordu hatirladigim kadariyla. Tam hatirlamiyorum, yaniltici bilgi vermeyeyim de uc asagi bes yukari boyle idi.
Halk Bankasi dememin sebebi onun kredi faizlerinin bazi kesimler icin tesvik amacli daha uygun olmasi. Birisi denemisti, ama fazla kredi alamamisti. 1/5 oraninda gibi istedigi vermislerdi.
Yav arkadaşlar bugün hareket olacak degilmi, kapanışa az kaldı, ama gözümü kirpmadan bekliyorum. Sırf bu güne oynadım hareket olmaz sa çok kötü olur bak. Biri mum bulduk dedi diğeri çarşamba dedi. Sizlere inanıp para koydum.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsanlar hisseler yukaridayken bu çoğu hisse için böyle diyeyim. Üst tarafta primli ya da çok yukselmisken alıp satma konusunda daha bonkör davranıyorlar yani alıp satması zigzag yaparken kolay oluyordur, elinde sonunda birsekilde düşecek diye. Ama gelgorelim ki bu kadar düştükten sonra öyle bir noktaya geliyorki satsan ya çıkarsa diyorsun, ya da yukarıda maliyet yapıldığı içinde bir umut çıkar diyorsun ve bekletiyor sistem seni. Bu seviyelerde donup kalıyor yatırımcı bir nevi. Ya aşağı daha düşerse ya yukarı kaçarsa diye. Uyuşturuyor heleki diğer hisseler parmak isirtiyor ki bundaki psikolojinin etkisi ekstra moral bozuyor. Sadece tek şirkete yatırım yapmayın portfoyunuzu endekste çeşitli karisimlara bolun derim. Tabi şuanda bu tarz yatırım seçmek için fiyatlar primli bunu birsekilde zamaninda yapmak daha uygun olurdu. Yatırım tavsiyesi değildir.
Tek ihtiyaç olan sabir, portfoyunuzu bu kısmını görmeyin sakin olun.
1 üye 0 ziyaretçi. Uzun zaman sonra böyle bir durumla karşılasiyorum. Topik topukladimi yoksa
Kısa rallye ayak uyduramadı
Düzeltmede öncü oldu
Ne diyelim:(
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olamaz, saygılarımla.
https://resmim.net/f/Xbr0HW.png
Bugün istediğim teyid gelmedi ancak beklemedeyiz hayırlısıyla...( Kırmızı fiat eğrisinin yeşile dönmesi önemli. )Ayrıca çubuk boyları uzamalı artık....
Bu başlığı şu anda 13 kişi okumaktadır. (1 üye ve 12 ziyaretçi)
----------------------------------------------------------------------------------
yucin, spenc, 666, BARBA, NSHYDN, TYPHOON20, Oralet_Osman abilerim nerelerdesiniz?
Satıp çıktınız mı? Buralarda tek kaldım sanırım :Sad:
Hocam sen nerden ciktin yahu 😄 hiç hesapta yoktun. Diğerleri muhtemelen 12 ziyaretçi arasındadır.
ben güzel güzel izliyordum formu, tek kalınca korktum :)
iş (bence patron) kapanışa doğru sanırım bizi sevindirecek, 5.75 ve 5.76 kaldıran iş, son 30 dk 350 bin alımda... morali bozuk olan arkadaşların unutmaması gereken bir şey var, 2018/4Ç te kurlar USD 5.2609 ve EUR 6,0280, dolayısıyla bu değerlerin üstünde kapatmamız Soda nın sene sonu bilançosuna kur geliri olarak yansır, ve 4. çeyrek bilançonun iyi gelmesi demektir...
USD 5.30 euro 6.06 olması. Yıl sonu Kapanış itibariyle, yoksa yazdığınız ortalamami?
Evet geçen seneki yabancı para pozisyonu ve 2018 4 çeyrek kur kapanışı, bu seneki 3 çeyrek kur kapanışı ile arasındaki bu dönem son çeyrek kapanışı farkları ki bu seneki yabancı para pozisyonu farklar. Kambiyoyu çıkartır. Ayrıca bu seneki ort kurlar satış ve karlar içinde yıllık için önemli gerek efk gerek kar açısından. Teşekkürler paylaşım için
3 gündür hisse.net sitesinin sağından solundan üstten alttan reklamlar açılıyor, sayfayı kaplıyor, istediğim butona tıklamamı engelliyor, yucin ağabeyin yeşil oku gibi yaa. Nerde yönetim nerde yüksek istişare kurulu mütevelli heyeti, nerde bu yetkililer?
