Bu gelen vergi dairesi arkadaşlar...bilanço değil
Printable View
Bu gelen vergi dairesi arkadaşlar...bilanço değil
ne mutlu :D ciro yaklasık%20 artmıs, karlılık artmamıs...
yok yaa ..siz yanlış bakıyorsunuzdur
şirketin ağzından burnundan ,oarasından burasından para akıyordurda siz görmüyorsunuzdur.
ne kadar olumsuzsunuz ya..
yaşa varol patron en iyi patron bizim patron.
yok satıyoruz emenuke
alıcılar kapımızda yatıyor yavv
ekmek bile kuşe kartonda satılacak artık
:) :) :)
Cehalet diz boyu, bu gelen bilanço değil solo gelir tablosu. Bilanço konsolide net karı yüksek gelecektir. Geçen sene konsolide 25 milyon gelmiş, 2018-3 aylık konsolide 16 gelmiş. Buradan pay biçin. Siz bence bu işleri bırakın. Sabah bana beyin arayan kendine beyin arasın :)
Allah razı olsun wallahide billahide tillahide ben bunun konsolide gelir tablosu oldugunu bılmıydım vallhh büyük adamsınız Rönasans devrindeki gibi aydınlandım zekanızın fevkaledenın fevdınde sayılabılecek kadar ustun!
acaba uzun bır yazı oldugundan ılk ceyrek dıye bahsettıgımı gormus olabılırımısınız? yoksa sırf laf sokmak için BEYGİR GÖZLÜĞÜ ile bakmaya devam mı?
vallahi solo'mu olur ,mare'mi olur,denk'mi olur bilemem
ama görünen ve gönderdiği bi şey var ortada..
bu gönderdiğine bakıpda şunu demiyecekmiyiz
adam diğer kalemleri olmasa neredeyse zarar gönderecekmiş
demeyelimmi bunu
alıcılar kapıda yatarken
ekmeği bile kartonda satacakken
ha bire zam yaparken
45 milyonda indirim yapmış
temelden pek anlamam ama pes diyorum
yorumlanmayacak kadar değersizse neden gönderiyor arkaddaşım bunu göndermesin o zaman
sadece öbürünü göndersin
tabi bence.
Ergen kardeşim sen git yaşıtlarınla takıl. Haydi bakayım küçüğüm hadi.
şimde ben büyük üstadı bekliyorum..
o nasıl bakacak olaya..
vallahi çok merak ediyorum
ama o patrona uymuştur
tam tepeden satmış
şimdilerde gelip tamda dipden almış olur
Foruma olumlu katkınız olmayacaksa egonuzu tatmin için birbirinize laf çakmak için gelip yazmayın.kagida güveniyorsanız edebinizle takip edin
Yok güvenmiyorsanız işiniz burada sürekli olumsuz yazarak insanları germekmi
ha ha ha ha
olumsuzluk bu hissenin karekteridir.
öğrenirsiniz yakında..
artık ağustosa kadar yeni hikayelerle beklenti içine girecek
belki 6 aylık iyi gelir
umut fakirin ekmeğiymiş..
:) :) :)
seviye yerlerde....bu iyiye isaret mi?
Sana benimle dalga geçme hakkını kim verdi.Benim yaptığım edepsizlik değil senin gibi dalga geçip edepsizlik yapana hakkını vermektir. Tabi baktın yeni üye. Dur geceyim dalgamı dedin.Ama yemedi
Ben bana kötü gelmeyene kötü gitmem.Once aynaya bak.Devam edersen edepsizlige karşılığını alirsin.
En sonunda forumda hisse gibi çukur oldu. Yatırımcılarına bol şans.
Bir daha yapma.Dalga geçme.
Benim seni direk hedef alan yazım olmadi.Foruma gelip çok şey biliyor edasıyla yazanlar hem hisseyi kotuluyor hemde hala burada yazmaya devam ediyor.Hisseye ait reel bilgin varsa olumlu olumsuz hepsini yazarsın. Sıkıntı yok.Ama alakasız şeylerle hisseyi kötüleyip sürekli birbirlerine laf atmak ta nedir . Dedim ...ve sen bana ayy çok mu üzüldüm dedin.en hafif tabiriyle beni çocuk yerine koyup dalga geçtin. Işte bunu bir daha yapma .sana tane tane anlatıyorum. Dalga geçme.gecersen karşılığını alırsın dedim.ilkinde aldin.devam edersen yine alırsın.etmezsen benden sana kötü söz gelmez.gelirse karşılığı ni verirsin.
