Enver napıyodur ki şimdi :)
Printable View
Enver napıyodur ki şimdi :)
Enver kim ? 😂envere göre niye yatırım yapalım ? 2019 nisan - mayısta enver mi vardı ? Manipülatöre göre yatırım mı yapılır , adam şu an tahtada bırak da konuşalım , hedef fiyatımızı belirlemişiz hisseye girerken onu bekleriz , enver / menver dalavere , ama namussuz tahtayla oynuyor şu an dostum
Yıl sonu için kapanış hedefi değilde zaman daralıyor bir hafta bile sürmeden ani alımlarla gün içerinde sert yükselişi göreceğiz gibi
Bu sefer kırılamayan 19,45-72 aralığı kırılacak ve 20'li rakamlara merhaba diyeceğiz. Anlık Fiyat: 16,74
Öyle veya böyle bugünde ekside kapatırsak şaşmam.
Ben de Q4 aciklanmasinin ertesi gunu icin bir fiyat on gorusunde bulunayim bari, Mart 2020 icin; 13.20 TL.
Sebebi de; gecen seneki(2018) Q4 karinin yeni aciklanacak(2019) kar uzerinde negatif etkide bulunacagi beklentisidir.
Her zamanki gibi; hepinize bol kazanclar.
Bayrak formasyonundaki sapa aman dikkat !!!
Bu da sap a takıldı kaldı [emoji38]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla eva fiyat 11 ken nasılsınız beyler kazanıyor musunuz diye kafa buluyordun bizle :) eskiden de böyleydin sen ;)
Yalnız spek zamanın daraldı bu hafta sert alış yapmalısın falan da doğru değil. Tamam taşıma maliyeti var ama aylık faiz 15 kademe adam niye acele etsin..
Eva başkan da gelmiş. On numara analizi vardı 9.5 larda iken dedi ki bu kağıdı 11 liradan sağlam mal çaktılar bir daha adam olmaz lan dedim satsam mı oturdum biraz daha aldım iyi ki almışım Allah razı olsun.
İhracat ayağı için bi yorumunuz var mı?
Yahu bırakın şu eva denen varlığı , onda hala sap acısı var çıkaramadı bir türlü dikkate almayın şunu ya , boş varlığın teki bu 😂buna kalsak 9 da satıyorduk hisseyi , hisse 17 altına gelince acısı zayıflıyor bunun , 17 üstünde hiç sap map bahsetmez , her gün hisseyi takip ediyor bu , 😂😂hisse 9 dan 17 ye giderken bana girdi sizi uyarıyorum diyor zavallı eva 😂😂😂😂
Bugün 17 yi mal cikmak için gösterdi diyecem ama 17 de 22834 adet alım yapılmış. Hiç satım yok.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Size isminiz Türkçe karşılığı olan Havva diyeceğim bundan sonra :)
Havva hanım yorumunuzu gören zanneder ki Uğur soğutma devlet elinde çok kötü yönetildi, bir sürü anlaşması bozuldu...
Uğur kayyum zamanını gayet iyi geçirdi.
Klimasan'ın karlılığını sağlayan ise iç pazarın dışında ihracatı, Uğur istediği kadar büyüyebilir sorun değil :)
Ayrıca o 19.70 zirvesi tekrar aşılacak. 13 lira gibi fiyatlar ise bilançosal çöküşler haricinde, bu hissenin dip seviyeleri dahi değil.
Sağol Cahil,
Anladığım kadarıyla Cool abinden yeterince feyz almışsın ama biraz yavaş lütfen. O gayet seviyeli ve bazen heyecanlansa da çoğu zaman sakindi.
Sonuçta hiçbirimiz müneccim tarrağı kullanmıyoruz. Beklentilerimiz, ön görülerimiz var.
Umarım sizinkiler tutar ama BJKnin açtığı ankete ben de katılayım dedim. Niçin bu kadar üzerime geliniyor anlamadım .
Türkçe'ye takıldıysanız Türkiye'de ki kullanımı demek istemiştim :)
Üzerinize gelme gibi bir amacım yoktu, sizi üzdüysek özür dileriz :)
Sayın Cool'dan ve burada ki birçok kişiden çok şey öğrendiğim ise doğrudur ama kimseyi kendime rol model olarak belirlemiyorum, herkesten öğrenebileceğimi öğrenmeye çalışıyorum.
Adiniza cok sevindim, buraya kadar gelmis olmaniz buyuk gelisme ve gelecek icin isik vaadediyor.
Eger yanlis hatirlamiyorsam 2-3 ay onceye kadar ogrenci oldugunuzu soylemistiniz ve ogrenme asamasinda pasta, grafik gibi ricalariniz oluyordu, asmis olmaniza sevindim.