Aslında reklamdan ziyade bir güvenlik acigi doğurabilir bu tıklama ekranın üzerindeki zar katmani. Yani tiklandigi anda birçok hacker tarafından sayfana erişim açığı olusturur. Sayfayı yenilemek bu durumu ortadan kaldirsada yine geliyor.
Sayın 666, benim para giriş indikatörüme baktığımda da para giriş var görünüyor ama hisse hareket etmiyor geçmişte indikatör aynı hareketi yaptığında ne olmuş diye baktığımda biraz zaman geçsede fiyat indikatörün arkasından gitmiş. Buna göre hisse para girişi olmasına rağmen baskılanıyor millet bıktırılıyor diyebilir miyiz? Ya da başka bir anlam çıkar mı? Teşekkürler.
Ben sahsen genele bakmiyorum TYPHOON20. Tahtada agirligi olan kurumlar var. Ak, YF, Yapi Kredi, Gedik, Meri gibi. Bunlar sokuyor sokuyorlar, sonra donup cikiyorlar her nedense kactir. Ama arada yabanci satislari da var gibi.
Endeks giderken kotu performans gosteren hisseye birileri veriyor demektir. Endeks duserse daha cok duser. Ama bu fiyatlardan benim gorusumce biktiriliyor insanlar dedigin gibi. Suresi ne olur allah bilir.
bu spek bi tur daha daldırmadan atmaz 6 üstüne. endeksin de hali malum. hazırlayın paraları.
Buralardayız dostum ara devriye atıyoruz, yaramazlık yapan yoksa pek karışmıyoruz etliye sütlüye :) şaka şaka.
Geçen bağzıları şişe muhabbetimizden, elimizde soda olmadan soda muhabbeti etmemizden irahıtsız olmuş, bizde çekildik şişe mekanına inceden. Bekleriz efenim.
Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
Soda ile şişe hareketleri benzer mi genelde şişe gitmeye başlasa en azından bir iki hafta sonra arkasından gider mi temel olarak bunu destekleyebilecek bir argüman var mı
geçmişe baktığımda genelde benzediğini ayrışan zamanlarında olduğunu görüyorum... Mesela düşüş trendi şişede 13,05 haftasında başlamış soda da ise 13,06 haftasında başlamış burda 1 ay arkadan bir düşüş sergilemiş benzer bir durum çıkış dada olabilir mi...
öyle görünüyor ki şişe yola çıkıyor
[IMG]https://i.resimyukle.xyz/C8Uc0A.png[/IMG]
malum grafik bu şekilde
Ne kadar ucuz kalmıştı demekki hisseler, kullandığınız hisse tabelasindaki gunici en yukselenlere basınca görünüyor kopuslar, kopmuslar, cosuslar ve cosmuslar önceki günlerde ve ondan önceki günlerde. İşte piyasa böyle uyutmus.
Herkesin baktığı yone bakmamak gerekiyormus zamanında. Geçti bor pazari sür essegi Niğde ye, çek nefesi sineye...
Sevgili tipon kardeşim,
Daha önce sordun söyledim.
Portfoyumde neredeyse 1 senedir şişe var. Maliyetimi yeni geçti. Şişeden hariç anacam ve trakyacam da var . 4 kağıdın da hiç bir şekilde aynı hareket ettiğini görmedim. Şişe gidiyorsa soda gider , anacam gidiyorsa trakya cam gelir gibi düşünceler bu grup için olumsuz. Koza hisseleri gibi düşünme bunları. Anacam dün zirve yaptı, şişe zirvesinin neredeyse %45 aşağısında! Trakya cam ona keza , soda da öyle.
Kac kere dolar bagini grafiklerle gostermeye calistim sana TYPHOON. Bir takim embesiller kotuluyor diyor da, bu yazilar 7 ay onceden:
Alıntı:
18-04-2019, 22:32 #267
666
Herkes bu hisseye dolustu gecen Agustos'tan dolayi. Herkesin oldugu yerde ekmek cikmaz. Kucuklarin geldigi yere ortabaslar da gelir. Dolar hareket ederse bile fazla tepki verecegini zannetmiyorum artik.
1. Piyasada para yok.
2. Kimsede para yok.
3. Yabanci para sokmuyor.
4. Hisse butun araci kurumlarin oneri listesinde.
5) Dolar yataya girdiginde endeks kazandirirken hisse bekletiyor. Kirmizi endeks, Sari Soda.
https://i.imgyukle.com/2019/05/29/kLmiYq.jpg
Kırmızı oklarla ayrıştığı yönleri gösterdim. Sanırım kafanda bir şablon oluşturur.
https://i.resimyukle.xyz/0N66J3.jpg