uykum geldi yatıp uyuyacağım. sallasın dursun banane onun kolu yorulaca:)
Printable View
uykum geldi yatıp uyuyacağım. sallasın dursun banane onun kolu yorulaca:)
asıl mesele coniler uyanınca nasıl davranacak.
Endeks resmen savas verdi 108.100 üzerinde tutunmak için
133.900 shortları 133.300 den kapadım ama yeniden kısaldım
133.500 üzerinde stop olurum.
Ben endeksin buradan 500 puan daha düşmesine oynadıgım için EREGL de shortladım biraz. Genelde düşeni longlarlar ama ben tam tersi hareket ediyorum
garan biraz kısaladım. Yarın daha yukarıdan da fırsat verebileceğini düşünüyorum.
Endekste de niyetliyim bakalım..
Ben FLAT.
Endeksin 107.700 altına düşecegini düşünmüyorum
GARAN ile EREGL de desteklerine geldiler.
Düşüş günlüklerde çıktı. Bu yüzden iyi bir operasyon olabilir gibi görünüyor. Pozdan kolay vazgeçmeyeceğim..
Bu herif gerceten bir ruh hastası
Sabah gömdüğü Fransa ve Macron a şimdi ilanı aşk ediyor
*TRUMP: FRANSA İLE ÇOK İYİ İLİŞKİLERİMİZ VAR
silkeleme bu ya... her zaman aynı numaralar. direnç geçilince çak.. bir kaç gün dön dolaş yapacaklar. tabi yarınki gap beklentim askıda kaldı
Güzel silkeliyor deyus ama...
107.600' ün altına gelmedikçe şort açmak akıl karı değil...
Aceleci olmamakta fayda görüyorum...
Bist Bilisim endeksi bir ayda yüzde 60 yükselmiş. Masallah.
Keske bunu shortlayabileceğimiz bir yer olsaydı
Hisseleri ucmus
---------------
108.100 e dogru bir pullback olur ve gecemez ise geceye short girmeyi düşünüyorum
Ya da Endeks 107.700 altına kayarsa
Kısaca bu 400 puanlık aralıkta hiçbir şey yapmaya gerek yok
Dolar dellendi. Endeksi de sert verdiler.
Erken kapanmısız
Garan ı bitirdi herifler
Buraya kadarmış belkide...108.800 e kadar...
131.950 hepsini kapadım, kolay oldu ama kendime yine çok kızdım bu kadar gösterirken normalin yarısıyla işlem yaptım...
Hic ellesmesek 2500 puan alacakmısız.
Herkese iyi akşamlar.. Benim için başarısız bir gün oldu.. Poz yok flat.. Başarılı olanları tebrik ediyorum
bugün çok sattılar artık bir kaç gün belimizi düzeltemeyiz. allahtan seans bitimine denk geldi. yoksa imanımızı gevreteceklerdi... ben kağıttan çıkmadım çünkü böyle bir satış bende beklemiyordum. yarın gel gel alımları olur diye tahmin ediyorum. bu ara ucuz pahalı nasıl denk getirirsem çıkacam alımdan
Son yarım saat cok hızlı oldu. O ara dolar da artıya gecti ama duruldu. Ben hiçbir şey anlamadım.
THYAO ve GARAN ı sert verdiler. Bunların ikisinde de kısaydım ama erken kapatmıstım
Zengin olacagım bir günde azla yetinmek zorunda kaldık
Trump ile Erdogan aksam görüseceklermiş.
Bu yüzden HALKB ve ENDEKS longladım
-----------------
Grafikte belirttiğim destek kırıldı aslında ama olumsuz bir haber gelmez ise tekrar yukarı atak yapacagını düşünüyorum
Kötü bir gündü. Herkese iyi aksamlar
[IMG]https://i.hizliresim.com/86y9yr.jpg[/IMG]
bugün her insanın kendi aklını kullanması gerektiğinin bir kez daha kanıtı oldu. çünkü burada herkes bende dahi tahmini yorumlar yapıyoruz. mesela ben al satcı olmama rağmen tahmini yorumlar yapıyorum. çünkü burası vakit geçirme yeri..olayın herkes böyle olduğunu kabul ederek davranırsa kendi çıkarına olur ve kimsede kendisini sorumlu olarak görmez. çünkü bazen sanki sözleşmeliymişiz gibi davrananlar oluyor. gerçi burda henüz böyle bir şey görmedim ama hatırlatayımda hanzo"lar anlasın diye yazdım
3.4 lerden alıp dayanamayıp sattım spotta .. Tüpraş petkim hatta Sasa çok olumlu değiller yükselişteMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malûm ABD olayları Trump kıvırması yönünden bende shortladım Ereğli..
BaşarılarMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün çok bakamadım ama 134 den shorttum malum kapatamadım işim gereği..
Daha önce sistem grafik atmıştım.134400 gecikmesinde kademeli shorttum aynı anda Ereğli de long kalan uzun pozu anında shorta döndüm...