Normalde seans sonunda gelirdi hisse fiyatını etkileyecek,
haber ve finansallar...
Sabah,440 a ver, sonra çıkar 475 e gene ver...
Arkadaş, utanması da kalmadı kimsenin...
Göndersene be mel'un adam seans sonrası...
Herkes sindire sindire okusun incelesin..
Ya da bilenler,foruma yazar, bilmeyenler öğrenir..
Yahu nasıl bilmiyeceğiz?
Sorayım sana 2010 dan beri buralardayız.
Böyle bir kaç arkadaş daha var.
Gazı veren gitti işte yok ortada.
Cilalayıp durdular kar şöyle böyle.
Bizler öğrendik hisseyi ve patronunu.
Trend ve bedelsiz bu hissenin beklentiside.
Bedelsiz geçmişten yakınmı yakın lakin oyalanırmı oda olur.YTD.
[QUOTE=kubilayhan23;4474283]Hisse ve sahibinin karakteri belli yeni gelipte buradaki eski emektarlara laf etmeyiniz.
Derler ya
Siz gidiyorken biz geliyorduk.
Bu hissenin beklentisi tek bedelsiz onuda patron biliyor.
Nedemek bu ya..burda önce olan sonra olanla dalga geçer istediğini yazar sen bir şey diyemezsin mi diyorsun yani.bak abim yada kardeşim öyle bakacak olursan ben başka bir nick ile belki senden daha eskiyim sitede. Mail adres ve şifre sıkıntısı oldu .yeni isim aldım.Ben de saydırayım başkasına.Hala degisik aklı zorlayan yorumlar yapmayın.rica ediyorum
Hatta cilalamak yerine hisseyi getirebileceği aralıkları yazdım.gelirse eklerim yazdım.patronu senin kadar bilirim.baska yorumumda o..diye bahsettim patron baskısının diğer adına.o yüzden uğraşmayın çocukça.
Sinirler normal olarak gergin arkadaşlar sizleri biraz daha sakinliğe davet ediyorum..
Sayın yekpare biz eskiler olarak bu adamın ne olduğunu bildiğimiz için ve başka biriisi gelip bu hisseyi dolaylı olarak patronu övdüğü zaman eskiler biraz daha agresif olabiliyor..Haddime değil ama karşılıklı olarak bir özür olabilir..
Hisseye be bilançoya gelince kimse yorumlamasın bile 5 yaşında bir çocuk zekası bile hırsızlık olduğunu anlar..
[QUOTE=kubilayhan23;4474766]İşte yenisin
ric nikli arkadaşımız vardı.
Çok alıngansın.
Ben sakinim de sizde mantik , sağlıklı düşünme zaafa uğramış.Oysa tane tane anlatmıştım.Olmadi.Daha da bu minvalde kaale alıp cevap yazmak abes.Temennim şifa bulun bir an önce.İyilisince sizi tekrar muhatap alacağım söz
Hocam patronu öven yazım olmadi ki. Herkes yatırım yapıyor daha ciddi paylaşımlar yapmamız gerekirken konuşmaya mecbur birakildigim şeylere bak. Mesela bu gün 452 i bandının önemini yazmaya elim gitmedi bu çocukca yazanlardan sonra.ya 452_475 bandında dolaşır.veya endeks düşer bahane ederse 400 _440 bandını konusurz.mesela bunlar teknik kısmı.Boyle paylaşımlar bekliyor insan.Ne bileyim herkes farklı katkılar yapsa mesela hepimize faydası olur.Yani 15 yıldır bu işin içindeyim.Simdi ben kartn un patronunu bilmez olurmuyum.Ama sanki eski ! arkadaşlar eski olmayı başka yorumluyorlar.Ne forum siteleri geldi geçti.Neler yazıldı kimleri gördük.Hani bunları bilince.Diyorum ki arkadaş yapmayın. Kendinizde dalga geçme yetkisi ve ozgurlugu var sanmayın.Beni 'yeni ' sanma . Ama nafile ..kendileri bilir.kotu gelene geldiği gibi cevap veririm
Yoksa ne işim olur sana kötü laf edeyim.
Kartn da bu rakamlar ve zamansalliktan ötürü oynamalar sarmalar olabilir.mesela 452 448 değişkenliği..400 407 i değişkenliği gibi..malum sığ ve sert seviyor