Rol model alma konusunda hem fikir degilim, bence ornek alinmasi gerekli adamlar var bu forumda... Mesela yakalayin Cautionary'i sorun nicin sattigini... O adam bir cogunuz portakalda vitamin iken 3 hafta onceye kadar buralarda yaziyordu, ufurmuyordu , isi ogretmeye calisiyordu.
Bu baslikta ama 1 ama 2 kere Karahan'i gordugumu hatirlarim, aLL_the_oFFs gordum burada. Kentuf da vardi sanirim.
Yakalayin bu adamlari sorun bakalim nicin buradaymistilar, nicin ayrilmislar, sattilarsa nicin satmislar.
Hadi, hepinize bol kazanclar dilerim. Mart 2020 de acar bakariz tahminlerimize, kim yakinsa onu kutlariz.
Evet öğrenciyim değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)
1-2 gün içersinde playstore'da bir uygulamamız olacak, ödevden 5 puan daha fazla alabilmek için 100 download sayısı gerekiyor.
Filmler ve dizileri yakından takip ediyorsanız ve forumda olursanız sizin ve bütün forumdaşların desteğini beklerim :)
Mart için bir fiyat tahminim yok, sadece 19.70 seviyesini geçeceğine inanıyorum. Ama umarım sizin tahmininiz gerçekleşmez .
Sayın cautionary ile daha önceden başka başlıklarda muhabbetim olmuştu sanırım bulup soracağım, teşekkürler tavsiyeniz için.
Bol kazançlar dilerim.
Her turlu destege hazirim, eger link paylasabilirseniz download destegi de atarim. Eminim diger forumdaslar da destek atacaklardir.
Cauti bu forumda kendisine ait baslikta yakalanabiliyor, sogolsun. Karahan, Kentuf, AlltheoFFs gibi adamlari lutfen twitterda yakalamaya calisin. Kolay kolay bulamazsiniz bu tur adamlari.
Bu gunku fenomenlere benzemezler.
Cauti hisse senedi yatırımını bayağı azalttı forumunda açıklamıştı. Ayrıca prim yapan bayağı bir hisseden erken ayrıldığını biliyorum.. Burda da ilk 19 a vurduğunda 20-25 aralığında sabitlenmesini bekliyordu..
İşte tam bu nedenle, bu bilanco ile niye aşağı kirsin ki. Gün içinde 45 kademe oynamış. Bunlar borsanın ozundy olan şeyler. Temel tekniği çiziyor.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be, gider ayak benim gibilere cakmis da gitmis demek ki :cool:. Cani sagolsun, cok sey ogrendik o ve onun gibi insanlardan.
Bir ara benim gibi Aksa'da oldugunu gordugumu saniyorum ama sonrasini takip edemedim, oradan da ayrildim. Yabancilar geri gelinceye kadar (Ocak 10 gibi) biraz disarida kalmayi planliyorum.
Herkese guzel bir aksam dilerim.
Arkadaşlar sanki ayrı evrendeyiz:) Cahilcuhela özelden yazdı, oradan haberim oldu.
Özelden soranlara azalttığım ya da tamamen çıktığım pozisyonları yazıyorum. Ayrıca beyaz yaka başlığında giriş yaptıgım hisseleri aldığında söylüyorum.
Çıkış yaptıgım hisselerin başlığında sattım demiyorum. Çünkü birilerini etkilemek istemem...ben satarım, sonra birisi etkilenip satar. Sonra hisse uçar gider, ben de kendimi kötü hissederim.
Sonuçta 16-18 arasında kademeli olarak tüm satışlarımı yaptım.şu an pozisyonum yok...bu nedenle kafa karıştırmamak adına başlıkta yazmıyorum sattıktan sonra.
Ayrıca aksa lar aynen duruyor:)
Satma sebeplerim...kısa sürede, %100 den fazla getiri, ve özellikle son dönemde dengesiz asagi Yukari hareketler.
Bu demek değil ki, uzun vade hisse tutulmaz...hala ucuz, hala gelecek vaadediyor...ben biraz prensiplere uyup verdim..Kalanlara bol şans....portföy yönetimi stratejilerimi beyaz yaka başlığında detaylı yazıyorum..burada daha fazla detaya girmeyeyim.
Şu bir gerçek hisse pazarladılar
Alanların elinde patlayacak 20 miymiş 25 miş hepsi hikaye
10 dan aldıklarını pazarladılar
Geçmiş olsun
Gerçekler bunlar maalesef
Teknik falan filan grafik falan hikaye
Tamamen spekülatif
MRD-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahaha[emoji16][emoji16][emoji16] . Evet bize pazarladilar. 3 haftada 9 dan 19 a geldi. 2 aydan beri 3 lira aşağı yukarı yapıyor . Trade eden deli para kaldırdı.
Devamlı yukarı doğru hamle olur mu. Daha dune kadar 25-50-75 in konuşuldu yeni EGEEN denilen hisse pazarlandi öyle mı.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.