Altta 130750 kaldı.. hatırlayın yeşil bölge..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayım buralardaysan tebrikler...
Dow u bitirdin, senkronun uzun zamandır müthiş...
Gerçekten bravo...
Acikmalar guzel toplanti sonrasi. Yarin acilista bir 1000 puan alir miyiz. Bence dusus cok abarti oldu. Tahminim stoplar patladi. Garani ve Thyao u 20 kademe bir anda verecek ne oldu.
Bu arada dolarda almistim 5.74 den. 5.76 uzerinde kalirsa dolar is yapar.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oyunu daha net okuyabilmek için ne yazsam, nasıl nasıl yazsam, diye düşünmek yerine biraz ayık kafa ile davranmam gerektiğine karar verdim.. uzaktan izlemeye devam edeceğim tabii. belki daha heyecanlıdır:) size bol şanslar
3 4 gun uzaklas. Iyi geliyor. Hic bakma haberlere ekrana.
Abi senin ne kabahatin olacak. Herkes olgun ve akli basinda insanlar. Emin ol kimseyi kotu etkilemiyorsun. Zaman ayirip buraya destek direncleri yaziyorsun. Mumkun oldugunca pozlarimizi yazmaliyiz. Mesela ben garanda shortladim ama sen tam tersi dusunuyorum. O halde iki kere dusunurum. Bu herkes icin ayni. Ornegin bugun herkes sirayla thy long pozlari kapatti. Bu bir gostergedir. Bu kisiler bir sey gormustur.
ben düşünerek değil rakamlara göre değerlendiriyorum. kendim oynarken değil yazarken nasıl yazsam diye düşünüyorum. yorum katmayım sadece destek direnç yazıp bırakayım diyorum ama görüyorum geçmiş gidiyor duramamıyorum:) bak bugünkü oyun hem direnci geçtiler, hemde dönüp desteğini kırdılar. böyle oyunlar numaradır bana göre silkeleme...
Son saat ne yapmışlar öyle!
Bankacılık endeks kanal tamamlanıyor.
30 endeks düzeltme yaparken, ya da yatay kalıp da, bankaları alırlar mı??
Keske bende senin gibi ekran basinda olmasaydim. 133,900 den actigim shortlari oylece biraksaydim. Ustelik bir de yanlarinda thy garan eregl shortlar vardi. Ekran basinda olunca cuvalliyoruz.
Sevgili karar_anı, ben normalde Garan ve Akbank vadelisinde işlem yaparım...
Ama açığa satış yasağından sonra sadece Akbank ta bir kez fırsat bulup ( 6.95 ken) long oldum...
Çünkü olmuyor, yabancı girmiyor , hacimler yerlerde... oyunu kuralına göre oynayıp, endeks = Thy diyerek orada pozisyon alıp hareket etmeyi daha uygun buldum...çünkü Thy siz bir yere gidemez...
Ben inşallah yakında şu yasağın kalkacağını düşünüyorum, o zaman iş mecrasına döner ben de yanınıza gelirim umarım...
İyi akşamlar...
PS: yorumlarınız değerli, ve lütfen etki altında bırakıyor gibi düşünmeyin, buradaki arkadaşların hepsinin inanın çok ince süzgeçleri var...
benim sıkıntım kendimle ilgili. akşam garanı çaktıklarında bende yorum yapıyordum hemde kısacık. baktım çakmışlar göremedim bile. gerçi benim garanla ilgim yoktu ama beni ilgilendiren kağtta olabilirdi.. bide şöyle bişey var her yerde destek şurası direnç burası yazılmaz çünkü üç kademe yukarda bir direnci daha vardır geçti diye alınır yukarı dirençten kafasına satışı yer. işin doğrusu böyle durumlarda boş bulunup yazmaktan dolayı zarar bile verebiliyoruz. ama bugünkü 10.23 ten hiç şüphem yoktu gasp yaptılar ne yapabilirdik
XU030 GÜNLÜK
Benim tahminim yarın acılısta 131.700 - 132.000 arasında bir yere dokunur.
Satısı cok abartılar ve lüzümsuzdu. Dolarda geri geldi. Acıklamalarda ılımlı
Kanalı az biraz ihlal etse de tekrar içine girmeye caba gösterecektir.
Grafiğikte göreceğiniz sekilde brakeout yaptıktan sonra olagan diyebileceğimiz bir düzeltme yapmıs
129.600-700 cok kuvvetli bir destek.
Sadece bu satısı bir anda ve abartarak yaptıgı için sasırıyoruz
[IMG]https://i.hizliresim.com/kMPj6v.jpg[/IMG]
olayı yarın garana göre değerlendirirsek ancak günü toparlanma çabası ile geçirebilir. yani artı açılışta hemen üzerine atlamak sıkıntı yaratabilir. ben böyle düşünüyorum